Ще е добре да пеем поне тази част от нея.
Шуми Марица
окървавена,
плаче вдовица
люто ранена.
Припев:
Марш, марш,
с генерала наш
в бой да летим,
враг да победим!
Песен?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Песен?
ЛЕВСКИ,ТИ СИ ВСИЧКО ЗА НAС!
-
- Контакти:
Ако можете да направите по песента на ЦСКА - " От подуене до Искъра, на говеждия стадион" някакъв друг текст като за България

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FcqcKkQ904U&feature=related[/youtube]
Според мен "Тих бял Дунав" си е най-добре. Даже и текст има.
Според мен "Тих бял Дунав" си е най-добре. Даже и текст има.

- ..Локо Пловдив
- Контакти:
Имаме си Химн.. имаме си БЪЛГАРИ ЮНАЦИ... но като се замисля наистина трябва още ! Утре след мача на Локомотив'04 - Локомотив'09 сигурни 100 коли тръгват от ПЛОВДИВ !!! С мойте приятели подкрепяме Националите навсякаде ! Няма значение песните..! Дори само "Ляляляляляля" да скандираме.. повярвайте ми.. на националите им стига пълен стадион... и в началото ПЕЕНЕ на Химна.. ! И Моля,тоя път без скандирания от сорта "Левски" "ЦСКА" или "Всичките говеда в Израел" ! Алооо играят националите забавляваите се !!

Junior-Urchin написа:since1912 написа:Националният химн! По-важно е в събота да не се чуват скандирания с клубна пристрастност.
Химна си е химн и тука може доста да се спори колко истински е тоя химн, но това настрана, че ме мързи да пиша.
Хубаво ще е да се пее Шуми Марица, но аз съм сигурен, че не повече от шепа народ на стадиона ще я знае.
За песента: нещо кратко и звучно, което да се попие от трибуните за 1/2 мача.
Дайте предложения за мелодий. Текста е лесен.
Я да видим какво точно му е на химна? Че ми се доспори изведнъж, и защо точно шуми Марица?
tprodanov написа:Junior-Urchin написа:since1912 написа:Националният химн! По-важно е в събота да не се чуват скандирания с клубна пристрастност.
Химна си е химн и тука може доста да се спори колко истински е тоя химн, но това настрана, че ме мързи да пиша.
Хубаво ще е да се пее Шуми Марица, но аз съм сигурен, че не повече от шепа народ на стадиона ще я знае.
За песента: нещо кратко и звучно, което да се попие от трибуните за 1/2 мача.
Дайте предложения за мелодий. Текста е лесен.
Я да видим какво точно му е на химна? Че ми се доспори изведнъж, и защо точно шуми Марица?
Защото "Шуми Марица" е истинският химн на България,популярен е и не е лошо да се изпозва на едно такова място,а и текста е подходящ
Nil satis nisi optimum