Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
L_Messi
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот L_Messi » 04 авг 2011 23:56

harka1914 написа:
L_Messi написа:Проблемът е в това, че повечето, които пишат тук (сини, червени, бембени) са първо антифенове на кръвния враг и едва след това са истински фенове на своя си отбор. Доста от левскарите, например, сега ги е яд, че техни познати фенове на ЦСКА ще ги бъзикат, или че опонентите във виртуалното пространство ще им се присмиват. И затова сега са толкова ядосани. А че хабер си нямат от треньорство и мениджърство е пределно ясно и те са последните, които могат да дават акъл кой да остане, кой да си ходи, кой да е титуляр и.т.н. Просто комплексари, но за съжаление голяма част от българите сме си такива.

бате, що не си легнеш, си удариш една панасерка, на спокойствие и да си заспиш щастлив и весел, вместо да се правиш тука на психо-анализатор и да даваш квалификаций и оценки на другите??? 8-)

Това е доста добър съвет, но само, ако го отправиш към самия себе си и съответно се вслушаш в него. Така че - "щастлива и весела" нощ ти пожелавам ;)

gandi
Контакти:

Мнениеот gandi » 04 авг 2011 23:56

bianchi написа:Смьрт за Турците от Цска ! Взимаш суперкупата и пееш Кур за Левски антирекорд в Европа дьржи боклуджииското отборче от армията

Млъквай хепатит :lol:

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Мнениеот Gonzi_407 » 04 авг 2011 23:57

NIKSANA написа:
Gonzi_407 написа:Всички на герена и мощно ОСТАВКА на ибрикчията гонзо и пияниците дравков и хаздай! ЛЕВСКИ не е виновен! Ръководителите СА! Аз съм ЛЕВСКАР не гонзар или батковист! Вън помяра гонзо! Малоумника с 4-ти клас!

и какво ще стане.. ще дойде друг с чужжда селекция ще слушам цяла есен как това не е неговият отбор и т.н.... айде без такива.. като е почнал Гонзо да си изкара полусезона

Какво гради??? Той е треньор от 3 години!!! Стиге му се връзвате на номера та на тоя неграмотник! Нов отбор??? Кой е нов играят 3-ма нови и ни прави на балъми тоя скапаняк
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
lpfc_1926
Контакти:

Мнениеот lpfc_1926 » 04 авг 2011 23:57

bianchi написа:Когато левски загуби всички плуете и рогаете гонзо бил виновен онзи бил виновен истината е една Господин Батков не дава Пари за Селекция Левски няма играчи за Лига европа Този Бижутер Отдавна няма работа на Герена ! Какво като Левски е отпаднал горе главите и това е онези от армията да не говорят защото те дьржат рекорд по загуби в Лига Европа ! Не гонзо е виновен просто Левски няма Играчи за Европа има единици които са класа но не става само с това ! Успех на Всички Фенове на Левски и горе главата всеки може да плуе

Братле Левски си направиха много добра селекция. Гонзича усра нещата. Знам че е тръгнал от нас ама що трябва да го защитаваме?? Не видя ли как постъпи и с де Карвальо? Няма интелект в него.
░▒▓▀1926▀▓▒░ LPFC ░▒▓▀1926▀▓▒░

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 04 авг 2011 23:58

delqnski47 написа:Запомнете едно много важно нещо:
Здравето Ви е В ПЪТИ по важно от някакъв си футболен отбор,било то ''Левски'',ЦСКА и т.н.....в страна като България!Така че не си хабете нервите!Просто няма смисъл!

ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!!! Едно адекватно мнение тази вечер,и то от фен на цска.

Потребителски аватар
Avanti_Ragazzi
Контакти:

Мнениеот Avanti_Ragazzi » 04 авг 2011 23:58

BLUE CHAMPIONS написа:Thsmith, вярваш ли, че тия образи ходят въобще по стадиони? аз съм убеден, че не стъпват и тука им е полето за изява,така, че... аз лично ги приемам с насмешка ;) стадион Георги Аспарухов е място за ЛЕВСКАРИ, а на за селски пукали. не им се бъркай, нека си се изявяват тук! ;)

Абе ти жив ли си!!! :) Аз си мисля,че от поклони пред Гонзо и Батков си забравил за форума!!!
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]

Потребителски аватар
marmi52
Контакти:

Мнениеот marmi52 » 04 авг 2011 23:58

CTAHKO написа:Спрете да плюете наред и разберете,че вината за отпадането на Левски е КОМПЛЕКСНА :!: Задайте си въпросите:Ако Йовов е виновен за отпадането,кой го е пуснал да играе :roll: Ако Гонзо е виновен за това,че Йовов е в отбора за мача,кой го е назначил за треньор :roll: Отделно,че в рамките на 48 часа,три от четирите ни водещи отбора отпадат,двата от които от полски отбори :) ДА Е ЖИВО И ЗДРАВО НАШЕТО МИЛО БФС :!:

8-)
По принцип си прав, но над БФС има нещо друго ... Нарича се държава !

КАКВАТО НИ Е ДЪРЖАВАТА - ТАКЪВ НИ Е И ФУТБОЛА !!! :evil:
Държави като Полша и Словакия са далеч пред нас, така че е нормално да ни млатят на футбол ...
Последна промяна от marmi52 на 04 авг 2011 23:59, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

[center]"Настане вечер - месец изгрее,
звезди обсипят сводът небесен;
гора зашуми, вятър повее,
Балканът пее хайдушка песен !"
[/center]

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 04 авг 2011 23:59

Mickey Mauser написа:Пич,ако те е срам,че си ЛЕВСКАР,откажи се!
НЕ МЕ Е СРАМ ,ЧЕ СЪМ ЛЕВСКАР,А ЧЕ СЪМ БЪЛГАРИН!
Защото сме МЪРША!

Един път пак така в изблик на ярост си казах край отказвам се от тях, но не можах да го направя. Не знам, може би съм твърде емоционален и в изблик на ярост говоря неща, които не мисля и утре ще съжалявам.

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 авг 2011 23:59

Още когато Гонзо влезе като ръководител ви казах че Батков ще си измива ръцете с него и ще стои каквото и да става заради миналото като футболист на Гонзо.Радвам се че се оказах един от малкото хора които сложиха подобен на моя подпис още преди месеци.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 05 авг 2011 00:00

Това че футбола ни умира се вижда вече доста ясно и тези които го умъртвиха са и тези които ни донесоха най-голямата радост : Боби Михайолв,Лечков,Костадинов,Наско Сираков всички които са имали нещо общо с БФС последните 5/6 г. , те са истинските виновници не Йовов !!!
БФС трябва да бъде разпуснат като структура и всичко да се прави наново , устав , комисии правилници и всичко подред . Никакви футболисти и президенти на клубове в изпълкома .

Върни се в “Архив”