Да вземе МОРАЛНАТА купаStailio написа:Някой има ли информация, защо се раздели агитката снощи и защо част от нея напусна преждевременно?
Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Къде изчезна агитката снощи???
- Hate_Losers
- Контакти:
Re: Къде изчезна агитката снощи???
Защо никой не пише по темата 

Злобата и завистта са присъщи на онанистите
- Santiago Munezz
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
bigbonusprize написа:Май имаме нужда от треньор. Два мача имаше сериозни и в двата осра тактиката, Гонзооо, Гонзооо...
Гледах и не вярвах, с какъв състав излезе и в последствие как остави Йовов 120 минути...
Трябва да си пълен идиот за да оставиш куция гърбав бижутер 120 минути при положение,че още в 10-15 минута той беше гроги.А гонзо доказа,че е пълен нещастен идиот!
[center][wrapimg=]http://media3.acmilan.com/uploads/dwh/multimedia/654-6.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcScaR27gCBKUGF931MqeFZLUIPsQ2DeXwEYHZQTrYrlfS4FIrTI6IXvl7ZGeQ[/wrapimg][/center]
В момента оценката на Гонзо в сайта е 2.4... кой ли се е излъгал да му даде нещо повече от 2? 

Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
www.topmatch.bg написа:http://topmatch.bg/publication_viewer.php?pub_id=466 Статия за всичко, което се случи снощи...с всички глупости, които направиха в Левски
Много добра статия... прочетох я и се препокрива на 99% с моето мнение!
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
Ако Батков беше нормален президент и разбираше поне малко от футбол, вече щеше да води преговори с нов треньор.
от south_division на 05 Авг 2011 11:33
Ако бяхме отпаднали от някой силен отбор нямаше да ме е яд, обаче това беше върха. Голям срам, станахме за смях вече, направо нямам думи. Много ми е болно, сигурно скоро няма да пиша във форума и въобще няма да чета никакви новини, още по малко да гледам мач на Левски. Докато Гонзо е треньор, аз на стадиона няма да стъпя, защото аз наистина си обичам клуба, а той се подиграва с него. От Наско и Мъри насам Левски върви само надолу - една супер късметлийска титла на Кокала с безумна игра и слаба конкуренция, сумати срамни отпадания в Европа и единствения светъл лъч беше миналата година в ЛЕ. Играта ни е тотален хаус, школа въобще нямаме, всяка година се прави нов отбор с по 10 нови. Не може да имаш резултат 2-1 в първата среща и след първите 45мин на втората пак да водиш с 1-0 и да те обърнат. Това може да го направи само рядко некадърен треньор като Гонзо, който се бие в гърдите, че е голяма работа, а всъщност става само да брули орехи. Не знам какво да кажа, крайно съм разочарован и е крайно време Батков да изгони всички некадърници от Герена, начело със Гонзо,Хаздай,Сухия и другите кодучета покрай тях - Пифа , Мифа и прочие.....
А ти като си голям левскар иди на стадиона и там си кажи мнението,не плачи тука,тук няма кой да те чуе.
както казва човека по-горе :
"тотален хаус" сте
"тотален хаус" сте

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Гонзо реално по-добре да си тръгне сега защото до месец и половина,два вече няма да е в Левски!!!Ще бием Славия,но лично аз не виждам с Гонзо как ще бием във Варна,Перник,на Герена с Литекс и в Разград до 7 кръг!!!След тези мачове ще сме с поне минимум 5 точки по-малко от първия!!!И Гонзо ще бъде махнат вече.За да не става това,по-добре още сега да се маха от поста на треньор!!!С него и тара не ни чака нищо добро мисля си че, и тези дето се съмняваха в това вече са напълно убедени в това нещо!!!
р.с.Искам да попитам къде са тия няколко пичове дето ни надуваха главата кви левскари не сме,щото се съмняваме във великия Гонзи?И къв мега,хипер,супер треньор е и Тара къв велик президент е? Да ги питам са къде са се скрили тия убавци(зиковци,зъбловци,райковци,стиснати ръце и др.)?На един от вас още преди 3 седмици му казах във футбола има логика и закономерности,последователност?Нищо не става с магическа пръчка,НИЩО!!!И колкото и да исках да греша за това дето става в Левски,нямаше как да сгреша!!!И затова знам и, че докато двамцата убавци са на Герена,Левски ще е трагедия и като клуб и като отбор!!!Другото е да вярваш в дядо Коледа и да си на 26 години,а аз от доста години вече не вярвам в дядо Коледа!!!!
р.с.Искам да попитам къде са тия няколко пичове дето ни надуваха главата кви левскари не сме,щото се съмняваме във великия Гонзи?И къв мега,хипер,супер треньор е и Тара къв велик президент е? Да ги питам са къде са се скрили тия убавци(зиковци,зъбловци,райковци,стиснати ръце и др.)?На един от вас още преди 3 седмици му казах във футбола има логика и закономерности,последователност?Нищо не става с магическа пръчка,НИЩО!!!И колкото и да исках да греша за това дето става в Левски,нямаше как да сгреша!!!И затова знам и, че докато двамцата убавци са на Герена,Левски ще е трагедия и като клуб и като отбор!!!Другото е да вярваш в дядо Коледа и да си на 26 години,а аз от доста години вече не вярвам в дядо Коледа!!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Гледайки видеото с изказването на гонзо се питам дали този е добре или просто наглостта му добива неизмерими граници .
Две години ,едно и също! Ай сиктир да ти се невидеше и малоумника !Тоя не заслужава и 5 човека да отидат на следващия мач.
Нека на стадиона да са само той , батков , баждеков и оная мека китка агент Николай . Нещастници!!!
Две години ,едно и също! Ай сиктир да ти се невидеше и малоумника !Тоя не заслужава и 5 човека да отидат на следващия мач.
Нека на стадиона да са само той , батков , баждеков и оная мека китка агент Николай . Нещастници!!!
1-Подписа на агент Тара все още стои под документа за ликвидирането на "Левски" и трансформацията му във "Витоша".
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !
2-Гонзо- с този некадърник тръгна разрухата .
3-Тоньо е вреден за Левски !