За феновете пък е идеален-жалко че се налага да пропусна мача -ама съм на море-

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
POPCORN написа:Абе стига с това не отписвайте Стяуа!Кой е казал, че са слаб отбор?Просто хората се радват, защото другите отбори бяха много по-добри!Никой не е казал,че на 100% ще ги елиминираме!Хората се радват, че са по-приемлив отбор и че ще могат да гледат и гостуването!
shotgun blues написа:СТЯУА дава на ЦСКА да влезе в групите,в замяна ЦСКА ще им даде МОРАЕШ
WeAreCSKASofia написа:ЦСКА няма слаб пост вече. Вратар - М'боли, защитници, Бандата, Апата, Стоянов, Трифонов, деф. халфове: Янчев, Галчев; Нападатели: Зику,Делев,Нелсън, Платини. Отпишете Стяуа, само това мога да ви кажа! Стяуа 0:2 ЦСКА, това е моята прогноза за първия мач, реванша ЦСКА 3:0 Стяуа, и 43 000 на Васил Левски.
cska_90 написа:Tака добър жребии- Стяуа са 5ти от миналата година-така че страшно няма!! Не знам ква селекция писахе одеве и какъв гранд щели да стават-ама втория кръх правят равенство с некав доста смешен тим!!Така че сичко си зависи от нас-50-50%!!![]()
![]()
За феновете пък е идеален-жалко че се налага да пропусна мача -ама съм на море-![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 13 госта