Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Re: Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 авг 2011 14:14

nikita33 написа:
СВОБОДЕН написа:
joro65 написа:Ей много левскар тук,много чудо......и пожелават успех в жребия.Литекс със сигурност ще участват в жребия,ама вашата е много под въпрос....да не ви се смеят утре те!
Демек Литекс ще има възможност поне още в два мача да стане за смях.

Да, а вие няма да имате и два каква мъка само!!!

Ами наистина ще ми е мъчно да гледам как ги тупат. Защото Висла си е направо селско отборче в сравнение с тези които може да им се паднат за ЛЕ. Пък ние и да не участваме, не е такава беда. И друг път не сме участвали, но Левски е бил и пак ще бъде в Европа. Пиша го като реалист, защото за мен възможностите на Гонзо са ограничени и отпадане е възможно. Реалист бях и миналата година когато ядохме пердаха в Лисабон, а другите ни се присмиваха. Забравиха, че това все пак става в групите и отсреща е един от грандовете на Португалия. За това ми се ще да видя Литекс срещу някой от силните какво може. Защото те все отпадат от слабите,та не могат да стигнат до баш отборите.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 04 авг 2011 14:17

Reckless написа:
iliyan79 написа:Искам да кажа на вскички, че проблемът не е в загубата на Литекс тази вечер. Литекс е шампион и трябваше да защити по някакъв начин честа на България и да се докаже като такъв, а не с безидейна игра да разочарова и то за 3-ти път срещу Висла. А имахме претенции, че сме по добри от тях :( Дори да не бяхме победили, поне да бяхме играли подобаващо. Пак казвам, Висла не е Европейски ГРАНД за да приемем, че вскичко е наред за нас. :? Имаме проблеми както в нападение, така и във фаза защита. Поредната провалена Европейска кампания. Но явно това са възможностите на клуба да побеждава отбори като Могрен. Вярно е, че в българският футбол нещата не стоят както трябва. Но нека си знаем мястото и с победи на малки отбори да се задоволяваме, а не да тръгваме като Лъвове и да се връщаме като мишки. Пожелавам успех на другите български участници в Евротурнирите.

Аз не знам, някой от клуба да е тръгнал с голямата кошница в ШЛ ! Ти явно знаеш. Я сподели да знаем и ние.
И какво според теб е успех на български отбор в ШЛ, или ЛЕ !?
Явно май ти си бил с голямата кошница, щом ти е толкова вътрешно от едно обикновено отпадане от ШЛ !
На другите участници пожелаваш успех в ЛЕ а на нас не, така ли !?

Много въпроси на един път ! Първо , след мача в Ловеч Пенев твърдеше , че сме по добри от тях ! Второ Миланов на Летището каза, че ще ги отстраним !Трето неуспех на български отбор в Шл е да играе срещу един и същ противник ТРИ ! пъти и нито веднъш да не съумее да го победи ! :( Въпреки , че този противник не е някой европеиски гранд! За мен това не е обикновено отпадане, а резил! На вас ако ви доставя удоволствие да бият отборът ви къто тупан,а той да не реегира на мен не! и последно не пожелавам успех на нашите ,защото дори и късмета няма как да им помогне с тези проблеми който имаме,по слаб Литекс съм гледал когато играеха Клаудио Граф и ДЕДЕ! :( :(

Потребителски аватар
iliyan79
Контакти:

Мнениеот iliyan79 » 04 авг 2011 14:19

iliyan79 написа:
Reckless написа:
iliyan79 написа:Искам да кажа на вскички, че проблемът не е в загубата на Литекс тази вечер. Литекс е шампион и трябваше да защити по някакъв начин честа на България и да се докаже като такъв, а не с безидейна игра да разочарова и то за 3-ти път срещу Висла. А имахме претенции, че сме по добри от тях :( Дори да не бяхме победили, поне да бяхме играли подобаващо. Пак казвам, Висла не е Европейски ГРАНД за да приемем, че вскичко е наред за нас. :? Имаме проблеми както в нападение, така и във фаза защита. Поредната провалена Европейска кампания. Но явно това са възможностите на клуба да побеждава отбори като Могрен. Вярно е, че в българският футбол нещата не стоят както трябва. Но нека си знаем мястото и с победи на малки отбори да се задоволяваме, а не да тръгваме като Лъвове и да се връщаме като мишки. Пожелавам успех на другите български участници в Евротурнирите.

