sedem_!_dva написа:MORSKI написа:Поне има с какво да се хвалим седем на два...А вие добре,че беше Мъри,че за 20 години имахте смао 1 период в Ект.....И вие си смилите,че сте велик отбор и ,че сте нещо кой знае какво...затова не мога да ви уважавам вас и Цска,защото самочуствеи голямо,ама покритие никакво
В България няма силен отбор разберете го-вие не сте силни.Ние поне се опитваме д аправим нещо и доколкото очите ми виждат го правим,а да не ти казвам,че,ако не бяхме същите ние дето сме се помсилили з амного велики вие шампиони тая година изобщо нямаше да станете

Ко е епървото - ние сме първи от всички отбори в България-значи прави си сметка вие колко сте слаби щом такова"отборче " както вие ни наричате,а именно Черно Море е пред вас...И за втори път ви го казвам,ако бяхте вие първи калсацията щеше да е най-обективна и един месец щяхте да го тръбите това нещо.....
Абе Морски що си мислиш, че сме имали само един силен период..., ако гледаш футбол от 3-4 години може и така да е за теб... Това, което е направил Левски за 20 години в евротурнирите и успехите, резилите и всички мачове... вие за 100 не може да направите... Не е само периода на Мъри, имаше и мачове с/у Рейнджърс, Хайдук Сплит, Ювентус, Брьондби, Славия Прага, Галатасарай, Щурм Грац и т.н, които ще останат паметни в историята на клуба ми, както и в моето съзнание...
И е смешно да мислиш, че благодарение на вас Левски е шампион, ами само месец преди да биете ЦСКА ни направихте равен на Тича и ЦСКА излезна на първо място, Локо СФ ни победи 2 пъти, ама благодарение на това ЦСКА не можа да стане шампион нали ?

Има директни мачове и там се вижда кой е шампиона, а че не ни вкарахте гол нищо не казваш или съдията беше виновен и БФС...
И последно никой не казва, че Левски е някаква сила или нещо от сорта, просто в сравнение с другите български отбори разполага с най-качествения състав и е над всички отбори и заслужено е шампион.
Ти,защо не ми прочете по- горното твърдение?????Не видя ли,че писах за тези мачове,но това успехи ли са??????Да видим дали неи няма да можем да ги постигнем
Ние също сме били Динамо Киев,Аякс ,Вередер, и Нотингам,ама оттогава е изтекла бая ракия....
И помня ви мачовете не сте постигнали кой знае какво...Не се заяждам,но това не са сериозни супехи..да си броиш отпаданията в ЕКТ каот успех не е сериозно-освен,ако не е от еврогранд както Юве и Щутгарт..То,ако се брояха отпаданията,то Цска щеше да е на първо място бе!!!!!
От Галата отпаднахте и какъв успех е това???Галата не са като Щутгарт и Юве така,че сравнениеото ти е неусметно!!!!От Щурм Грац не помня,ама пак отпаднахте май,Славия Прага да ме прощаваш,ама са си на вашето ниво,че дори и по-слаби, да ги сравняваш с отбор с амбиции е несериозно!!!!И ние бихме Макаби Нетания(2 в Израел) и озозрихме Сампдория,ама не се хваля

Унищожихме отбор от Македония ,дето за малко да насмете Локо София по-миналия сезон,ама това още по-малко го смятам за подвиг!!!
Хич не е смешно да смятам,че ние сме с голяма залсуга за титлата ви... Я преброй да видиш,ако не бяхме били Цска,а те нас вие сега щяхте ли да сте шампиони;) .Какво да ти кажа,че не сме ви вкарали гол-ти гордееш ли се със съдийската ви победа на Герена????Не отричай,че здравата ви подпряха-аз не мога да съм горд с такъв мач...На Тича при обективно съдийство се видя,че не можете да ни биете!!!!!
Изобщо не съм съгласен.че разполагате с най-качествения състав!!!Да ме прощаваш,ама така псоредтсвено играхте в един период от първенството,че нямам думи!!!!!Хич не смятам,че ви е кой знае колко качетсвен състава..Ние по нищо не ви отстъпваме като единици и като колектив,ама по нищо и тук съм непреклонен-докажи ми обратното ,ако можеш,ама с факти!!!!Познавам си отбора и знам шо за колектив притежаваме и колко добри футболисти има-това е очевидно!!!