Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)
Значи мен и Avanti_Ragazzi, както и някои други са ни изкарали "розови". Аз искам специалистите да си кажат мнението сега, чакам??????
Red_Pride написа:в крайна сметка Левски 1914 поставени ли са за плейофите
хаха готина шегичка

а черничкия трябва да бъде глобен с 100 000 за тоя ЧК, в продължението сме с човек повече, а тоя тръгнал лакти да ми раздава... много бързо се побългари .... 

Кривия: бате Жужо, вземи ме-ще ги скъсам...
- Mickey Mauser
milan199440barca написа:Кво всички плюете по Йовов? А двамата кретени, който направиха две излишни дузпи? Или забравихте, че Йовов е дал много на отбора. Аре у лево, мърши!
Гонзо вън? Всички отбори са на тоя хал.
Михайлов, Лечков, Батков, Ганчев, Титаните - всички вън! Без стадиони, с дарения за ДЮШ, на бетон, чалга и с мутри - толкова.
Прав си!
Но може ли гонзо да си ходи?!
[offtopic]Моля,хора в неравностойно умствено и психическо здраве да избягват контакти с мен[/offtopic]
Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ
И тия палячовци дето днеска носеха Синята Фанелка искат да се нарекат Левскари ... Гонзо трениор вие луди ли сте това си е не просто жалко ами трагично ... Йовов капитан без коментар Бижутер ли пълен смешник ... Яд ме е не за това че отпаднахме а за това че палячовците бяха излезли като за ревю ... За бога тва е спартак търнава някво безизвестно отборче което отстрани нашия Левски но се пак им правя евала на момчетата че не се предадоха въпреки негативния резултат от 1та среща ... Язък за феновете които са отишли да подкрепят на стадиона тия бездарници представям си и на тях кво им е Язък и за всички нас които обичаме нашия Левски ... Колко още ебавки ще отнесем от феновете на Цска не ми се мисли Просто . За Батков не ми се говори . Миналата година имахме Дембеле и се мислехме за отбор а сега без него се вижда колко си можем .
Cesc Fabregas написа:Ако дадат 2 000 000, Батков ще им играе кючеци по масите в Холандия, и ще им продаде цялото си семейство!
Жалко! Случва се и на най-добрите.
Аз пак да питам...аз ли не довиждам или нещо пак объркахме?!
Аз пак да питам...аз ли не довиждам или нещо пак объркахме в подготовката?!
Преди началото на сезона половината състав с травми, сега и Милиев. И както имахме за всеки пост по 2-ма сега не може Г.Иванов да сглоби състав...не че и без контузени може, но това както и мача с Търнава не искам да го коментирам! Заслужено паднахме, даже си мисля, че така е по-добре...ще имат време да се обиграят в първенството. Само докато се обиграват да не се окажем изведнъж на 7-8-9 или по надолу място?!
Смяхме се на Литекс онзи ден, че били селяни, но и при нас манталитета не е по градски...визирам ръководните постове в отбора!
Преди началото на сезона половината състав с травми, сега и Милиев. И както имахме за всеки пост по 2-ма сега не може Г.Иванов да сглоби състав...не че и без контузени може, но това както и мача с Търнава не искам да го коментирам! Заслужено паднахме, даже си мисля, че така е по-добре...ще имат време да се обиграят в първенството. Само докато се обиграват да не се окажем изведнъж на 7-8-9 или по надолу място?!
Смяхме се на Литекс онзи ден, че били селяни, но и при нас манталитета не е по градски...визирам ръководните постове в отбора!
- greenlandia
Ще чакат жребия утре, но преди това ще поритат 1 год в селската ни А група.
Ненавиждам левски и цска!!!! от днес 14.11.2013 и лайногорец.
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
НЯМА МОЕ,НЯМА ТВОЕ,СВЕТЪТ Е БЕРОЕ
- Avanti_Ragazzi
- Контакти:
Аз писах,писах,писах та ми писна да пише,че ГОНЗО е трагедия като треньор,няма си представа от елементарни неща!!!Искам само да видя къде са тия пичове,оня с фланелката на Зико,оня с лавата на Райков и там още няколко индивида.Дето няколко седмици разправяха кви левскари не сме що си мислим,че отбора играе слабо!!!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/742/9410742s.png[/wrapimg][/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]
[center]Чардар, Ловеч, Микре, кои сте всъщност вие? Знаем, че сте само фенове на Литекс! Фенове на Литекс шаляляля, ооо фенове на Литекс шаляляляла![/center]