Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
The deacon
Контакти:

Re: Черно море с най-предното място от БГ тимовете в(IFFHS)

Мнениеот The deacon » 04 юни 2009 12:41

Sagittarius написа:Те не са никакви грандове :lol: .като са гранд как стана така,че Черно Море спечели 3 пъти повече точки от Левски?Нали сте големи мъжкари,какво стана в Европа :?: .Синя фъсня под налягане.След тази измислена титла да не стане така,че пак някой анонимен отбор от покрайнините на Европа да играе в ШЛ само заради късмета си,че е срещнал рекордьора по фалшиви титли и мачове,колоса,гранда,местодонта-Левски.Не искам да съм пророк,но след такива фарсове вашия позор е гарантиран отново.Колкото такива циркове е имало,толкова пъти са били гарнирани с евро-позори.

Ти кажи, колко пъти тича е играла в ЕТ и колко точки и коефициент е донесла на България?! После виж показателите на Левски какви са и после, ако още имаш очи и не те е срам пиши глупости!!! Айде със здраве!! ;)

Потребителски аватар
Sagittarius

Мнениеот Sagittarius » 04 юни 2009 12:47

Какви са вашите показатели бе,я ми кажи?

Отрицателни изцяло!Повече загуби,отколкото победи,при това сте на минус в абсолютно всички ЕТ в които сте участвали.Толкова участия,а нито един,отново-нито един спечелен трофей или даже финал!Нали уж се броели шампионите само?Е,тогава вашите постижения са просто казано-никакви.Даже и баланса ви е отрицателен,т.е. говорим за една абсолютна посредственост в Европа,добре,че партийната конюнктура ви е бутала там,където са ви чакали ОФИ Крит и още редица анонимни отбори да ви се стоварят на главите.Ние поне сме с положителен баланс :)
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"

..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 12:47

ТИЧА официално игра за първи път миналата година(макар и д ане е вярно понеже имаме 2 участия в Интертото и доста победи над грандове,но вонторли) та ТИЧА В ДЕБЮТА СИ ДОНЕСЕ НАЙ-МНОГО ТОЧКИ КОЛЕГА!!!!!!
И отсрами БЪЛГАРИЯ-да не кажа какво напарви Левски мианлия сезон и поминалия--пак ти казвам Левски имаше 1 силен период последните 20 години!!!!Откъсачни победи срещу Рейнджърс,добри игри срещу Юве и срам срам и пак срам в шампиоснакта лига,Уефа и така нататък..Това не би тярбвало да е повод за радост у вас!!!!!!!
Айде живи и здрави и по-малко злоба към другите,които ИГРАЯТ ФУТБОЛ И НЕ ВЛИЗАТ В УГОВОРКИ!!!! ;)
Уопсех в шампионската лига и да не се излагате пак каот миналата година,че тогава не знам какво пак ще говорите и как ще доказвате,че сте "евробоец" :!:

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 юни 2009 12:51

Само тия тъпаци от УЕФА не разбраха, че Тича е най-големият БГ тим, гледай каква "невярна" статистика са изпраскали

UEFA Team Ranking 2009
Last update: Wed, 27 May 2009 22:40:44 CET > 2010

04/05 05/06 06/07 07/08 08/09 ranking
1 FC Barcelona Esp 15.4875 32.1285 17.8000 27.7750 28.6625 121.853
2 Chelsea Eng 23.1140 15.8855 26.3250 28.5750 25.0000 118.899
Liverpool Eng 28.1140 15.8855 27.3250 24.5750 23.0000 118.899
4 Manchester United Eng 15.1140 10.8855 25.3250 32.5750 28.0000 111.899
5 AC Milan Ita 29.8000 24.0710 26.3855 16.0500 14.2750 110.581
6 Arsenal Eng 17.1140 29.8855 16.3250 21.5750 22.0000 106.899
7 Sevilla Esp 14.4875 28.1285 28.8000 18.7750 10.6625 100.853
8 Bayern München Ger 18.1140 16.0875 18.9000 22.7000 22.5375 98.339
9 Werder Bremen Ger 15.1140 13.0875 22.9000 15.7000 24.5375 91.339
10 Olympique Lyon Fra 22.2855 23.1625 17.0000 13.3855 15.2000 91.033
...................................................................................
89 Levski Sofia Bul 1.4750 16.7500 4.0250 0.5500 1.4500 24.250
...................................................................................
109 Litex Lovech Bul 2.4750 9.7500 2.0250 0.5500 1.4500 16.250
115 CSKA Sofia Bul 1.4750 7.7500 2.0250 2.5500 0.4500 14.250
163 Lokomotiv Sofia Bul 0.4750 1.7500 3.0250 2.5500 0.4500 8.250
179 Cherno More Varna Bul 0.4750 1.7500 1.0250 0.5500 1.4500 5.250