Аз не знам, някой от клуба да е тръгнал с голямата кошница в ШЛ ! Ти явно знаеш. Я сподели да знаем и ние.
И какво според теб е успех на български отбор в ШЛ, или ЛЕ !?
Явно май ти си бил с голямата кошница, щом ти е толкова вътрешно от едно обикновено отпадане от ШЛ !
На другите участници пожелаваш успех в ЛЕ а на нас не, така ли !?

Много въпроси на един път ! Първо , след мача в Ловеч Пенев твърдеше , че сме по добри от тях ! Второ Миланов на Летището каза, че ще ги отстраним !Трето неуспех на български отбор в Шл е да играе срещу един и същ противник ТРИ ! пъти и нито веднъш да не съумее да го победи ! :( Въпреки , че този противник не е някой европеиски гранд! За мен това не е обикновено отпадане, а резил! На вас ако ви доставя удоволствие да бият отборът ви къто тупан,а той да не реегира на мен не! и последно не пожелавам успех на нашите ,защото дори и късмета няма как да им помогне с тези проблеми който имаме,по слаб Литекс съм гледал единствено, когато играеха Клаудио Граф и ДЕДЕ! :( :(

Потребителски аватар
СВОБОДЕН
Контакти:

Мнениеот СВОБОДЕН » 04 авг 2011 14:22

Между другото сега се сещам за онзи мач на Литекс с Бате. Как тогава в този форум феновете на Литекс плюеха Мъри. Виж, сега срещу великия нов стратег Пенев джуниър никой не смее да гъкне. Въпреки, че Бате според мен не са по слаби от Висла, а точно обратното. И какво, изгониха Мъри и при великите Червенков и Любо цъфнаха, та вързаха. Мъри може да е всякакъв, но в сравнение с другите поне не си е помислял да купи титлата с цената на всичко. И още нещо. Мъри произхожда от сините среди, а онези двамата и доста други от червените. А тук в България българите обичат червеното най-много и в спорта и в политиката(пояснявам,че Борисов е повече комунист от тези от БСП). За това във всичко сме цъфнали и вързали та няма на къде повече.
СТО ГОДИНИ, СТО ГОДИНИ, СЛАВЕН ЛЕВСКИ СОФИЯ! СТО ГОДИНИ СЛАВЕН ЛЕВСКИ, ХИЛЯДИ СМЕ НА СВЕТА!

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 04 авг 2011 16:16

СВОБОДЕН написа:Между другото сега се сещам за онзи мач на Литекс с Бате. Как тогава в този форум феновете на Литекс плюеха Мъри. Виж, сега срещу великия нов стратег Пенев джуниър никой не смее да гъкне. Въпреки, че Бате според мен не са по слаби от Висла, а точно обратното. И какво, изгониха Мъри и при великите Червенков и Любо цъфнаха, та вързаха. Мъри може да е всякакъв, но в сравнение с другите поне не си е помислял да купи титлата с цената на всичко. И още нещо. Мъри произхожда от сините среди, а онези двамата и доста други от червените. А тук в България българите обичат червеното най-много и в спорта и в политиката(пояснявам,че Борисов е повече комунист от тези от БСП). За това във всичко сме цъфнали и вързали та няма на къде повече.

Нещо не ми се връзва в твоите разсъждения. Голям антикомунист си, а никъде не виждам да споменаваш комсомолеца Батков, които също като Мъри, произхожда от " сините среди". 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

1878
Контакти:

Мнениеот 1878 » 04 авг 2011 16:44

Доста е цинично най-изявеният футболен симулант у нас - Том , да иска обяснение от съдията за дузпата. Друг юнак от "стадиона със сръбската музика" пък си изкара червен картон , по много глупав "балкански" начин.За приблизително един месец поляците победиха Ловеч на три пъти , което красноречиво показва , че има разлика в класите.

