Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Levski_Valencia
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Levski_Valencia » 05 авг 2011 00:06

Thsmith написа:Като ви слушам си представям как навремето щяхте да пенсионирате Баджо и да забиете главата му на кол след онази дузпа (които не знае за какво става дума няма нужда да ми отговаря... с пубертети нямам желание да споря)

Виждал съм и Платини да пропуска, Зико,Марадона също.Проблема не е в пропуснатата дузпа,а в това ,че Йовов беше контузен доста време и не тренираше пълноценно.Сигурно ти е направило впечатление,че беше единственият със суха фанелка.Гонзо сбърка че извади Цветков,а него го остави до края.А дузпа може да пропусне всеки.
Павел Дочев- "Бяхме интелигентно недостатъчни" "Вкараха ни ненужен гол"

nascko
Контакти:

Мнениеот nascko » 05 авг 2011 00:07

BLUE CHAMPIONS написа:Thsmith, вярваш ли, че тия образи ходят въобще по стадиони? аз съм убеден, че не стъпват и тука им е полето за изява,така, че... аз лично ги приемам с насмешка ;) стадион Георги Аспарухов е място за ЛЕВСКАРИ, а на за селски пукали. не им се бъркай, нека си се изявяват тук! ;)

ООООО всемогъщи, към теб ли трябва да се обръщам за индулгенция?
Как така определяш кой става и кой не става? Или си новия физкултурен организатор? Какво е мнението на др. Г.Марков за мача?
Колко мача изигра Д.Димов в подготовката?
Бяхте много ЕХИДНИ с Tommy преди мача?
Утрото е по-мъдро от вечерта, може и да прогледнете част от великолепния пейзаж който ни поднасят Маестро Борат и неговия асистент Гозауло.
Наистина, никой няма да те чака в ЛЕВСКИ гонзо!

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 05 авг 2011 00:07

Традицията се запази. В три мача Левски е побеждавал с 2:1 като домакин и в трите е отпадал.

Потребителски аватар
drums
Контакти:

Мнениеот drums » 05 авг 2011 00:08

Не само Левски всички БГ отбори са слаби и така ще бъде като нямаме един свястен стадион нямаме терени за децата скоро и тимове от Албания ще ни бият затова докато не си оправим базите и терените и школите нищо добро не ни чака затъваме все по надолу.И донякъде е прав Христо Бонев,че с това БФС ще станем аматьорски футбол.На феновете на Левски горе главата всеки пада и Барселона паднаха от някакви мексиканци нищо,че е контрола ама техните фенове не си плюят отбора.

hrclspr12
Контакти:

Мнениеот hrclspr12 » 05 авг 2011 00:08

Бъди реалист! Нямаше нито една дузпа в двата мача. Днешната беше смешна. И какво ли още не.
Но това е само част от "черното тото". И вие сте замесени, но ние сме най. По тази тема не оспорвай.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 05 авг 2011 00:09

pampi написа:
hrclspr12 написа:
pampi написа:Съвсем безпристрастно и без да се заяждам искам да попитам: Сега ли прогледнахте? През цялата подготовка Левски игра безидейно и слабо в мачовете. Стигна се до куриоз- 300 игрови минути без да отбележи гол. От новите играчи само Цветков и особено Райков са класа, останалите, особено чужденците, са втора цедка.За треньора няма да говоря, защото според мен такъв няма. Отборът ви боледува. Каза ви го Иван Вуцов, Сираков, вчера и Лафчис. И не се заблуждавайте, ако като фенове не натиснете Батков за промяна, нещата ще стават все по зле. :geek:

Контролите не са критерий. Не се прави на интересен. Те почти никога не показват нищо. Този, който се представя силно в контролите, се проваля в действителност.

Това от Гонзо ли го научи или от Любо Пенев? :shock: Щото те ги бръщолевеха тия. 8-)

Нали си наясно, че все още сте в квалификациите?когато ги преминете се прави на интересен-ще те подкрепя...ОЛЛС ;)
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 05 авг 2011 00:09

Bobby1177 написа:Пичове, сега гледах видеото от мача - [b]само на мен ли ми се струва, че при 1-я гол на словаците наистина има фал срещу Старокин, а дузпата е доста пресилена - шпагат, при който нападателят очевадно тръгва да скъсява ъгъла, натиска се надясно, но защитникът така и така стига до топката и я отклонява, макар че засяга и краката на нападателя[/b]...
Много голям малшанс и в 2-та мача - и тук много съмнителна дузпа за тях, и там гадно развитие на нещата... но нашите са си виновни - вместо да смачкаме тоя слаб отбор общо с 5-6 гола, сега - щегледаме ЛЕ през крив макарон...

Къде ще мачкаш с 5-6 гола и ти бе...Аман от разбирачи като тебе...Дузпа си имаше за Спартак в този мач,къв е проблема?! Виновен до голяма степен беше вратаря Илиев,защото ако беше излязъл,за да скъси ъгъла нямаше в никакъв случай да има дузпа!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 05 авг 2011 00:10

batmanlevski написа:аз като разправях ,че Наско Курдов трябва да е в Левски само заплаянковците ме подрепиха днес можеше да вкара поне 2-3 гола ,той поне това го може

Какви 2-3 гола като ние 100 минути не минахме центъра от страх.Цял мач 2-3 удара във вратата имах чувството че играем срещу сборен отбор на звездите какъв Курдов какви 5 лева.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Bobeca
Контакти:

Мнениеот Bobeca » 05 авг 2011 00:10

delqnski47 написа:
LaRgO написа:
delqnski47 написа:
Аз се чудя за какво изобщо си хабите нервите!Знам,че сега е лесно да говоря следното клише,но скоро няма да се оправим!Вижте стадионите,вижте ДЮШ,вижте играчите....
Може и да стане нещо хубаво за година две,но след това,типично по бългерйън,всичко се срива!Ей така изведнъж!Не знам дали сте го забелязали това!
Затова пичове ДА НЕ ВИ ЕБЕ!Пийте си биричката и да ви е през к***! ;) Аре наздраве!

Прав е колега все едно за първи път отпадаме и стига с тези крайности по-български. Дано няма сътресения. Гонзо е слаб треньор, Батков обаче е трагичен ръководител. Но псевдо адвоката говори за някакви кочини като в крайна сметка е 100 пъти по-важно да сме шампиони. От там и влизането в лига европа е по възможно. Като паднеш работиш, надграждаш и поне с малко по сработен отбор и млад отбор (Райков вместо Йовов) атакуваш догодина.

Chivas
Контакти:

Мнениеот Chivas » 05 авг 2011 00:10

Гонзо извади Цветков, защото днес беше абсолютно незабележим на терена. Вие не гледахте ли мача ?!?!?! Та той нямаше един сполучлив пробив или добър извеждащ пас...
ЦСКА - На терена и в живота !!!

Върни се в “Архив”