Сега извън закачките. Браво момчета радвайте се на успеха в тази класация, но не я приемайте много сериозно защото начина по който се прави (сравнителните методи) не и позволяват да бъде много точна.
Стискам Ви палци (както и на другите БГ отбори) тази година да направите още по-добро участие в ЕКТ и да се вдигне като цяло коефицента на България.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 юни 2009 12:55

MORSKI написа:
Поне има с какво да се хвалим седем на два...А вие добре,че беше Мъри,че за 20 години имахте смао 1 период в Ект.....И вие си смилите,че сте велик отбор и ,че сте нещо кой знае какво...затова не мога да ви уважавам вас и Цска,защото самочуствеи голямо,ама покритие никакво ;)
В България няма силен отбор разберете го-вие не сте силни.Ние поне се опитваме д аправим нещо и доколкото очите ми виждат го правим,а да не ти казвам,че,ако не бяхме същите ние дето сме се помсилили з амного велики вие шампиони тая година изобщо нямаше да станете ;)

Ко е епървото - ние сме първи от всички отбори в България-значи прави си сметка вие колко сте слаби щом такова"отборче " както вие ни наричате,а именно Черно Море е пред вас...И за втори път ви го казвам,ако бяхте вие първи калсацията щеше да е най-обективна и един месец щяхте да го тръбите това нещо.....

Абе Морски що си мислиш, че сме имали само един силен период..., ако гледаш футбол от 3-4 години може и така да е за теб... Това, което е направил Левски за 20 години в евротурнирите и успехите, резилите и всички мачове... вие за 100 не може да направите... Не е само периода на Мъри, имаше и мачове с/у Рейнджърс, Хайдук Сплит, Ювентус, Брьондби, Славия Прага, Галатасарай, Щурм Грац и т.н, които ще останат паметни в историята на клуба ми, както и в моето съзнание...
И е смешно да мислиш, че благодарение на вас Левски е шампион, ами само месец преди да биете ЦСКА ни направихте равен на Тича и ЦСКА излезна на първо място, Локо СФ ни победи 2 пъти, ама благодарение на това ЦСКА не можа да стане шампион нали ? :lol: Има директни мачове и там се вижда кой е шампиона, а че не ни вкарахте гол нищо не казваш или съдията беше виновен и БФС... :lol:
И последно никой не казва, че Левски е някаква сила или нещо от сорта, просто в сравнение с другите български отбори разполага с най-качествения състав и е над всички отбори и заслужено е шампион.
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 юни 2009 13:06

Браво на момчетата! Заслужиха си признанието. А ЦСКА ги няма понеже не играха в ЕКТ.

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 13:16

sedem_!_dva написа:
MORSKI написа:
Поне има с какво да се хвалим седем на два...А вие добре,че беше Мъри,че за 20 години имахте смао 1 период в Ект.....И вие си смилите,че сте велик отбор и ,че сте нещо кой знае какво...затова не мога да ви уважавам вас и Цска,защото самочуствеи голямо,ама покритие никакво ;)
В България няма силен отбор разберете го-вие не сте силни.Ние поне се опитваме д аправим нещо и доколкото очите ми виждат го правим,а да не ти казвам,че,ако не бяхме същите ние дето сме се помсилили з амного велики вие шампиони тая година изобщо нямаше да станете ;)

Ко е епървото - ние сме първи от всички отбори в България-значи прави си сметка вие колко сте слаби щом такова"отборче " както вие ни наричате,а именно Черно Море е пред вас...И за втори път ви го казвам,ако бяхте вие първи калсацията щеше да е най-обективна и един месец щяхте да го тръбите това нещо.....

Абе Морски що си мислиш, че сме имали само един силен период..., ако гледаш футбол от 3-4 години може и така да е за теб... Това, което е направил Левски за 20 години в евротурнирите и успехите, резилите и всички мачове... вие за 100 не може да направите... Не е само периода на Мъри, имаше и мачове с/у Рейнджърс, Хайдук Сплит, Ювентус, Брьондби, Славия Прага, Галатасарай, Щурм Грац и т.н, които ще останат паметни в историята на клуба ми, както и в моето съзнание...
И е смешно да мислиш, че благодарение на вас Левски е шампион, ами само месец преди да биете ЦСКА ни направихте равен на Тича и ЦСКА излезна на първо място, Локо СФ ни победи 2 пъти, ама благодарение на това ЦСКА не можа да стане шампион нали ? :lol: Има директни мачове и там се вижда кой е шампиона, а че не ни вкарахте гол нищо не казваш или съдията беше виновен и БФС... :lol:
И последно никой не казва, че Левски е някаква сила или нещо от сорта, просто в сравнение с другите български отбори разполага с най-качествения състав и е над всички отбори и заслужено е шампион.

