Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 21:31

DrAvalanche написа:
MORSKI написа:
DrAvalanche написа:Морски, извинявай за забележката, ама много трудно ти се разчита. Освен това, ти самият подценяваш (или не оценяваш високо) Тича, след като си сложил емблемата на друг клуб за аватар.

Сложих си го навремето когато имаше ограничения за аватара и не можех да сложа друг....Оттогава в интерес на истината не съм си играл да го променям,но това,че обичам Реал Мадрид не ми пречи да си обичам Черно Море-нали така ;)

Ами честно казано мисля че пречи. Аз също харесвам отбори извън България, но само един отбор мога да обичам. Но явно при тебе работа е като в градския транспорт - винаги има място за още един.

Еми да,на мен не ми пречи...Обичам си еднакво и Черно Море и Реал Мадрид ;) И изобщо не смятам,че е проблем познавам много хора като мен ;) Едното не прчи по никакъв начин на другото ;) Това си е строго индивидуално за всеки, при мен е така....

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 юни 2009 03:13

Morski, ами ако дай Боже Моряците след 1-2 г. играят в ШЛ и се случи да играят с Реал Мадрит за кого ще си?
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 05 юни 2009 13:22

Естествено че ще е за Черно море!!!Той е Морски все пак.Да не се е писал Мадридиста? :lol: Дано я докараме до Реал Мадрид,или поне те до Черно море!Както и да дойде,все ще се радвам! :mrgreen:
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 05 юни 2009 16:26

зеления написа:Morski, ами ако дай Боже Моряците след 1-2 г. играят в ШЛ и се случи да играят с Реал Мадрит за кого ще си?

Що за глупав върпос ми задаваш?????Естествено,че за морето ще се радвам да им надъним шушондрите на Реал....Бе вие ще кажете сякаш,че аз съм единствения фен на български отбор подкрепящ и отбор от чужбина-айде малко по-сериозно :mrgreen: :!:

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 05 юни 2009 22:42

Morski, не се сърди, приятелю. Просто те закачих. Аз например от чуждите отбори съм привърженик на Ливърпул. Разбира се при евентуална среща м/у Черно море и Ливърпул съм готов със зъби и нокти да разкъсам всички ливърпулци. Поздрави!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

eighteen

Мнениеот eighteen » 05 юни 2009 23:20

Абе кога играете с Реал Мадрид :o Май съм пропуснал нещо :oops: Леле колко сте зле :) Ама отваряйте фабриката за мечти :lol: Какъв Реал Мадрид бе :?: След две години по-верпятно е да играете с Калиакра :lol: Само Левски :)

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 06 юни 2009 16:39

eighteen написа:Абе кога играете с Реал Мадрид :o Май съм пропуснал нещо :oops: Леле колко сте зле :) Ама отваряйте фабриката за мечти :lol: Какъв Реал Мадрид бе :?: След две години по-верпятно е да играете с Калиакра :lol: Само Левски :)

Ти чуваш ли се-човека каза,АКО ИГРАЕМ !!!!!Ти май си изпуснал това,ако ;) Айде не се изказвай неподготвен моля те....И дали ще играем с Калиакра ще видим,ама да не се окаже,че и вие може д аигарете с тях-в света нищо не се знае...Айде със здраве.....

Потребителски аватар
ncbs
Контакти:

Мнениеот ncbs » 16 юни 2009 20:10

Черно море номер едно в Европа! (по брой допуснати най-малко голове като домакин)
Нова класация ,този път първи!Тия класации да не ги поръчват тим-аджии? :lol: Хи-хи
http://www.blitz.bg/sport/article/34594
Дано продължаваме в същия дух :P
Изображение
Изображение
“НЕ СЕ ГАСИ ТУЙ, ЩО НЕ ГАСНЕ!” (1909-2009)

Върни се в “Черно море”