Ла Лейкърс-Орландо Меджик 100-75
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- danchovalev
- Контакти:
Re: Ла Лейкърс-Орландо Меджик 100-75
Лейкърс имат да наваксват титлите на Селтикс, така че.... само напред и нагоре!!!
"Ако спечеля - печели цял народ..."
Този сезон Л.А показаха супер игра! 

футболни прогнози, промоции, награди - http://www.zalozite.hit.bg
И аз съм за Орландо Меджик, още като бяха единствената конкуренция на Чикаго Булс в силните им години, когато и Майкъл Джордан им беше в отбора
Така че дано да се стегнат и да победят в серията 

-
- Контакти:
Фишър определено се надскочи,но това е просто си има манталитет на победител както и Мамбата(КОБЕ).
При положение,че досега в плейофите почти не беше вкарвал или го правеше от ужасна стрелба(само да припомня 0,067% от 3-ката срещу Хюстън).
Беше изнасилван от абсолютно всички п-гардове.ДОкато днес игра много добре в защита и не правеше глупости.На Меджик им спря вързията от 3-ката,но не се знае нищо.
Хареса ми изказването след мача на Кени Смит ако не се лъжа,че един финал на никоя лига не може да се спечели от 3-ки и стрелба,отбор требе.
При положение,че досега в плейофите почти не беше вкарвал или го правеше от ужасна стрелба(само да припомня 0,067% от 3-ката срещу Хюстън).
Беше изнасилван от абсолютно всички п-гардове.ДОкато днес игра много добре в защита и не правеше глупости.На Меджик им спря вързията от 3-ката,но не се знае нищо.
Хареса ми изказването след мача на Кени Смит ако не се лъжа,че един финал на никоя лига не може да се спечели от 3-ки и стрелба,отбор требе.
- LOKO_SF_FOREVER
този финал е 4:1 победи за Лейкърс момчета!!! 

ЛОКО,СЕКС И АЛКОХОЛ!!!