Ти,защо не ми прочете по- горното твърдение?????Не видя ли,че писах за тези мачове,но това успехи ли са??????Да видим дали неи няма да можем да ги постигнем ;)
Ние също сме били Динамо Киев,Аякс ,Вередер, и Нотингам,ама оттогава е изтекла бая ракия....
И помня ви мачовете не сте постигнали кой знае какво...Не се заяждам,но това не са сериозни супехи..да си броиш отпаданията в ЕКТ каот успех не е сериозно-освен,ако не е от еврогранд както Юве и Щутгарт..То,ако се брояха отпаданията,то Цска щеше да е на първо място бе!!!!!
От Галата отпаднахте и какъв успех е това???Галата не са като Щутгарт и Юве така,че сравнениеото ти е неусметно!!!!От Щурм Грац не помня,ама пак отпаднахте май,Славия Прага да ме прощаваш,ама са си на вашето ниво,че дори и по-слаби, да ги сравняваш с отбор с амбиции е несериозно!!!!И ние бихме Макаби Нетания(2 в Израел) и озозрихме Сампдория,ама не се хваля ;) Унищожихме отбор от Македония ,дето за малко да насмете Локо София по-миналия сезон,ама това още по-малко го смятам за подвиг!!!
Хич не е смешно да смятам,че ние сме с голяма залсуга за титлата ви... Я преброй да видиш,ако не бяхме били Цска,а те нас вие сега щяхте ли да сте шампиони;) .Какво да ти кажа,че не сме ви вкарали гол-ти гордееш ли се със съдийската ви победа на Герена????Не отричай,че здравата ви подпряха-аз не мога да съм горд с такъв мач...На Тича при обективно съдийство се видя,че не можете да ни биете!!!!!
Изобщо не съм съгласен.че разполагате с най-качествения състав!!!Да ме прощаваш,ама така псоредтсвено играхте в един период от първенството,че нямам думи!!!!!Хич не смятам,че ви е кой знае колко качетсвен състава..Ние по нищо не ви отстъпваме като единици и като колектив,ама по нищо и тук съм непреклонен-докажи ми обратното ,ако можеш,ама с факти!!!!Познавам си отбора и знам шо за колектив притежаваме и колко добри футболисти има-това е очевидно!!!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 04 юни 2009 13:24

Ticha написа:Браво на момчетата! Заслужиха си признанието. А ЦСКА ги няма понеже не играха в ЕКТ.

Ами не затова ги няма ЦСКА... :lol: Еспаньол да не бида са играли в евротурнирите ? :? Но са на същото място, което заемате и вие, а защо са на това място, ами защото направиха една серия от победи и се спасиха от изпадане последния месец в Исапния... :roll:

@Морски изброих ти мачовете, не само успехи, но и силни такива след които е последвало отпадане- от Щурм Грац с дузпи и Галатасарай... Да турците бяха много силен отбор като играхме с тях, бяха взели УЕФА предишната година, играчите им след това отидоха по Милан, Интер и т.н, Славия Прага също е отбор с финанси несравним с БГ отборите, а че играят през година в ШЛ е показателен факт, имаха чешки национали в отбора си тогава...Не ми се пише повече, че ме мързи... :lol: Отказвам се от форума на Черно море, аз по-голями измислици и съчинения не бях чел... "Черно море разполага с отбор равностоен на Левски" :shock: :lol: :lol: :lol: Тук работата е доста сериозна в този форум, няма оправия... :lol:
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 04 юни 2009 13:39

Морски, в класацията на УЕФА Левски е на 89-та позиция, а Тича на 179-та.
Чудесно е че се развивате, че имате някакви успехи и се превръщате в стабилен отбор, но не си мислете че сте постигнали нещо кой знае какво.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Ticha
Контакти:

Мнениеот Ticha » 04 юни 2009 13:42

sedem_!_dva написа:
Ticha написа:Браво на момчетата! Заслужиха си признанието. А ЦСКА ги няма понеже не играха в ЕКТ.

Ами не затова ги няма ЦСКА... :lol: Еспаньол да не бида са играли в евротурнирите ? :? Но са на същото място, което заемате и вие, а защо са на това място, ами защото направиха една серия от победи и се спасиха от изпадане последния месец в Исапния... :roll:

Еспаньол играха финал за купата на УЕФА преди 2 години и са си натрупали достатъчно точки оттогава.

Върни се в “Черно море”