Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
hrclspr12 написа:Бъди реалист! Нямаше нито една дузпа в двата мача. Днешната беше смешна. И какво ли още не.
Но това е само част от "черното тото". И вие сте замесени, но ние сме най. По тази тема не оспорвай.
demon777 написа:plamenst7 написа:demon777 написа:Батков; "Връщаме се в КОЧИНАТА"
От това по добро изказване от него несъм чул нито прочел. Там Ви е мястото
Там са всички български отбори и твоя не прави изключение.
Друго имах предвид аз че говедата живеят в обори и кочини и той си гоказа човека че там ви е мястото
Pichichi написа:Това че футбола ни умира се вижда вече доста ясно и тези които го умъртвиха са и тези които ни донесоха най-голямата радост : Боби Михайолв,Лечков,Костадинов,Наско Сираков всички които са имали нещо общо с БФС последните 5/6 г. , те са истинските виновници не Йовов !!!
БФС трябва да бъде разпуснат като структура и всичко да се прави наново , устав , комисии правилници и всичко подред . Никакви футболисти и президенти на клубове в изпълкома .
Кашчей написа:hrclspr12 написа:Бъди реалист! Нямаше нито една дузпа в двата мача. Днешната беше смешна. И какво ли още не.
Но това е само част от "черното тото". И вие сте замесени, но ние сме най. По тази тема не оспорвай.
Дали ще съм жив да видя отсъдена правилно дузпа срещу Левски
Highlander написа:Забелязал съм, че когато Гаджев отбелязва страхотен гол в евротурнирите, който да ни даде надежда за нещо голямо винаги следва колосален провал. Първо беше с БАТЕ, след това с Лил, а сега в първият ни мач с Търнава.
LaRgO написа:Къде са тия дето снощи се подиграваха на Литекс ?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 12 госта