Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

gandi
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот gandi » 05 авг 2011 00:28

Първо - Пламен Илиев е много добър вратар + и дузпите много ги усеща и второ - защо не пуснаха Тасевски ,а държаха Йовов - много странно :roll:

mfca
Контакти:

Мнениеот mfca » 05 авг 2011 00:29

http://kassiesa.home.xs4all.nl/bert/uef ... f2012.html

Лихтенщайн ще има по-висок коефициент от България за 2012, ако Литекс и ЦСКА не надскочат себе си с класиране за групите ... май стигнахме дъното, всъщност това вече сме го казвали доста пъти, за това явно вече сме под дъното!
“Прост народ - слаба държава”

Потребителски аватар
loko 1979
Контакти:

Мнениеот loko 1979 » 05 авг 2011 00:29

жалко и за вас и за нас
САМО САМО ЛОКО

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 00:29

zlatan написа:вече усмислих случилото се и пиша тези редове много спокоен.Видях мнението на Делянски за здравето,което ми хареса.
Някой ден и аз ще го успокоя-все пак ми изглежда свестен човек.
При нас положението е следното.
Къде е Наско-ами на сафари,добре бе защо нали имаме мач с Тампере.
Кво правим днес 0:1-феновете напускат-защо бе хора,къде отивате.Обяснение-ами едната част от агитката казала на другата спрете с факлите онези се разсърдили и си тръгнали нищо че пътували 1400км.
Милиев излиза бил с извадено рамо,счупена ключица и бла бла.Тия обръщат мача и в 65мин разсърдените фенове си идват на стадиона.Червен картон за Спартак,след 3-4 Грийн си мисли че вече е в Син Сити и някой селянин го е удари без да иска.
Йовов цяла седмица се говори че е контузен играе 120мин.Вадиш Цветков вкарваш крило.
Този сценарий от днес не е ли малко абсурден-някой трезво мислещ ще ме фрасне ли кво става.
След мача:
Батков-издръжката за три месеца отиде по-дяволите-Жалко!!!!!!!!!!! Аз да попитам г-н Батков г-н Иванов вие днес какво направихте.И двамата ли си дадохте сметка че 4-кръг щяха да ни убият.Не съм фен на Диков ама обръщалката днес е перфектна.
Гонзо споменаваш думата МЪЖЕ.Било свършено нека сме мъже-някак не ми се връзва това ТИ и МЪЖ.
В Турция ври и кипи-господа в син екип и синя ВЯРНОСТ вие спите ли спокойно,аз днес няма да мога да заспя,защото ми е кофти,защото ме БОЛИ не за вас всичките в сини цветове-боли ме за името на отбора.
Днес в този момент ЛЕВСКИ Е САМО НА НАС ФЕНОВЕТЕ НЕ И НА ВАС.Ако само един от вас в момента е в къщи при мен и гледа ситуациите от мача заедно с мен-незнам дали ще ги догледа.
Еди колега от червените каза нещо по-горе че ние феновете сме виновни за всичко.Сега като се замисля май ще излезе прав.
Те се гаврят с нас бият два пъти Берое и Славия и те отново са велики.
Гонзо-каза че трябва да сме мъже.Дано изпълниш заръката си-дотогова Ти за мен си оставаш просто едно малко човече.

БРАВО!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 05 авг 2011 00:29

milan199440barca написа:
CTAHKO написа:А лошото за БГ футбола е,че Левски вече няма мачове в ЕКТ,докато противниците на отбора имат още предстоящи мачове.Познай какво ще е във форумите на тези отбори при всеки гол във вратата на ЦСКА и Литекс :lol: :lol: :lol:

Все едно ще се промени нещо... ама който каквото го радва.

Не ме разбра правилно :roll: Имам предвид как ще се радват и ще пишат във форумите на двата отбора "истинските"фенове на Левски и как ще стискат палци да се изложат останалите два бъларски отбора.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
leski

Мнениеот leski » 05 авг 2011 00:29

Извинете ме,ама аз само да попитам,..Левски поставени ли са в следващия кръг ?
Благодаря предварително ! ;)

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 05 авг 2011 00:30

Кашчей написа:
familyjewels написа:
Аз не съм религиозен, но се молих да отпаднете... защото сте нагли, защото сте гротескни, но много обичате да приписвате вашите качества на други.. с някакава неоправдана и незаслужена гордост.
Спартак Търнава са били голям отбор някога, но скоро надали ще бъдат.. Вие обаче никога няма да бъдете!.. и никога не сте били!

Е ти просто се изложи.

сигурно съм се изложил.... кое ви е голямото на вас, че ми се губи в мъглата?

И кой според теб е БГ Гордост?
Жокер - Годината е 2011, има и официална класация на УЕФА, която е меродавна за всички отбори състезаващи се под нейна егида.

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 авг 2011 00:30

Един въпрос:Не съм запознат добре,затова ви питам:Утре Цска може ли да се изправи срещу Френски отбор?

Потребителски аватар
Mickey Mauser

Мнениеот Mickey Mauser » 05 авг 2011 00:31

MONK1TO написа:Видяхте ли сега поставен непоставен сичко е в отбора а не какъв отбор ще ти се падне.

Да де,в отбора,а ти защо се обаждаш ,като нямаш отбор?!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 00:31

Виж сега, мисля, че беше с леви убеждения, за което те поздравявам, защото и аз съм с такива, но недей приказва глупости за величие, че наистина ставаш смешен. Моля те, пак да ти кажа. Искаш да кажеш, че със силния отбор на Търнава от миналото вие може да се сравнявате? Смешно е.

Върни се в “Архив”