Всеки сам да си прави изводите, но според мен си заслужава

САМО ЛЕВСКИ и дано да имаме късмет довечера!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща
Всеки сам да си прави изводите, но според мен си заслужаваЕстествено най-важната причина да се включа към тях беше мачовете на Левски
blue avalanche написа:barbi_vip написа:Към sangio: да благодаря отговори ми , и съм ти благодарна че всъщност ми отговори толкова добре , имам предвид без напатки и излишно озъбване! Отново благодаря! А да ти си прав това е тове мнение , само имам забелжка относно мача с Локо СФ , хайде да не правим изводи от тогава , все пак в началото на подготвителните лагери , имаха малко време да се сработят и съм сигурна че ако има дадеме още малко време , двамата ще се сработят доста добре почти както бе с Гара , и другия ерипет за сработването е комуникация , все пак нормално е Цветков да се сработи по-добре с Арш тъй като е играл в Холандия и малко или много това оказва влияние и комуникацията им е по-добра! Нали така ?!?!![]()
Без напаТки,ама ти на училище ходиш ли?Веднага да залягаш над Буквара!
ПП.Какво е "ерипет"?
barbi_vip написа:еее извинявам се много в бързината и с дългия ми маникюр бъркам , извинявам се още веднъж.Човешко е да се греши все пак
SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща
NIKSANA написа:проблема на булсат-а е, че като вали силно или има гръмотевици .. сигнала намалява и понякога се губи (зависи колко е силен .. при мен има едни клони на едно дърво и си се губи)
mistreated написа:[offtopic]SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща
Чак да е огромна - едва ли, по простата причина, че като цяло качеството на БГ телевизиите е меко казано лошо (имам предвид картина и звук).
Истината е в чуждите пакети, тогава ще забравиш, че имаш булсат[/offtopic]
blue avalanche написа:SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща
Всеки сам да си прави изводите, но според мен си заслужаваЕстествено най-важната причина да се включа към тях беше мачовете на Левски
Welcome to the club!!!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 2 госта