Висла Краков - Литекс Ловеч 3:1 (FT)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Висла Краков - Литекс Ловеч - 03.08/21:30/Тв+
Ивица Илиев не играе?Това е добре за Литекс,за мен най-опасния им играч.Генков е титуляр,което значи,че ако играе така както в Ловеч,Висла са с 10 човека и Литекс имат шанс за победа.
tevez написа:Ивица Илиев не играе?Това е добре за Литекс,за мен най-опасния им играч.Генков е титуляр,което значи,че ако играе така както в Ловеч,Висла са с 10 човека и Литекс имат шанс за победа.
Ивица Илиев е наказан заради 2 жълти картона..
Патрик Малецки е просто най-добрия им нападател.
olfix написа:И.Миланов срещу Малецки???Ето това е върха на простотията!
Като се види, че Илийката се задъхва лесно ще си сменят местата с Бодуров, но пък какво ще става в центъра не ми се говори, но каквото стане, шансовете са ни минимални и се равняват на късмет.

- Синьо сърце
- Контакти:
Успех на Литекс!
Между другото ако някой има читаво линкче,да го прати на ЛС,щото разни следят трафика и ще бутнат линка!Пращайте на хората,които се интересуват,и аз съм от тях!
Между другото ако някой има читаво линкче,да го прати на ЛС,щото разни следят трафика и ще бутнат линка!Пращайте на хората,които се интересуват,и аз съм от тях!
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!
Разсмърдя на говеждо, разваляш хубавата обстановка - що не си гледаш обора че едва додрапа първия мач. А когато бутат говедата с остена (дуспи и прочия) всичко е ОКnedev30 написа:При условие че цял сезон ги бутат да станат шампиони, в европа се вижда колко класа имат. пожелавам на най купения шампион в БГ (не изключвам локо пл) да отпадне от ШЛ тази вечер , и да отпадне и в плейофите за лига европа. На другите 3 БГ отбора ...късмет
- Levski4Ever
- Контакти:
Re: Висла Краков - Литекс Ловеч - 03.08/21:30
Joro_Barca написа:t0bl3ro_bg написа:Ако заслужено бяхте стигнали до Шампионската купа щях да стискам палци за вас, но при положение, че ви бутат цяла година, няма как да съм за такъв отбор. Левскар съм, но по-добре ЦСКА или Левски да играят там отколкото вие..
+111111111
+999999999999999999999999
- UltraBlue.
- Контакти:
..дали ще има линкове някъде в нета.. някой има ли представа ???