От това, което виждам вече след разпределението по групи, според мен е най-добре за нас да играем със Стяуа.
Просто те са в най-лоша форма от тези, с които можем да се паднем...
В кръга на шегата, но ако първия мач е на Генча им им направим дори равен, Бекали ще полудее....
Ще има уволнения ( особено пък ако Жуниор Мораес им вкара някой гол

) и след това спокойно ще си вземем мача в София а Трика, Петре и Зику ще обясняват на комшиите преди двубоите, че Стяуа ще има сериозни проблеми с ЦСКА и в двата мача...
От друга страна Фулъм още не са почнали с официалните двубои а ние имаме да им връщаме за онова 1:0 в Лондон
Локомотив Москва са много опасни, играят на приливи и отливи, но когато играта им тръгне трудно могат да бъдат удържани....В момента са на 7-мо място в шампионата на Русия като за 18 кръга имат вече 6 загуби...
Но да изчакаме жребият от 14 и 30 и да видим срещу кой точно ще играем
Успех на Любо и Ицето с Литекс
P.S. : Безпристрастните модератори много се вживяват в работата си, но не само според мен левскарите си заслужиха подигравките ( но не и обидите) заради снощното си отпадане...
Slavia forever ми изтри мнението от снощи, а аз не виждам нищо обидно в пожеланието да гледат ентусиазирано по телевизията днешния жребий...

Ентусиазирано, защото би трябвало още да ги държи еуфорията, че щяха да бъдат поставени при жребия за плейофите...
Както и да е, едни ще играят - други ще гледат по телевизията
Това е живота, Бате....