Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Awesome
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Awesome » 03 авг 2011 15:30

Не забравяй, че му остава една година от договора и следващият сезон ще може да си тръгне БЕЗ ПАРИ ако Нюкасъл не го продадат СЕГА.
Същото важи и за Гари Кейхил. Нормално е да ги пуснат за по-малко от сумите споменавани в началото на прозореца, но поне няма да останат на сухо отборите им.
And it's Arsenal,
Arsenal FC,
We're by far the greatest team,
The world has ever seen!

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 03 авг 2011 15:55

Ние т'ва много добре го знаем, не ни требе джокер :mrgreen:
Просто ми е интересно как в началото на трансферните трепети го надървиха, но постепенно омекнаха като рибарски чеп в ледено море и спряганата цена влезе в една разумна граница. Ей, тоя Майк Ашли ще вземе да бастиса Рокфелеровците :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 03 авг 2011 16:00

RedMagic написа:[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_Fzu4W01qro[/youtube]

Специално за Джон Барнс, който не знам как още не е казал Енрике е дърво, Енрике е ебати супер звездата, Енрике е такъв, Енрике е онакъв. Да, ама не ! Това се отнася и за всички хейтъри, които си мислят, че испанеца е слаб играч. Тук на този клип направи Блекбърн на нищо, а Нюкасъл не победи само, защото явно голяма част от другите играчи са некадърни. Такива пропуски от Суарес и Керъл трудно ще видим през сезона, когато Енрике изработва такива положения...

абе ти добре,че специално се обръщаш към мене...енрике не е лош играч,че и за тия пари си е перфектен избор.ако вземем кейхил,азар и енрике,ще сме във топ 4 на 100%...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 03 авг 2011 17:37

Клипчето, което сте дали за Енрике е само от един мач. Аз не съм го гледал преди, но това все пак е един мач само. Някой ако има наблюдения да пише дали играе всеки мач така, защото това може да е само моментен проблясък...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 03 авг 2011 18:07

Alonso_Massa написа:Клипчето, което сте дали за Енрике е само от един мач. Аз не съм го гледал преди, но това все пак е един мач само. Някой ако има наблюдения да пише дали играе всеки мач така, защото това може да е само моментен проблясък...

Не, не е моментер проблясък ;) играх си малко да свалям мачове на Нюкясъл и наистина много добре се справя :)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 авг 2011 18:27

Според мен Енрике е много добър в защита и приличен в нападение.Голям плюс му е,че когато има стабилно крило срещу него почти не се увлича в нападение и общо взето в тежките мачове много може да се разчита на него.

Awesome написа:Не забравяй, че му остава една година от договора и следващият сезон ще може да си тръгне БЕЗ ПАРИ ако Нюкасъл не го продадат СЕГА.
Същото важи и за Гари Кейхил. Нормално е да ги пуснат за по-малко от сумите споменавани в началото на прозореца, но поне няма да останат на сухо отборите им.

Освен ако не си преподпишат договора през есента.Което естествено е слабо вероятно,но все пак си е някаква алтернатива ако не станат продажби на момента.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 03 авг 2011 18:41

styopa написа:Според мен Енрике е много добър в защита и приличен в нападение.Голям плюс му е,че когато има стабилно крило срещу него почти не се увлича в нападение и общо взето в тежките мачове много може да се разчита на него.

Да, обаче тежките мачове за Ливърпул са срещу по-слабите отбори, които нямат стабилни крила :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 03 авг 2011 18:57

Е той човека си е защитник.В офанзивната част едва ли ще е от кой знае каква полза.
По принцип с Енрике според мен ни се качва класата в дефанзивен план(което хич не е малко),а в офанзивен ще върши работа,но не нещо кой знае какво.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 03 авг 2011 19:27

От това клипче става ясно само, че Енрике е по-бърз от 35-годишния Мичел Салгадо. Не мисля, че е голямо постижение да успееш да го надбягаш. А и да хванете 2-3 мача на Фланаган и на него можете да му направите подобно клипче без проблем. За мен Енрике не е най-добрия вариант, но не е и най-лошият. И ако ръководството наистина успее да постигне споразумение за под 10 млн. паунда ще е постижение.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 03 авг 2011 20:02

LFC1892 написа:От това клипче става ясно само, че Енрике е по-бърз от 35-годишния Мичел Салгадо. Не мисля, че е голямо постижение да успееш да го надбягаш. А и да хванете 2-3 мача на Фланаган и на него можете да му направите подобно клипче без проблем. За мен Енрике не е най-добрия вариант, но не е и най-лошият. И ако ръководството наистина успее да постигне споразумение за под 10 млн. паунда ще е постижение.

А че цъка добре с топката и центрира добре не се ли разбира? :) Иначе си признавам, че не съм го гледал много, на такива клипчета с избрани моменти/мачове не трябва да се има особено вяра, но специално в тоя мач се представи много добре ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Върни се в “Ливърпул”