Мнениеот Angoff » 18 авг 2008 13:20
Не бих си представил живота без да съм фен на футбола ... Обожавам си отбора,независимо от моментното им състояние и просто няма такова чуство , когато си на стадиона любимия ти отбор играе а ти с затаен дъх реагираш дори на безмислен тъч като идиот

, Просто чуството е неуписуемо ,незнам как си се отказал от спорта... и ако играят България-Бразилия едва ли ще искам красив футбол от нашите... просто , измислям невероятно цветущи обиди срещу противника и съдиата ... Помня веднъж че , бях на мач в Петрич между отборите на Беласица - ЦСКА и седнах в една крайна трибуна , ЦСКА този път играеха с бял екип а беласица с червен ... и точно зад мен имаше един фен който очевидно по диалекта му си личеше че е от Петрич,през цялото време викаше като луд когато белите нападат и не спираше да обижда Стойчо Младенов

... минаха 20 мин докато разбера че човечеца просто незнаеше кой отбор е ЦСКА и кой Беласица ... капакът на всичко беше когато Флорентин Петре вкара гол агитката на ЦСКА се спука да вика след гола,целия стадион мълчеше аз се радвах разбира се, а тоз човечец се радваше на гола (мислейки че е за Беласица) и псуваше адски цветущо Стойчо Младенов... аз паднах да се хиля и неможах да се израдвам на гола заради тоя индивид , странното беше че второто полувреме не го видях тоя човечец май се беше осъзнал

Люляк, май, финал за купа
дузпи, шут, греда и супа
Крейзи, пропуски, картони,
Негър, рикошет, шампиони
Левски-Славия, протокол
Везалов, фамозен гол
Хикс, сълзи, инфаркт, мустаци
Kрейзи шит, пак декларации
Титла, купа, стадион,
Много кофти син сезон!!!