Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Re: Левски в Лига Европа - Сезон 2011 - 2012

Мнениеот SAMP » 04 авг 2011 16:28

Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща ;)
Всеки сам да си прави изводите, но според мен си заслужава ;) Естествено най-важната причина да се включа към тях беше мачовете на Левски :)
САМО ЛЕВСКИ и дано да имаме късмет довечера!!!
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2011 16:30

SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща ;)
Всеки сам да си прави изводите, но според мен си заслужава ;) Естествено най-важната причина да се включа към тях беше мачовете на Левски :)

Welcome to the club!!!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 16:37

blue avalanche написа:
barbi_vip написа:Към sangio: да благодаря отговори ми , и съм ти благодарна че всъщност ми отговори толкова добре , имам предвид без напатки и излишно озъбване! Отново благодаря! А да ти си прав това е тове мнение , само имам забелжка относно мача с Локо СФ , хайде да не правим изводи от тогава , все пак в началото на подготвителните лагери , имаха малко време да се сработят и съм сигурна че ако има дадеме още малко време , двамата ще се сработят доста добре почти както бе с Гара , и другия ерипет за сработването е комуникация , все пак нормално е Цветков да се сработи по-добре с Арш тъй като е играл в Холандия и малко или много това оказва влияние и комуникацията им е по-добра! Нали така ?!?! ;) ;)

Без напаТки,ама ти на училище ходиш ли?Веднага да залягаш над Буквара!
ПП.Какво е "ерипет"?

еее извинявам се много в бързината и с дългия ми маникюр бъркам , извинявам се още веднъж.Човешко е да се греши все пак.
А на въпроса дали ходя на училище ще ти отговоря: Не , защото съм завършила средното си образование преди 3 години. ;)
Последна промяна от barbi_vip на 04 авг 2011 16:40, променено общо 1 път.
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 авг 2011 16:38

проблема на булсат-а е, че като вали силно или има гръмотевици .. сигнала намалява и понякога се губи (зависи колко е силен .. при мен има едни клони на едно дърво и си се губи)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
NIKSANA
Контакти:

Мнениеот NIKSANA » 04 авг 2011 16:39

barbi_vip написа:еее извинявам се много в бързината и с дългия ми маникюр бъркам , извинявам се още веднъж.Човешко е да се греши все пак

хахахахах ... ДАЙ СНИМКА С МАНИКЮРА! колко е дълъг ..... мале мале и барбита има тук :)
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 04 авг 2011 16:45

[offtopic]Ако не беше маникюра нямаше и да забележа, че имаме ново момиче във форума! :lol:[/offtopic]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 04 авг 2011 16:46

[offtopic]
SAMP написа:Преди минути се включих към Булсат,досега бях към Близоо....да ви кажа честно разликата е огромна,и като картина,и като избор от програми...а цената е една и съща ;)

Чак да е огромна - едва ли, по простата причина, че като цяло качеството на БГ телевизиите е меко казано лошо (имам предвид картина и звук).
Истината е в чуждите пакети, тогава ще забравиш, че имаш булсат :)[/offtopic]
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 04 авг 2011 16:49

NIKSANA написа:проблема на булсат-а е, че като вали силно или има гръмотевици .. сигнала намалява и понякога се губи (зависи колко е силен .. при мен има едни клони на едно дърво и си се губи)

Когато вали и трещи,ВСИЧКИ сателитни телевизии "сдават багажа"!Кабелните-СЪЩО!

Потребителски аватар
barbi_vip
Контакти:

Мнениеот barbi_vip » 04 авг 2011 16:49

mistreated написа:[offtopic]

Чак да е огромна - едва ли, по простата причина, че като цяло качеството на БГ телевизиите е меко казано лошо (имам предвид картина и звук).
Истината е в чуждите пакети, тогава ще забравиш, че имаш булсат :)[/offtopic]

да ти кажа аз в нас имам Близоо , а приятеля ми е към Булсатком и наистина има огромна разлика , в качеството , въпреки че Близоо наскоро направиха някакви промени уж подобриха качеството , но пак разликата е голяма
СТЕНЛИ,СИНЯ БЪЛГАРИЯ Е С ТЕБ!

И ПРЕДИ И СЕГА ЛЕВСКИ ЗНАЧИ СВОБОДА

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 04 авг 2011 16:49

blue avalanche написа:

Welcome to the club!!!

Мерси :)
Относно сигнала NIKSANA,знам,че за да се прецака трябва да е неква стабилна буря.Все пак не живея на Връх Мусала,надявам се,че ще се случва рядко и няма да ми прави голямо впечатление :)
Освен за Левски довечера да стискаме палци и за 4 изненади, защото иначе няма да има БГ отбор в групите :)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Върни се в “Архив”