Георги Иванов-Гонзо
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Mickey Mauser
Re: Георги Иванов-фен тема
Темата е за архив.Ако този нещастник,г-н Иванов не си тръгне сам,то трябва НИЕ да го тръгнем!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
- Mickey Mauser
Каезах ли ви какво ще пишете след този мач,поддръжници на иванов!Подкрепа?!На кото?Чели ли сте Вазов някога?!
Хората с ниски чела...
Хората с ниски чела...
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Марш....
Когато беше ритниопковец, го раздаваше мъжкар
Сега, когато трета година ни клати, с различни длъжности и уйдурми, със свежарски клишета, ще прогледнем ли най-сетне че това е поредното мекере на Батков?
Докога толкова евтино ще се продават "легендите" ни?
И наистина ли са такива, за каквито ни се представят?
Защо Павката Панов, Войната, К.Ивков, Аладжов и други наистина легенди странят от отбора на сърцата им? Много хора не могат да си обяснят защо МРЪСНИ ЧЕНГЕТА като Жоро Дантелата и Борат са ни управници, нормално е да ни плюят защото винаги сме били най-свободомислещите
Най-тъпото е че ако не отидем на стадиона, ще страда ОТБОРА, а борат-ко пак ще манипулира една определена секта.
За мен най-оптимистичния вариант е борат да си ходи, да продължим да бъдем нормален клуб който наистина се самоиздържа, мъже като Илиян Илиев, Мариян Христов и мн.др. които наистина обичат ЛЕВСКИ да искат да работят за Отбора и Каузата.
Ние като фенове да плюем на Микренските и Пернишки комлекси и да се надяваме че ония от Делиормана ще им объркат сметките...
Но! Най-важното е да си върнем ИДЕНТИЧНОСТТА, ние играем не само Футбол, ние се забавляваме, ние сме ЛЕВСКИ!
Сега, когато трета година ни клати, с различни длъжности и уйдурми, със свежарски клишета, ще прогледнем ли най-сетне че това е поредното мекере на Батков?
Докога толкова евтино ще се продават "легендите" ни?
И наистина ли са такива, за каквито ни се представят?
Защо Павката Панов, Войната, К.Ивков, Аладжов и други наистина легенди странят от отбора на сърцата им? Много хора не могат да си обяснят защо МРЪСНИ ЧЕНГЕТА като Жоро Дантелата и Борат са ни управници, нормално е да ни плюят защото винаги сме били най-свободомислещите
Най-тъпото е че ако не отидем на стадиона, ще страда ОТБОРА, а борат-ко пак ще манипулира една определена секта.
За мен най-оптимистичния вариант е борат да си ходи, да продължим да бъдем нормален клуб който наистина се самоиздържа, мъже като Илиян Илиев, Мариян Христов и мн.др. които наистина обичат ЛЕВСКИ да искат да работят за Отбора и Каузата.
Ние като фенове да плюем на Микренските и Пернишки комлекси и да се надяваме че ония от Делиормана ще им объркат сметките...
Но! Най-важното е да си върнем ИДЕНТИЧНОСТТА, ние играем не само Футбол, ние се забавляваме, ние сме ЛЕВСКИ!
-
Blue_Girl
- Контакти:
tevez написа:Марш....
За Ицо съм за, но за Гонзо не!
Пак сърцата ни са пълни,
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
пак стадионът ще е син!
Синьо знаме ще се вее,
само Левски ще се пее!
ееееееее,
сини богове,
цялата земя,
пред вас на колене!
- Mickey Mauser
Blue_Girl написа:tevez написа:Марш....
За Ицо съм за, но за Гонзо не!
За кой?!
- Mickey Mauser
Само Левски!Селяните,КалНо, и прочие ГУнзовци-ВЪН
Левскари !
Спомняте ли си как играхме миналия пролетен полусезон - да точно с настроение, с идеи, с бързина ... тогава треньор ни беше Ясен. Втория полусезон обаче Гонзо си повярва(!) и резултатите не закъсняха - 1:3 срещу ц(*ка. И сега се замислете не беше ли мача с ц(*ка 1 към 1 с първия мач със Спартак Трнава ?!!? Да 1 към 1 беше и като игра и като всичко, само че ц(*ка си вкараха положенията ! Обаче някой от вас си плюеха по Ясен ...! И какво гонзо се оказва, че вече е една година(!) треньор !
Сега плюете по Йовов ... а човека няма вина, че е изпуснал дузпата ... на ГОНЗО е вината, че позволи да се стигне до дузпи !
ГОНЗО НЕ СТАВА ЗА ТРЕНьОР на ЛЕВСКИ !
ОСТАВКА !
Спомняте ли си как играхме миналия пролетен полусезон - да точно с настроение, с идеи, с бързина ... тогава треньор ни беше Ясен. Втория полусезон обаче Гонзо си повярва(!) и резултатите не закъсняха - 1:3 срещу ц(*ка. И сега се замислете не беше ли мача с ц(*ка 1 към 1 с първия мач със Спартак Трнава ?!!? Да 1 към 1 беше и като игра и като всичко, само че ц(*ка си вкараха положенията ! Обаче някой от вас си плюеха по Ясен ...! И какво гонзо се оказва, че вече е една година(!) треньор !
Сега плюете по Йовов ... а човека няма вина, че е изпуснал дузпата ... на ГОНЗО е вината, че позволи да се стигне до дузпи !
ГОНЗО НЕ СТАВА ЗА ТРЕНьОР на ЛЕВСКИ !
ОСТАВКА !
"Когато излизам на терена, обичам да поглеждам към пълните трибуни. Като ти ревне тази публика, как да не се хвърлиш!" Георги Аспарухов
При цялото ми уважение за Гонзо - като футболист, като треньор не става за нищо. Но за това Батков е виновен. Какво му пречеше да вземе Ил. Илиев. - готов треньор и левскар.
- Sofiaatowern
- Контакти:
Чакайте, чакайте... Нали преди седмици се твърдеше, че Гонзьо беше всъщност истинският треньор на отбора, докато Ясен беше?! И единствената причина за Гонзьо да НЕ бъде треньор на онзи етап, беше липсата му на разрешително съответно. Нещо почнаха да се размива калта и разминават версиите.. Пак ли сте на същото мнение...