Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
talpata
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Мнениеот talpata » 04 авг 2011 23:27

от ivanpg на 04 Авг 2011 23:24
А те и Гонзи и Баткоff след края на шампионата казаха, че лига европа им е попречила да станем шампиони..
Е сега тази "пречка" я няма вече :mrgreen:
А в стил Сашо Диков, аз да питам дали не играхме тото, вместо мач...??? :mrgreen: :?: :?: :?:
Да си извадиш най-добрия футболист Цветков /ако не е контузен де/ да не смениш 120мин кмета на 88 години,а и да му даде дузпа да бие???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
Тук нещо мирише !!!!!!!!!!! :mrgreen:

+1 Прилича ми на: първото 2,краен 1,а после каквото стане.

Che Guevara
Контакти:

Мнениеот Che Guevara » 04 авг 2011 23:27

Абе пак ще го отнесем ние феновете,треньор и президент са баси безо4ливите мутри.Едва ли ще се трогнат.Ще обясняват колко добри игра4и имаме и какви млади футболисти имаме и ще градим отбор за догодина.Защо като това им е идеята не пропуснаха една година да обиграват състав ами да се излагаме пак.Тия шунди играха така сякаш са отишли пеш в Търнава едвам ходиха.Вместо утре да се надяваме на добър жребий ще се молим да се паднат на нашите най кривите да отпаднат за да не сме капо.Баси народа дето сме.Гонзо да се замисли на връщане какво да прави ама да е бързо 4е разстоянието е малко до София,като слезе от самолета да има ясен отговор за бъдещето си.Батков и Гонзо моля ви като не ви пука за отбора помислете за нас и отбора.......мамицата му 4е съм дежурен и с оръжие все едни странни ми идват.САМО ЛЕВСКИ

Потребителски аватар
NO MERCY
Контакти:

Мнениеот NO MERCY » 04 авг 2011 23:28

konvoec написа:Така е, ние сме ебати хейтърите, бе! Аре са МОШНОООООО. Не мощно, а МОШНООООО, подкрепа за Гонзо и Левски...
Абе, ей, палячовци, вместо да си затраете сега, при условие, че отпадаме от някакъв ЖАЛЪК отбор, то вие излезнахте от мишите си дупки и лафите даже. Не чорбарите са жалки, за дето ни се смеят, а вие, нешастници. Имайте малко срам и спрете да пишете. Това да ми говорите за подкрепи и "рулетката на дузпите" е не смешно, а необяснимо смешно. Абсолютни два много слаби мача на Левски, това е !!! ФАКТИ!@!!!!!

БРАВО ПИЧ,ПОДКРЕПЯМ ТЕ НАПЪЛНО ;)

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 04 авг 2011 23:28

Yanev написа:Абе,другари,май забравихте,когато Йовов вкара на Марсилия и можеше да не видите,ни успехи в УЕФА,ни Шампионска лига ?

Това беше преди 6 години! Тогава Йовов ставаше за нещо ,сега за нищо ;)
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
baerba1995
Контакти:

Мнениеот baerba1995 » 04 авг 2011 23:28

Yanev написа:Абе,другари,май забравихте,когато Йовов вкара на Марсилия и можеше да не видите,ни успехи в УЕФА,ни Шампионска лига ?

+1 :)

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 04 авг 2011 23:28

obi4am_pirin написа:До това доведе БФС-мафията!3 отпаднали!Остана само 1!Така е щото корупцията е невероятна!В Европа е истината!Когато режеха Пирин някои се кефеха!Сега аз се наслаждавам!Супер!Страхотна футболна седмица!

Ти пък?! Какво толкова ти сгрява душата?! Не може по този начин,да твърдиш,че се радваш на неуспехите на българските отбори в ЕКТ!
Абсурдно е!

Потребителски аватар
Neron
Контакти:

Мнениеот Neron » 04 авг 2011 23:29

Точно това щях да напиша обаче се сещаш че това е до едни години не може и с бастуна да се мислиш за големия футболист.Те и мечо и Седрик и Вагнер играха супер тогава ама са на години вече и се махнаха и отидоха да ритат за здраве някъде само този се мисли че е вечен.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".

Нищо общо с Микре!!

Потребителски аватар
ivo82
Контакти:

Мнениеот ivo82 » 04 авг 2011 23:29

За тази година май няма да имаме преставител в лига европа през септември,кофициента доста спаднал за българските отбори,дори и за другата година къде ще играеме като нямаме покрив над главата ни...
[wrapimg=]http://sportplayerwallpaper.com/wp-content/uploads/2011/06/Barcelona-champion-2010-2011.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-PiP8qbaljcM/TarYSkZqorI/AAAAAAAAAEA/hu62CrWx7-o/s1600/WEMBLEY-_EQUIP.jpg[/wrapimg]
КЕШ 1992 DREAM TIM
08.01.1994 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0
02.05.2009 г. Реал Мадрид - Барселона 2:6
29.11.2010 г. Барселона - Реал Мадрид 5:0

Потребителски аватар
YANTRA_FOREVER
Контакти:

Мнениеот YANTRA_FOREVER » 04 авг 2011 23:29

В Европа всичко си личи, нали :lol:
Не се радвам ,че отпадате ,защото сте български отбор, който ми е безразличен, както и Спартак, но ми е интересно как тези , които не купуваха мачовете си в първенството(пхахаха) отпадат от още по-слаб отбор.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 04 авг 2011 23:29

С европейски отбори и дузпите са си е*али майката, нали? Имате един фен blue avalanche, който е постоянното присъствие в нашия форум. Да го попитам: Какво стана, бе умник? А иначе като българин ми беше много терсене за загубата, но ако сте реалисти ще видите, че тази загуба беше предизвестена. Жалко за България, но в поредния европейски напън доказахте, че с нищо не заслужавате нещо по-добро. Сори!!!
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Върни се в “Архив”