Reckless

Мнениеот Reckless » 04 авг 2011 18:31

Нашият раздел отново се напълни със сополанковци, които не казват нищо.
На този етап няма български отбор, който да може да се справи с отбори от ранга на Висла. Какъв ви е проблема ?
Кой не е отпадал от ШЛ ? Едните за 100 год. влезли един път в групите на ШЛ с късметлийски врътки и вече са велики, та чак и акъл дават, при положение, че са гола вода. Други си въобразяват, че на наше място биха отупали Висла без проблем :mrgreen:
Хайде отупайте си вашите съперници, не се напрягайте с нашите.
Ще се повторя: Ние отстранихме вече един съперник и съдиите не бяха българи. Отстранете си и вие вашия и тогава да видим, кой докъде и как ще стигне.
За тези, на които любимата дума е "селски": По добре селяни с купа, отколкото селяни с калъфка.
Я някой от обиждащите да обясни, защо си мисли, че не е селяндур, след като останалите са определени като такива !
Откъде ви идва самочувствието да определяте кой, какъв е ? В калта, локвите, мръсотията и мръсния въздух, няма нищо градско, да ви светна.
Както и в изхвърлянето на боклук през балконите !
Хайде гнийте си в злобата ! :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 авг 2011 18:57

BLUE CHAMPIONS написа:Да, ама ние почти всяка есен имаме по над 10, а вие къде сте?...каква злоба само :!:

Приятел какво е това почти всяка есен?
Кога две години подред станаха почти и винаги?

Защо пишете такива безумия и се изхвърляте все едно всяка година отбора ви стига максимум 1/4 финалите на ЛЕ?И кога преди тези две години някой е направил нещо значимо - говорим за старият формат Купа на Уефа?

Нещо много бързо забравихте предните провали и сега с тези две влизания литнахте до небесата и гледате от високо все едно нещо голямо и недокоснато е постигнато.

Стига сте си мерили онези работи и вземете прогледнете малко, че всички отбори у нас са тотално смешни и докато не се оправи футбола ни нищо няма да постигнем навънка.
Затова такива отбори като БАТЕ, Жилина, Дебрецен и Висла ще ни мачкат както си пише по книгите - едно че имат физика, друго че имат по големи бюджети от трите ни отбора взети заедно.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 04 авг 2011 19:04

СВОБОДЕН написа:Между другото сега се сещам за онзи мач на Литекс с Бате. Как тогава в този форум феновете на Литекс плюеха Мъри. Виж, сега срещу великия нов стратег Пенев джуниър никой не смее да гъкне. Въпреки, че Бате според мен не са по слаби от Висла, а точно обратното.

Нещата са коренно различни и не знам какво ги сравняваш.
При Мъри Литекс победи като гост БАТЕ и в Ловеч трябваше поне 0:0 да направят и бяха готови, но не Мъри беше страхливец и не направи нито една смяна до падането на гола за БАТЕ.

Всички играчи бяха уморени и логичното се случи 7-8 минути преди краят да не говорим, че физическата им подготовката беше тотално зле.

Ти може ли да не направиш нито една смяна 80 минути игра дори и да пазиш резултата с цел да се бави времето?
Не може след мача като го питат защо не направи смени и той да казва "Виждах, че са добре на терена и не виждам смисъл да вадя играчи" :shock:
Това думи и действия на стратег ли са?

Държи Нифлор до падането на гола, а той горкият едвам ходеше вече и точно той си изпусна човека за гола, и след това пуска Тодоров и кой още там вече след дъжд качулка при 0:1 за БАТЕ.
Литекс се унесе в контри и Бате точно това чакаше и ги довърши с голове.

Е как да не плюеш по такъв човек ми кажи или ти тези неща не ги виждаш, защото си син и обичаш Мъри и мразиш Пенев, защото е червен.

haha

Мнениеот haha » 04 авг 2011 21:59

Мъри е тотален некадърник,доказва го във всеки свой отбор,редейки провал след провал.За реваншът с БАТЕ той носи огромна част от вината,колегата над мен спомени грешките му.
Не знам някой от Литекс да е очаквал да влезем в групите на ШЛ.Влизането в групите на ЛЕ също ще бъде трудно.Но не само Литекс,а всички български отбори са много смешни (само ЦСКА не съм ги наблюдавал скоро,тях не мога да ги коментирам,ама надали са няколко класи над другите).Все пак,Литекс утре ще е на жребия,а Левски дали ще стигне поне дотам?
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Върни се в “Литекс”