mursusaid написа:айде стига глупости вече.Има класация,обективна или не,има я и е ФАКТ ,кой е с най-предно класиране.От там нататък другото е дребно заяждане и т.н.Просто не им обръщайте внимание на "дякона" и др подобни,които им е кеф да се заяждат с нас.Ние си гледаме отбора и нека си го подкрепяме,нашата най-хубава история тепърва се пише,така че да сме зад отбора,а тези които се заяждат,нали се сещате ако бяхме никой дали щяха да ни обърнат вниманиесамо ми е интересно как така само фенове на левски влизат и пишат и плюят по нас в нашия форум.А те от всички други,трябва да са ни най-благодарни,но вижте колко им е акъла,поне на тези които плюят тука.Иначе познавам много други левскари,които гледат обективно и не виждат само до носа си.Айде стига глупости вече и нека си пожелаем успех на Черно море,Левски,ЦСКА и Литекс.Добър,лош това ни е нивото на футбола,но все пак е футбол и докато не завърши участиеето на всеки отбор,всичко е възможно така,че нека си пожелаем успех.А само с успехи може да ни се вдигне това така плюто ни ниво.Което аз за нашия отбор не мисля,че е слабо,не говоря за "грандовете" ни,те да си го мислят,аз си гледам моя отбор и мисля,че нивото ни е добро и от няколко години вървим все нагоре и сме във възход,който дано да продължи
Сега и към теб, явно всичките четете само през редовете написаното от мен!!! Кажи с какво съм се заял?! Ама конкретно!! Не така, само защото съм написал 7-8 мнения!!! Прочети всичко внимателно от началото и ще разбереш кой и как се заяжда!!! Иначе за тези блестящи възходи ми звучиш като комунист от 80-те години на миналия век!! Пак ще го напиша - футболът ни в момента е много слаб и не виждам кое му е силното, но всичко ще си проличи след 2-3 месеца и тогава, много ми се иска пак да си поговорим! Нищо лично към тича, симпатичен ми е отбора, но някои от феновете се самозабравиха! Как пък все в канчето на Левски гледат?!