Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Gonzi_407
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот Gonzi_407 » 04 авг 2011 23:51

Всички на герена и мощно ОСТАВКА на ибрикчията гонзо и пияниците дравков и хаздай! ЛЕВСКИ не е виновен! Ръководителите СА! Аз съм ЛЕВСКАР не гонзар или батковист! Вън помяра гонзо! Малоумника с 4-ти клас!
ВЪН НЕКАДЪРНИЦИТЕ ГОНЗО И БАТКОВ!!!
Завинаги оставам аз ЛЕВСКАР,
верен на отбора си докрай!
Аз неще го предада,
за нищо на света,
за ЛЕВСКИ аз на вичко съм готов!

ТИ ПИ ЛИ СИ СИРОПА? НЕ БЪДИ ПО-БАВЕН ОТ ДРУГИТЕ, ДОКТОРА ЧЕРПИ!!!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2011 23:52

Съвсем безпристрастно и без да се заяждам искам да попитам: Сега ли прогледнахте? През цялата подготовка Левски игра безидейно и слабо в мачовете. Стигна се до куриоз- 300 игрови минути без да отбележи гол. От новите играчи само Цветков и особено Райков са класа, останалите, особено чужденците, са втора цедка.За треньора няма да говоря, защото според мен такъв няма. Отборът ви боледува. Каза ви го Иван Вуцов, Сираков, вчера и Лафчис. И не се заблуждавайте, ако като фенове не натиснете Батков за промяна, нещата ще стават все по зле. :geek:
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
Sofiaatowern
Контакти:

Мнениеот Sofiaatowern » 04 авг 2011 23:52

И САМО ЛЕЕЕЕЕЕЕЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ АЛЕ И САМО ЛЕВСКИ ОБИЧАМЕ ТЕ!!!

Лека вече от мен. Поредната изпълнена с драми евровечер за съжаление с фатален край. Както и да е. Живота ПРОДЪЛЖАВА!!! ОТБОР не се гради за 3 месеца!!!

Потребителски аватар
B__A__N__DA__TA

Мнениеот B__A__N__DA__TA » 04 авг 2011 23:52

Подкрепяйте си отбора ,точно сега има най-голяма нужда от тази подкрепа...Аз съм от ЦСКА дори когато пада,трябва да сте заедно и в добро и в лошо и да разберете,че отбор без публика и обратно НЯМА
[offtopic]ЗАТВАРЯЙ ВРАТАТА !!![/offtopic]

Потребителски аватар
bianchi
Контакти:

Мнениеот bianchi » 04 авг 2011 23:52

Когато левски загуби всички плуете и рогаете гонзо бил виновен онзи бил виновен истината е една Господин Батков не дава Пари за Селекция Левски няма играчи за Лига европа Този Бижутер Отдавна няма работа на Герена ! Какво като Левски е отпаднал горе главите и това е онези от армията да не говорят защото те дьржат рекорд по загуби в Лига Европа ! Не гонзо е виновен просто Левски няма Играчи за Европа има единици които са класа но не става само с това ! Успех на Всички Фенове на Левски и горе главата всеки може да плуе

konvoec
Контакти:

Мнениеот konvoec » 04 авг 2011 23:52

Ама вие чак и говорите, фенове не сме били? Айде ходете си всичките 1000 човека тогава и да ви е честит секторът. Вие ли ще ме определяте бе? ХАХАХХАХАХХА ! ! ! ! ! Е заради такива къде много лафите и СОФИЯ ЗАПАД(по-добре да се оглеждаш) ще сте 1000 човека на мач. Вие 1000-та сте прави, другите сме криви, разбирам... Досега гък не съм казал, но при такъв срам просто не мога да се сдържа. Защото това е срам, да, да, да, срам е, отпадаме от посредствен отбор, а вие си продължавате.........

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 авг 2011 23:52

bianchi написа:Когато левски загуби всички плуете и рогаете гонзо бил виновен онзи бил виновен истината е една Господин Батков не дава Пари за Селекция Левски няма играчи за Лига европа Този Бижутер Отдавна няма работа на Герена ! Какво като Левски е отпаднал горе главите и това е онези от армията да не говорят защото те дьржат рекорд по загуби в Лига Европа ! Не гонзо е виновен просто Левски няма Играчи за Европа има единици които са класа но не става само с това ! Успех на Всички Фенове на Левски и горе главата всеки може да плуе

Офф братле научи се да пишеш поне с главна буква името Левски!

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 04 авг 2011 23:53

delqnski47 написа:
LaRgO написа:
delqnski47 написа:Всичките БГ отбори са евроидиоти бе братле!

ЦСКА никога няма да загуби от такъв отбор.

Няма значение от кой падаме,пич!Накрая се гледа резултата,а той е:
ФУТБОЛЪТ НИ Е СЛАБ!Коефицентите...ниски!
Аз се чудя за какво изобщо си хабите нервите!Знам,че сега е лесно да говоря следното клише,но скоро няма да се оправим!Вижте стадионите,вижте ДЮШ,вижте играчите....
Може и да стане нещо хубаво за година две,но след това,типично по бългерйън,всичко се срива!Ей така изведнъж!Не знам дали сте го забелязали това!
Затова пичове ДА НЕ ВИ ЕБЕ!Пийте си биричката и да ви е през к***! ;) Аре наздраве!

+1

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 авг 2011 23:53

Gonzi_407 написа:Всички на герена и мощно ОСТАВКА на ибрикчията гонзо и пияниците дравков и хаздай! ЛЕВСКИ не е виновен! Ръководителите СА! Аз съм ЛЕВСКАР не гонзар или батковист! Вън помяра гонзо! Малоумника с 4-ти клас!

и какво ще стане.. ще дойде друг с чужжда селекция ще слушам цяла есен как това не е неговият отбор и т.н.... айде без такива.. като е почнал Гонзо да си изкара полусезона
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Bobby1177
Контакти:

Мнениеот Bobby1177 » 04 авг 2011 23:53

Хубаво, сега всички плюете по Ицо Йовов, а никой не се пали за ЧК на Грийн или за абсолютно никаквата игра на Цветков. Дузпа не е пропускал... само Марадона. Наскоро Бразилия не вкара нито една от 4 дузпи - една във вратяря и 3 неуцелвания :!:

Ицо може вече да е ветеран, но не той заслужава най-големите псувни! Пак казвам, мачът е загубен не в София, ами даже и преди това :!: Аз ходя на всички европейски мачове на Левски от години, за по-слаб мач от този сега в Сф срещу Търнава не се сещам. Това залъгване за 3-4 минути накрая след шута на Гаджев, когато той се беше чудил какво да прави с топката, явно ни залъга всички... Дори и да бяхме продължили, обаче, щяха да ни скъсат в следващия кръг...

Сега се връщаме, общо взето, на нивото отпреди Бран Берген и Галатасарай - за огромно съжаление си пропиляхме 1/4-финала и високия коефициент. Макар че - все пак едно влизане в ШЛ и 2 пъти в ЛЕ, това ще е... Може би за българските условия това си е геройство... В близките 5-10 години ще се молим да се повтори одисеята срещу Оксер... Тъжно, но факт...

И все пак - крайно време е да вземем нормален треньор - ако не като Грозни, то поне като Гочето... Но кой ще се навие за без пари...?!

Върни се в “Архив”