Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Не, бе, беха се разбрали за обръщалка в редовното време, а продълженията да ги изиграят, та да продължи по-добрият. 

Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
от barbi_vip на 05 Авг 2011 14:04
интересно мнение.....незнам дали сле глупави или , би ли обяснил само как точно продадохме мача снощи,защо всички без гърбавия си вкараха дузпите , или Пламен Илиев нарочно ги пусна , айде дай кажи ни как продадохме мача , май си по - умен от нас
Дузпите нямат никакво значение,залагането е за редовното време и ако са си мислили,че в продълженията ще ги отстраним,жестоко са се излъгали.
- mistreated
- Контакти:
Някои хора са за лудницата, явно в повече им е дошло вчера...
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...
Тъпото е, че и аз мисля, че нещо този развой и изход на мача намирисват... Sorry! Главната цел на Гонзо си беше и си остава титлата! С тази селекция, с този бюджет, разбрали са се с БаткOFF, че влизане в ЛЕ е невъзможно! В плей-офа не могат да продадат мач, защото съперникът ще е най-вероятно от други географски ширини и очевидно много по-силен. За тотото - добър развой - 0:1 на полувремето и после обрат... Не ми се вярва само едното излизане на Данчо Милиев да преобърне нещата. Колкото и да не са научени, такава промяна в играта за 2-то полувреме е направо... убийствена...А при дузпите поръчката изпълнява най-доверения, който така или иначе си тръгва - Ицо Йовов. Жалко, че така хората малко го намразват и може и да не стане кмет... Но пък, ето, човекът се извини...
Последна промяна от Bobby1177 на 05 авг 2011 14:26, променено общо 1 път.
drvasko98 написа:Затапи ме....

СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Така, така......не ме интересува измисления червен фолклор за разни Евроидиоти и т.н...виждаме в Европа какво става и какви отбори падат от далеч по слаби. Проблема е друг и той се нарича Гонзо и Батков - единия незнайно защо не предприема мерки ( впрочем вече почвам да се замислям дали Гонзо не си е купил поста като треньор и директор под формата на някой друг заем ), другия си няма и ни най малко понятие от футбол и тактика. Видяхте, че един отбор от класа под средната ни направи смешни, и то само с тактика, като футболиститте на Левски като единици са с класи над тези на Спартак. Но като отбор нещата изглеждат - видяхте как. Колко пакетно придвижване имат словаците, атакуват с по 4-5 човека и после веднага тия същите хора отиват в защита. Това е иска тичане и тактика. Но с великия доцент Мадански толкова. Спасението е едно - Гонзо да се маха час по скоро, треньор - задължително от чужбина, от средноевропейска държава и помощници българи, които да прихванат нещо. Школата - естествено пак чужденец, помните като беше Деркс какво стана и колко момчета излязоха от школата.
Колкото мачът с Литекс за първенство при Велев есента, че и пролетта особено бяха чисти, толкова и снощния беше такъв сякаш. Много добре си спомням мачовете с БАТЕ, когато коефициентът за двойка беше огромен. Хората имат право. Днес има всичко друго, но не и футбол. Забравете, че съществува тази игра. Тя отдавна е пропаднала.
Няма нищо интересно за гледане.
Няма нищо интересно за гледане.
"Реал", "Милан", "Ливърпул", "Байерн", "Аякс" - НАЙ - ВЕЛИКИТЕ!
Не успяхте да се възползвате от предимството във физическото отношение. Видя се, че физически сте по-добре подготвени от словаците. След 70 мин. тия не можеха да вървят. В продълженията падаха на няколко пъти по двама-трима едновременно от изтощение. А и малшанса при дузпите- вратаря Илиев насмалко да улови две парчета...
Сигурен съм обаче, че никой не е обърнал внимание в седмицата м/у двата мача върху изпълнението на дузпи. В днешно време треньорът е длъжен да предвиди всеки възможен изход в резултата. А Гонзю с незавършеното основно няма необходимия акъл. За него (Гонзю) "Левски" беше в следващия кръг още след жребия преди 3 седмици. По вестниците писаха поне 3 пъти, че търнавци са наблегнали на тренировките на дузпи... Чудя се дали Гонзю може и да чете...
Сигурен съм обаче, че никой не е обърнал внимание в седмицата м/у двата мача върху изпълнението на дузпи. В днешно време треньорът е длъжен да предвиди всеки възможен изход в резултата. А Гонзю с незавършеното основно няма необходимия акъл. За него (Гонзю) "Левски" беше в следващия кръг още след жребия преди 3 седмици. По вестниците писаха поне 3 пъти, че търнавци са наблегнали на тренировките на дузпи... Чудя се дали Гонзю може и да чете...
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912
А в какво се изразяваше "физическото ни предимство", питам само?
drvasko98 написа:А в какво се изразяваше "физическото ни предимство", питам само?
По-добрата физическа издържливост. Заради Гонзювия акъл не се използва това преимущество във ваша полза. Натисни ги малко в последните 10-15 минути, по-остри атаки по крилата... все щеше да е от полза. А той завалията седи с ръце в джобовете на дънките и се чуди какво да прави.
...по лицето ми усмивката е трайна, щото на сърцето ми не пише MADE IN CHINA !!!
1912
1912