Вярвате ли на Титан?

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Вярвате ли на Титан?

Мнениеот danko_sot » 05 юни 2009 13:55

Аз все още мисля, че те ще се справят и им вярвам! Та те ни извадиха от калта, бяхме затънали до шията в лайна. И за какво го направиха? Нито може да се надяват на някакви скорошни облаги, нито нищо. Хора тези хора, заслужават нашето уважение. Поне аз мисля така. За вас незнам!
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Вярвате ли на Титан?

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 13:58

Ако БСП изгубят на парламентарните избори и ТИТАН ще напуснат ЦСКА, защото кацата с меда просто ще пресъхне.
Изображение

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 05 юни 2009 14:04

PFC Litex написа:Ако БСП изгубят на парламентарните избори и ТИТАН ще напуснат ЦСКА, защото кацата с меда просто ще пресъхне.

А ти замислял ли си се какво ще стане с литекс като се махне Гришата аз ще ти кажа ще изпадне,а иначе аз вече вяра на никой нямам поне докато не се види нещо реално че се прави така или иначе ще трябва да изчакаме

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 14:07

icanmecan, това, го чета всеки ден и ми е ясно, защо се пише и кой го пише.
Постът ми се базира на неща, който се споделят вече така, че недей бери грижата на Литекс.
Ганчевия бизнес има, кой да го наследи, а това лице три пъти повече милее и го боли за клуба.
Изображение

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 05 юни 2009 14:11

PFC Litex написа:icanmecan, това, го чета всеки ден и ми е ясно, защо се пише и кой го пише.
Постът ми се базира на неща, който се споделят вече така, че недей бери грижата на Литекс.
Ганчевия бизнес има, кой да го наследи, а това лице три пъти повече милее и го боли за клуба.

Аз ти казвам че след 10 години такъв отбор литекс ще има само в статистиката.

Потребителски аватар
Angoff
Контакти:

Мнениеот Angoff » 05 юни 2009 14:19

Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!

Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!
Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони

Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации

Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 14:19

icanmecan написа:
PFC Litex написа:icanmecan, това, го чета всеки ден и ми е ясно, защо се пише и кой го пише.

Аз ти казвам че след 10 години такъв отбор литекс ще има само в статистиката.

Така се говореше и преди 10 години.
Относно след 10 години, какво ще е никой не може да предскаже.
Изображение

icanmecan

Мнениеот icanmecan » 05 юни 2009 14:21

Koceto_8303 написа:Какъв Титан ви е извадил от калта. Вие никога не сте влизали в калта, държавата продължава да ви държи изкуствено. Колко пъти трябва да ви се повтори че отборчето ви е партийно и че никога не сте си плащали така както нормалните отбори, висите пари и на беласица и на вихрен и на ботев и на цялата А група.

Само дето сме единствения отбор дето плаща наем за стадиона си а това дали се плаща не зависи от нас привържениците, и стига с тва изкуствено създаване поне изкараите едно доказателство и зад ЦСКА стоят поне 1,5 милиона привърженици та тези хора изкуствени ли са аиде стига глупости.

Потребителски аватар
Koceto_8303
Контакти:

Мнениеот Koceto_8303 » 05 юни 2009 14:38

Ти ако можеше да направиш нещо, никога нямаше да станеш от този отбор приятелу запази си силните думи за пред приятелката ти. Само запомни едно докато този вид отбори съществуват в България ти и аз ще се молим като сираци националите да бият отбор като албания като молдова и така...
ЛЕВСКИІОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 05 юни 2009 14:42

Angoff написа:Разбира се,че ще им вярваме...то само това ни остана а и идеите,които искат да реализират съвпадат с желанието на доста от феновете на ЦСКА включително и мен !!!

Модераторе на Литекс...аве,кой ви избира все такива мъдреци и мислители за модератори явно е по-тъп и от вас самите...благодарение на тази власт останахме без лиценз за Европа и почти се сринахме , "Българска Армия" и базата в Панчарево си е държавна собственост докато стадиона на геренци им го дадоха,че и втори искат,взеха ни базата на "Червено Знаме" за да правят мултифункционална зала...и,къде ни е келепира от тази партия и власт?
Мисли малко преди да пишеш тъпизми,прекалено праволинейно мислите,като някой програмирани и манипулирани роботи!

Ще си говорим след два месеца, а до тогава продължавай да вярваш, като дете в дядо Коледа.
Изображение

Върни се в “ЦСКА”