Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
След такива мачове не ме е срам толкова от загубата, колкото от бълващите помия псевдо левскари. ЖАЛКИ СТЕ!!!Един съвет-вземете си сменете клубните пристрастия. Левски няма нужда от вас. Толкова помия дори фенове на ЦСКА не са изливали върху отбора. Дано колкото се може по-малко от вас бъдат на стадиона в следващите мачове, защото с вас отбора ни е обречен на провал.Вие сте фенове на титли и победи, а не на Левски.Ако всички бяха като вас , повечето отбори трябваше да играят на празни трибуни.Срам ме е от вас.
-
- Контакти:
Държавата си е добре...просто,за да гали кефа на разни лумпени Тара назначи ОСМОКЛАСНИК за треньор.Видяхме резултата.Айде сега,целувайте си легендата-осмокласник
.

"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
Твърде много приказвахте след мача на Литекс с Висла.Не бях срещал такова злорадстване.Дайте сега да видим, когато съдиите са свирили правилно, докъде я докараха ощетените от българските съдии?!?.. или пак съдиите са виновни.Гришата ли ги купи?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
-
- Контакти:
и сега докога ще чакаме Гонзо да сглоби отбора ??? Че чета някои изказвания, подкрепа докрай...Странно, че не беше подкрепа докрай за Вуцов след само 2 мача ако не се лъжа, нито за Велев и Боримиров след шампионски сезон и още много други примери. Как така изведнъж на един човек (вярно легенда като футболист на Левски) се дава тооооооолкова медиен и фенски комфорт ??? Това само ми е странно. А се вижда че този човек ХАЛ ХАБЕР си няма от занаята... Ами то като го видиш колко е неадекватен по тъч линията и ти става ясно...Как ще ръководиш цял отбор...И сега пак фенска подкрепа докрай...Е това го слушаме вече няколко години...Кажете поне кога ще се изчерпи тази подкрепа ???
Срамувам се, че съм фен. На футболистите, треньорите и собствениците=поздравете!!!!от мен поне три пъти! и за вас!
marmi52 написа:CTAHKO написа:Спрете да плюете наред и разберете,че вината за отпадането на Левски е КОМПЛЕКСНАЗадайте си въпросите:Ако Йовов е виновен за отпадането,кой го е пуснал да играе
Ако Гонзо е виновен за това,че Йовов е в отбора за мача,кой го е назначил за треньор
Отделно,че в рамките на 48 часа,три от четирите ни водещи отбора отпадат,двата от които от полски отбори
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО НАШЕТО МИЛО БФС
![]()
По принцип си прав, но над БФС има нещо друго ... Нарича се държава !
КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА - ТАКЪВ НИ Е И ФУТБОЛА !!!![]()
Държави като Полша и Словакия са далеч пред нас, така че е нормално да ни млатят на футбол ...
В интерес на истината аз не видях словаците да ни вкараха гол. До умишлената контузия на Милиев, ако пък беше останал той, нямаше да го загубим мача. Но явно това е влизало в плана на Батков и се случи.
Словаците са жалки. Да отстраниш важен играч на съперника, нарушение за червен картон, да бъде подминато и стана каквото стана. Затвор за Батков!
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Нещо се пишеше че, ако паднем борат ще продаде отбора на някакъв строителен бос,щото нема да лапне парите от Европа и ще яко вътре!!!А дано е истина и комуниста,доносник се махне от светинята Левски.Иначе нищо добро не ни чака!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
Между другото Гонзо кога мисли да прави смени ?
-
- Контакти:
Аз се чувствам псевдо фен на отбор с 1000 реални фенове. Ужас, аз не съм фен на този отбор и той няма нужда от мен..........................
hrclspr12 написа:marmi52 написа:CTAHKO написа:Спрете да плюете наред и разберете,че вината за отпадането на Левски е КОМПЛЕКСНАЗадайте си въпросите:Ако Йовов е виновен за отпадането,кой го е пуснал да играе
Ако Гонзо е виновен за това,че Йовов е в отбора за мача,кой го е назначил за треньор
Отделно,че в рамките на 48 часа,три от четирите ни водещи отбора отпадат,двата от които от полски отбори
ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО НАШЕТО МИЛО БФС
![]()
По принцип си прав, но над БФС има нещо друго ... Нарича се държава !
КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА - ТАКЪВ НИ Е И ФУТБОЛА !!!![]()
Държави като Полша и Словакия са далеч пред нас, така че е нормално да ни млатят на футбол ...
В интерес на истината аз не видях словаците да ни вкараха гол. До умишлената контузия на Милиев, ако пък беше останал той, нямаше да го загубим мача. Но явно това е влизало в плана на Батков и се случи.
Словаците са жалки. Да отстраниш важен играч на съперника, нарушение за червен картон, да бъде подминато и стана каквото стана. Затвор за Батков!
Искаш да кажеш че сте продали мача ли до толкова ли си се отчаял че търсиш под вола теле
Баскетболни припознавачи в синьо да не ми дават акъл.