john barnes написа:suareshampion написа:Джони къде си бе ,да не съм те чул повече да плюеш Даунинг щото ставаш смешен,няма грешно отиграванемного добро включване на Акуилани както и на Шелви ,Агер показа на нападателите как се вкарва ,след тая контрола отново се потвърждава факта ,че ни трябват класен ляв бек ,централен защитник и още един офанзивен футболист без значение крило или нападател.. предполагам Кени не е сляп !
тука съм бе...кво се радваш,все едно е направил мача на живота си срещу барселона или реал мадрид? отзад сме трагични,карата вече е бавен и муден,глен иска да играе крило и забравя,че е бек...отляво сме ужас невероятен.май наистина ще ни трябва централен защитник,ама поне да е гари кейхил...левия бек е задължителен и не знам кво още се бавим с тоя трансфер? хендерсън нищо не видях в него,адам се отчете с един удар и заспа после,акуилани се включи най-добре,от него тръгнаха всички опасности след това.спиро беше ужасен...
Радвам се защото се вижда ,че е класен играч ! Акуилани задължително трябва остане .А за другите неща аз отдавна говоря ,че отзад трябва да играят Кейхил и Агер ,от ляво исках Коентрао ,но и на уругваеца ще съм доволен.Отпред също е задължителен още един офанзивен футболист дори и да влиза като смяна,ако вземем тия тримата плюс връщането на Суарес ,Джерард и Лукас ,мисля че ще изглеждаме корено различно.