Ще вземат ли волейболистите медал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Ще вземат ли волейболистите медал
Li4no az iskam da ni se padne Russia - poslednia dvuboi s tjah gi bihme 3:2 v Tokio, dnes padnaha 2:3 ot Poland, i ot ma4 s Kitai sega 6te se natresat na ne6to po trudno, pak i igrata im prili4a na na6ata, imat sa6to slab razpredelitel kato na6ia,ma4a e na kantar, no ako Zhekov ja dava kakto trjabva 6te biem vseki - ne moze ti s Vlado i Matei v sastava da ma4ka6 vsi4ki s Trento i v nazionala da ne moze6 - razlikata e edna i se kazva.....Nikola Grbic. Mobilizazia, konzentrazia i do Finala 6te stignem!Bojat nastana,tupkat sarza ni.....
Сега като гледам кои може да се паднат(Италия,Русия,Полша)никак не си пожелавам руснаците.Нещо не можем да играем срещу тях и това си е.Иначе който и от другите два да се падне смятам че маме шанс.Италианците ги видяхме що за стока са и че не са толкова страшни,ако се стегнем можем да ги папаросаме.Що се отнася до поляците много ще ми хареса да се паднем с тях,че те нещо много се надуха като ни биха три мача подред без полувината ни състав.Разправяха,че излишно се превъзнася отбора на България и че не сме били чак толкова непреодолим отбор.Дупенцата те дано да ни се паднат и да ги ожулим,ама на нула.Ако разбира се отборът се стегне и покаже истинското си лице.Аз твърдо вярвам в този отбор и мисля,че заслужаваме медал.Трябва да сме в тройката.България все пак!!!
Дела трябват,а не думи!
- kirilenko77
- Контакти:
Spored men,nqma zna4enie s kogo 6te igraem,taka ili ina4e 6te trqbva da biem vsi4ki do me4tanite ZLATNI MEDALI mislq,4e imat sili mom4eteta,tova do sega ne bqha istinskite im vuzmojnosti mogat mnogo mnogo pove4e.УСПЕХ
- mertezaker
- Контакти:
неубедителната игра в групите е предпоставка за изригване на отбора в директните елиминации. Успех!
Apostola написа:(Италия,Русия,Полша)
Е защо тези отбори бре ???? Не са ли руснаците първи в другата група А??? Ами бразилия къде нашите абонати а???
anons написа:трудно ще стане ....но ако се паднем с Полша или Русия може 5 сетов мач да стане. А пък най добре Италия понеже играхме с тях ...и сега ще ги бием със сигурност. Отнесем ли Полша или Русия пътят е отворен ....Въпреки това смятам че няма да вземем медал.
По-слаби не сме били от 1971 година насам. И волейбола /понякога/ е алогична игра.
Ама то пък може това да ни е шанса?!?!?!?!
Валентин Михов: Играта на Локо срещу Тотнъм е гордост за българския футбол!

а това което ме отврати тази сутрин бяха грозните освирквания и обиди на неколцина наши фена в залата, които псуваха като каруцари скромните състезатели на Венецуела преди всеки техен сервиз..типично за нас и в пълен разрез с олипийския дух

НЕ може да ни се падне Италия. Само вторият или третият от другата група (Русия или Полша):
http://www.BulgarianVolley.com/1/editor ... ml?news=34
http://www.BulgarianVolley.com/1/editor ... ml?news=34
-
- Контакти:
До 60 кг няма да има български представител, тъй като Анатоли Гуйда скъса ахилес, а Исмаил Реджеп катастрофира. 

- Gunners
- Контакти:
Дали ще вземем медали според мен много зависи от това с кого ще се паднем на четвъртфиналите, струва ми се че Италия ще е най-лошия възможен противник от възможните общо три.