Да, ако забелязваш, написал съм, че с британците ще ни е много трудно. Но испанците са тези, срещу които, според мен, нямаме никакъв шанс.
Не бих искал също Металист и Локо Москва - не се подвеждайте от мачовете с Динамо. Руските отбори по правило са много тегави за всеки.
ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
I'm your revelation, I'm a walking miracle...[/center]
- Udoji90
- Контакти:
Горе-долу се изясни ситуацията с поставените отбори. От отборите, записани в линка http://gong.bg/view_article.php?article_id=217449 като несигурни поставени, засега отпаднаха само Палермо, а Аустрия още играят. От другите в този списък всички вече са сигурни. От изброените като резерви Партизан влиза при поставените, тъй като Палермо вече ги няма, а при отпадане на Аустрия влизат и Йънг Бойс. Всъщност единствената въпросителна е тази - Аустрия или Йънг Бойс. Честно казано, точно един от тези двата отбора ми се струва преодолим, както и ПАОК, АЕК, Партизан, Розенборг, Брюж, Бешикташ и още 5-6 отбора, за които обаче повече се колебая. Утре сутринта ще коментираме повече, като бъдат сведени до 5-6 евентуалните съперници.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Според мен най-добре в тази фаза е румънски или гръцки отбор.Отбори като Тотнам,Рома,Севиля просто са с години напред.Партизан също са трудни съперници но според мен срещу балкански отбори имаме най-голям щанс.
- bekono
- Контакти:
ЦСКА е последния шанс за добро представяне на България в евротурнирите! Утре късмет при жребия! Дано падне главата на поредния еврогранд!
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Някой знае ли от колко часа е жребия за ЛЕ и ШЛ утре?Благодаря,предварително!!!
Поклон пред най-великия български отбор за всички времена!!!
- Udoji90
- Контакти:
gogo_cska написа:Някой знае ли от колко часа е жребия за ЛЕ и ШЛ утре?Благодаря,предварително!!!
13:00 за ШЛ и 14:30 за ЛЕ. Междувременно Аустрия станаха последният поставен отбор за утрешния жребий.
По дарик казаха, че тая вечер ще станат ясни разбивките 

''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
- Udoji90
- Контакти:
CSKA ME написа:По дарик казаха, че тая вечер ще станат ясни разбивките
Казаха ли кога?

ами не, казаха само по-късно тази вечер, но сега има новина, че часове преди жребия ще излизат, така че аз си лягам : )
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
Re: Кои ще са евентуланите противници на ЦСКА в плейофите на ЛE
metodito написа:Абе и аз не мисля, че Анортозис ще се дадат без бой, ма голям зор ще видят. Изкарат ли го до 0-2 - ок, но...
Тази година и "Литекс", и ЦСКА, (Левски ги разкриха бързо-бързо) трябва да трупат точки, че другата година още по-малко дерт да имаме... И хиксове да са все е нещо.
Пооправих ти грешките!

Дано да ви се падне преодолим отбор (на Цска) само вие може да влезете в групите! Ние (Литекс) реално нямаме шансове срещу никой