Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Така е без ядренно съдийско нападение,до тук момчета!!!
ГОНЗО ВЪН ВЕДНАГА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Левски ЕВРОПЕЙСКИ

Да стискаме палци на Локото!!
- BLUE CHAMPIONS
Честито на всички, които се радват тази вечер! Наздраве момчета! Успех ви желая на плейофите 

[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]
-
- Контакти:
Хмммм лошото е че тази година няма да имаме отбор в групите!!!Сега каквото и да приказваме който и да псуваме е безсмислено!
Но Йовов да го ДУХА мамицата му мръсна да еба.....на кой на Гонзо разбира се те явно са си Гаджоци
Но Йовов да го ДУХА мамицата му мръсна да еба.....на кой на Гонзо разбира се те явно са си Гаджоци
сори пичове, ще берете срам сега
''Глупакът има голямо предимство пред образования човек, той винаги е доволен от себе си'': Наполеон Бонапарт
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
''Зная защо има толкова много хора, които обичат да цепят дърва. В тази дейност те незабавно виждат резултатите'': Айнщайн
-
- Контакти:
Именно, човек. Аз никога гласно не съм изразявал негативно мнение, за да не наглетявам излишно. Дадох и шанс, не казвам, че и няма да сме добър отбор, но след първия мач се видяха много слабости. Извинявам се, никакъв не съм, но не може Йовов и Младенов цял мач да държиш, а дори и да започваш с тях. НАЙ-СЛАБИТЕ ИГРАЧИ!!!!!!!!!
- 1912chaflio
- Контакти:
L_Messi написа:OBI4AM LEVSKI написа:Май сме тръгнали по пътя на "Ботев"-за да ни има,трябва да изметем ОЛИГОФРЕНА Баткофффф!!!!
За Батков си прав, но...да ни купи ДПС? Не, мерси
вас който и да ви купи все тая .вие винаги сте срам и позор в турнирите
Avanti_Ragazzi написа:Аз писах,писах,писах та ми писна да пише,че ГОНЗО е трагедия като треньор,няма си представа от елементарни неща!!!Искам само да видя къде са тия пичове,оня с фланелката на Зико,оня с лавата на Райков и там още няколко индивида.Дето няколко седмици разправяха кви левскари не сме що си мислим,че отбора играе слабо!!!![]()
![]()
Е, ти поне има от какво да си доволен тая вечер