Жребий за Лига Европа
Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: Жребий за Лига Европа
Блу... честно си най-антипатичният левскар в този форум...Започна скандал в такава хубава тема, в която трябва да се подкрепим поне за жребия, ако не за друго.Вие също няма да сте поставени, така че каквото за нас такова и за вас
Мечтите са безплатни, но 4 изненади са огромни мечти!

- POPCORN
- Контакти:
flo написа:POPCORN написа:Не пожелавай лоши неща на нас. Не е на хубаво.
Всички отбори да ни теглят в петък, пък там каквото стане.
каквото се обадило такова повикало!Няма да го търпиме тоя кретен тука.
На такъв като теб му се вика форумна мишка.Във форумите устата ти много знае ,ама в реалният живот си една мишка.В реалният живот съм сигурен ,че това няма да го кажеш на никой в лицето, освен ако е някакво малко 12-13 годишно лапе.Като малък сигурно другите деца са ти се подигравали за нещо и сега гледаш да си избиваш комплексите.Това мнение си го вадя за теб не само от 1 пост ,а от много други твои ,които съм срещал.Какво ти е направил човека , че го обиждаш.
ПП:Не си прави труда да ми отговаряш, защото аз няма да го направя.
Иначе дано изтеглите Стяуа
хаха смешко.ми да се видиме освен да видиш, че ще ти го кажа, ама ако ти го кажа какво?И как преценяваш хората какви са?По правописа или по писането ?Обиждам го ,защото е кретен и само се заяжда винаги с нас!Тебе не вярвам да те бърка, защо го обиждам?И си спести мнението, защото не ме ебе за него.точно пък от тебе ще се обидя и направо няма да мога да спя днеска.палячо

Люляк, май, финал за купа,
дузпи, шут, греда и супа,
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
- POPCORN
- Контакти:
Empty написа:Блу... честно си най-антипатичният левскар в този форум...Започна скандал в такава хубава тема, в която трябва да се подкрепим поне за жребия, ако не за друго.Вие също няма да сте поставени, така че каквото за нас такова и за васМечтите са безплатни, но 4 изненади са огромни мечти!
те са няколко такива.тоя блу, гара дембеле имаше един blue_avalanche и тоя flo.Te 4-мата се съзтезават кой повече теми ще насере във форума!
Люляк, май, финал за купа,
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
Негър, рикошет, шампиони
Левски, Славия, протокол
Везалов, фамозен гол,
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон !
daniel875 написа:NIKSANA написа:рано е да се предполагат съперници.. още повече ще има разбивки утре към 10 11ч. ... от видяното в 1 контрола и мачът с Литекс.. ЦСКА с малко късмет може да играе в групите на ЛЕ и наистина да създаде много трудности на Левски тази година в България..
[offtopic]Аз лично мисля, че двата отбора ще си решават титлата и няма кой да им се намеси![/offtopic]
Та пожелавам им да влязат в групите и да излязат и си мисля, че тази вечер за Левски ще е много по- съдбовна от колкото за ЦСКА (т.е. 24-часа на ЦСКА за мечтане не отговарят на истината!)
Вярно е, че от много важно значение тазвечершния мач, но моля ви, момчета, изключете варианта отпадане от Търнава. Просто не е сериозно. Не, че са слаби, напротив доста са корави. Но традицията този път има много важна причина да бъде нарушена.
Когато преди години Левски домакинстваше на Атлетико Мадрид, първият случай, когато след спечелен мач с 2:1 отпаднахме в реванш, водихме чисто на нула, но получихме гол в средата на полувремето. А в реванша историята с двете дузпи по - възрастните от вас със сигурност я помнят.
Случаят Люцерн беше малко по- различен, но и сходен донякъде. Втородивизионният тогава швейцарски отбор загуби първата среща с 1:2 тук, като Каменцинд мисля, че се казваше голмайстора им и в двата мача. Нашите попадения бяха дело на Борето и Гетов от дузпа.
Сега спечелихме буквално загубен мач, който щеше да бъде загубен главно заради простотията на рефера. Но вкарахме два късни гола, които са много силно психилогическо предимство. Словаците си имат повечето мачове, спор няма. Но като ги гледам, няма от какво да се страхуваме от тях. Трябва да играем за победа.
не мисля, че ме разбра.. вечерта е решаваща заради броя на отпадналите отбори с по- голям коеф. над Левски.. отбора не е достатъчно сработен и с изчистена тактика... мисля, че при по- силен противник.. ще се измъчим повече от ЦСКА имайки предвид времето им за подготовка и броя на контролите, които изиграха. Това е лично мнение..
"There is a country called Bulgaria, and in this country there is a team called Levski. You may have not heard of it, but there I was born and there I shall die!"
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- Georgi Asparuhov to AC Milan representatives
- blue SASHO77
- Контакти:
dimitradze написа:daniel875 написа:Грешиш. Левски също има огромни шансове. В последните двадесет години нещата са различни от това, което беше едно време.
Ако играте както 1-вия мач не ви чака нищо добро а и невиждам кои ще ви вкарва головете ? АРС ли?? помни ми думата тоя ще вкара 6-7 гола в 32-33 мача
Да,прав си!!! Ама във вратата на ЦСКА имаш предвид,нали!!!
САМО ЛЕВСКИ
ЦСКА има едно огромно предимство пред останалите при жребия и то е:[offtopic]"златната" ръка на чичо Митко. Да е жив и здрав![/offtopic]
Останалите да му мислят.
Останалите да му мислят.

...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...
POPCORN написа:UltraBlue написа:POPCORN написа:поне като говориш, говори истини.Едвам бихте Атримитос, който са финалисти за купата на Гърция!Къе е Гърция къде сме ние?И второ играхме с резервите !
[offtopic]Бацка, те и Черноморец Поморие играха финла за купата...[/offtopic]
Бацка Черноморец поморие , щяха да играят в А група сега , ако не беше Черноморец?Какво искаш да кажеш, че Черноморец Поморие са слаби ли?
[offtopic]Казвам ти, че това че са играли финал за купата не трябва да говори кой знае колко за даден отбор... иначе какво ако Черноморец Поморие играеше в А група този сезон- трудно щяха да се спасят от изпадане, а и да го направят то този отбор не може да е някакво мерило за каквато и да било![/offtopic]
Please don't call me arrogant, but I'm European champion and I think I'm a special one !
- shotgun blues
- Контакти:
сега като видях всички поставени
ЛЕЛЕ МАЛЕ
ЛЕЛЕ МАЛЕ

[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
- bekono
- Контакти:
BLUE CHAMPIONS написа:CSKA-SOFIA написа:Кога ще е жребия за ЛЕ на нашите отбори . Днес Локо и Левски играят и ако се класират ще имаме 4 отбора в 4-ти предварителен кръг
Имаш точно 24 часа да мечтаеш,че твоя отбор ще играе в групите
Ти пък си мечтай да вземете квота за ЛЕ тая година, че Лудогорец както се засилиха, може и без телешки мръвки в Европата да минем другата година

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

- bekono
- Контакти:
pampi написа:ЦСКА има едно огромно предимство пред останалите при жребия и то е:[offtopic]"златната" ръка на чичо Митко. Да е жив и здрав![/offtopic]
Останалите да му мислят.
+ много. Дано Пената донесе поредния късмет за ЦСКА

[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg]

Върни се в “Футбол - България”