[center]УСПЕХ АРМЕЙЦИ[/center]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
crap написа:Спортал пак са пияни-"Кошмарен жребий" хахахахаха!!
pesho_1913 написа:crap написа:Спортал пак са пияни-"Кошмарен жребий" хахахахаха!!
Какво ли щяха да кажат ако се беше паднал Спортинг примерно..
flo написа:Един съвет за всички ,които играят ЕФ и тем подобни залагания:
Гърнето и Бекали са е такапо темата Зику и следователно Бекали треа да изкара некви кинти за това ,че ви дадоха такъв футболист без кинти.За това някъде от мачовете тука или в Букупещ може да става некво мазало демек нека обръщалка.
Аз мисля да сложа по една обръщалка на всеки от двата мача, пък може някъде да излезе нещо
Това е мое мнение и не ангажирам никой с него.
5kov,5rov написа:kiko75 написа:Pichichi написа:Хора футбол трябва да се играе , има 2 мача които все още не са минали вие вече почнахте да мислите за групите !!!! Стяуа каквото и да си говорим си ни бият редовно . Сега си мисля че ще имаме възможност за реванш ,но румънците все още се кичат със званието фаворит .
ми стяуа в момета са умрял отбор ама умрял та дрънка няма как да няма еуфория ако сега неги бием няма кога да ги бием и двата пъти не отстраниха с късмет време да им го върнем
Бате каквъв умрял отбор кви пет лева; те дадоха 5млн за футболисти и се стягат да стават световни шампиони, ти ми говориш че са умрял отбор...
Не знам каква е тая еуфория, ама Стяуа в момента нямат нищо общо със Стяуа миналия сезон. По-добре беше Глазгоу или Фулъм, да не говорим, че на тия сме им абонати.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта