Cesc Fabregas написа:На Левски, а и на всеки български отбор му трябва треньор-скандинавец или немец!
аз искам холандец!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Cesc Fabregas написа:На Левски, а и на всеки български отбор му трябва треньор-скандинавец или немец!
Messinho написа:Не мисля, че той ще е перфектен вариант за Левски. Ще му трябва поне един месец, докато влезе в час, а загубите не чакат. Пък и първо Батков няма да изгони Гонзо, ще го изчака още няколко мача и тогава евентуално, ако пак се издъните.
ozzmozisa написа:бе не го ли разбрахте гочето.он работи по схема 15 уредени мача,съдийски тесли срещу преките конкуренти и реално 4-5 мача за поддържане на форма.кой ще му го усигури тоя комфорт.може би сираков спортен директор.
ozzmozisa написа:въпреки че съм цскар ,бих ви препоръчал един голям и като играч и като треньор и като човек-войн войнов.бай геле станков също.други кадри си нямате.факт.
не се заблуждавай.бехте с него шампиони,но в ерата м.тел.UltraBlue написа:ozzmozisa написа:въпреки че съм цскар ,бих ви препоръчал един голям и като играч и като треньор и като човек-войн войнов.бай геле станков също.други кадри си нямате.факт.
бай Стефан Грозданов...
ozzmozisa написа:не се заблуждавай.бехте с него шампиони,но в ерата м.тел.UltraBlue написа:ozzmozisa написа:въпреки че съм цскар ,бих ви препоръчал един голям и като играч и като треньор и като човек-войн войнов.бай геле станков също.други кадри си нямате.факт.
бай Стефан Грозданов...
и ултра про левскарско правителство.
14CSKA1948 написа:
Niksana : аз искам холандец!
Ако ще и испанец да дойде, ако футболистите не спрат да се занимават с глупости и почнат да играя наистина футбол, няма никой да ги оправи. Освен Лотар Матеус.. мани ако им напраи режим, кфо ги чака...![]()
Шкембелии...
![]()
Върни се в “Кошче за отпадъци”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта