benquick написа:iliyan79 написа:Говедото Генов трябва да се линчува! Смешник! Продал се на ЦСКА, само и само да си начеше злобата към Литекс и това, че неговите не можаха да станат 1-ви и гушнаха калъфките.. Какво е търсил оня ЦСКА-ар, при Генов на полувремето? Ако беше човек от Литекс го направил щяхте да ни изядете с парцалите, ама сега си кротувате нали? Надали са си говорили само за скъсани тениски.. Голям кеф е за червените, че са победили резервите на Литекс с подарена дузпа и изгонването на Том.. Да не говорим за гола, че май беше чиста засада поне от това, което видях на стадиона и чух после хората да коментират.
Коментатора беше много зле, на видеостената бъркаха, като пускаха снимките на играчите и им се разминаваха нещата.. А Мирасема го наричаха Марисема ..Аз още, като разбрах кой ще е съдия и ми беше ясно, че ще имаме проблеми. Време му е да се пенсионира, айде че не го чака добро иначе.. Относно жалбата, която са подали нашите се надявам някой да вземе мерки и да си получат последствията!
1-во: Само да те „светна“,че КАЛЪФКИТЕ ги гушна един друг отбор драги ми смехурко!!!
2-ро: Да много ни е кеф,че победихме резервите ви![]()
3-то: Припомни си какво беше казал едно време Л.Пенев за супата![]()
4-то: Айде много ти здраве от Спас Делев
п.п.Малко се отклоних от темата ама.................Иначе прогнозирам победа за Левски с 2-0
1.KAЛЪФКИТЕ ги гушва всеки отбор който претендира че е гранд , но не е успял да стане шампион-без значение втори ли е завършил, трети или пети. 2.Отбор който се радва неистово на суперкупата е всичко друго но не и гранд