Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- sir George
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Чета последните няколко мнения и се споменава,че не е момент за смяна на треньора!Ако дойдел нов треньор щял да се оправдава,щото не бил правил селекция,не бил провел предсезонната подготовка,...!Доколкото разбрах всички смятате,че тази година ще ви е нулева(без шанс за добро представяне в първенството,макар тук успехите да се коват и извън терена)!Ако е така защо да не се привлече друг треньор и от сега да започне работа в отбора ,а не в края на сезона и тепърва да налага методите си?Само в България се работи на парче ,а не дългосрочно!Ако ще продължава така си трябват класни играчи/треньори а не анонимници,щото не е голям удар на 10на години да изкочи по 1 Дембеле,а останалото просто да служи за цвят и пълнеж!
За мен Левски загуби мача още в София.Бг футболът върви все по долу и долу.
ТОДОРЕ, ЗАЩО ИЗГОНИ ЯСЕН, А НЕ ГОНЗО. ТЮЛЕН С ТЮЛЕН
СЕДЕМ Е ДОБРО ЧИСЛО, НА ЧОРБАТА У Г--О
СЕДЕМ Е ДОБРО ЧИСЛО, НА ЧОРБАТА У Г--О
Иво Ивооооооо Иво
Нали предишната година беше нулева. Тази още не е почнала и вече сме под кота нула
За смяна е Батков. Друг е въпроса дали наистина той кара влака или е някой друг.

- blue avalanche
- Контакти:
Не е лесно да се пише след мач като снощния,но и да си крием главата в пясъка няма смисъл.Та ето накратко моето виждане:
1.Необяснимо присъствие на Младенов и Йовов в стартовия състав.И,докато,Младенов направи що-годе добри игри през подготовката,за Йовов-никакво оправдание!!
2.Какъв,всъщност,игра Йовов вчера?Уж някакво дясно крило,а сбутан до Цветков в центъра...
Не стана ясно кой трябваше да
"дърпа конците" в средата.При отсъствието на Йовов отдясно,истинско чудо е,че Мюлдер не беше "разнищен" още първото полувреме.
3.Младенов-муха без глава!
4.Гаджев-почти през целия мач се "скри" някъде по терена.
5.Милиев още в края на миналия сезон показа колеблива игра.
6.Грийн-непростима постъпка за опитен играч като него!!
И стига с това,че всеки можел да изтърве дузпа!!!Да,ако я бие като Кмета!!!Арш и Райков му показаха как се прави!
Засега толкоз.
ПП.Стана модерно да се говори:"Аз нали ви казвах..."Аз нали ви казвах,че Йовов и Младенов не стават!Не искам да ги виждам повече в отбора.
На тези,дето критикуват Арш,ще кажа-от две положения-2 гола!!!
1.Необяснимо присъствие на Младенов и Йовов в стартовия състав.И,докато,Младенов направи що-годе добри игри през подготовката,за Йовов-никакво оправдание!!
2.Какъв,всъщност,игра Йовов вчера?Уж някакво дясно крило,а сбутан до Цветков в центъра...

"дърпа конците" в средата.При отсъствието на Йовов отдясно,истинско чудо е,че Мюлдер не беше "разнищен" още първото полувреме.
И стига с това,че всеки можел да изтърве дузпа!!!Да,ако я бие като Кмета!!!Арш и Райков му показаха как се прави!
Засега толкоз.
ПП.Стана модерно да се говори:"Аз нали ви казвах..."Аз нали ви казвах,че Йовов и Младенов не стават!Не искам да ги виждам повече в отбора.
Няма значение кой кара влака, ако въглищаря хвърля въглища, влака ще върви
ТИМ ЛЮБИМ ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ТОЙ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ СОФИЯ
ТИМ ЛЮБИМ ЕДИНСТВЕН НА СВЕТА ТОЙ СЕ КАЗВА ЛЕВСКИ СОФИЯ
Иво Ивооооооо Иво
Абе хора стига плюхте Дани Младенов той и тук и в Търнава си игра добре поне според мен
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА
Иво Ивооооооо Иво
blue avalanche написа:Не е лесно да се пише след мач като снощния,но и да си крием главата в пясъка няма смисъл.Та ето накратко моето виждане:
2.Какъв,всъщност,игра Йовов вчера?Уж някакво дясно крило,а сбутан до Цветков в центъра...Не стана ясно кой трябваше да
Засега толкоз.
Лавина, не си прав за Милиев. За идиотските фаулове, които извършваше съм съгласен, но след неговото излизане всичко се обърна. Съдията просто трябваше да изгони Томачек и всичко щеше да е мирно и тихо. Но Батков беше платил на почивката на бригадата за хендикап и отново спечели.
Явно, за да спечелиш даден мач, трябва да контузиш важен играч на съперника. Но никой и нищо не трябва да оправдава продажната природа на Гонзо и Батков.
Гонзо стана футболист в мафиотски години, когато футболът вече беше западнал у нас. Батков стана известен по същото време. Хайде по - сериозно! Гонзо и футболист са все едно магаре и космос.
Последна промяна от hrclspr12 на 05 авг 2011 10:46, променено общо 1 път.
- JackPackage
- Контакти:
Калво, както и Кархан показаха как се бият дузпи, това на Йовов си беше "бразилско" изпълнение направо... ако вратаря хване ъгъла, почти на 100 % ти хваща и дузпата....
Страшен малшанс за Пламен Илиев от 7 дузпи срещу тия на 6 уцели ъгъла и беше на косъм да хване поне 2-3, но....
Страшен малшанс за Пламен Илиев от 7 дузпи срещу тия на 6 уцели ъгъла и беше на косъм да хване поне 2-3, но....

delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]
Арс, Грийн, Рисп. Не са за този отбор (доста над нивото са за този клуб) Момчето шампион по снукър,той изяде тревата, за времето което беше. Не са проблема футболистите, а този който има казва как да играят. Дали е Гонзо не мога да кажа