Свръхестествено - фен тема

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Свръхестествено - фен тема

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2011 15:04

Сериалът "Свръхестествено" излиза на екран на 13 септември 2005 г. и се излъчва по The CW. Проследява живота на братята Сам Уинчестър и Дийн Уинчестър, които пътуват през Америка в черен Шевролет Импала от 1967 г., изследващи и борещи се срещу паранормални събития и други необясними явления, много от тях базиращи се на американски градски легенди и фолклор, както и класически свръхестествени същества като вампири, върколаци и духове. За сега са излезли 6 сезона и предстои 7-ми, който ще излезе на 23 септември тази година.

Има ли фенове на сериала? Ако някой не го е гледал ето малко клипове, които вероятно ще го запалят. Какво очаквате от новия сезон и новия Бог и дали ще освободят Луцифер, за да им помогне да се справят с него?

4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

BultraStyle
Контакти:

Re: Свръхестествено - фен тема

Мнениеот BultraStyle » 03 авг 2011 15:25

Поредната американска алабалистика с театрални ефекти и плосък сюжет .Добре ,че има японци със свежи идеи та Холивуд да си прави сериалчетата .

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 авг 2011 15:29

Йес беее , най - големия сериал !

MY FAVOURITE 8-)

Офтопик:

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 03 авг 2011 15:31

ето още 2 клипа : )

Офтопик:

Потребителски аватар
Rumbinho
Контакти:

Мнениеот Rumbinho » 03 авг 2011 15:33

Най-уникалния сериал!!!

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 03 авг 2011 16:02

Rumbinho написа:Най-уникалния сериал!!!

И кое му е уникалното - че не сме гледали демони, духове, зомбита, вампири? Ама не, НИКОГА :lol: Иначе наистина сериалът предлага интересен поглед върхи нещата и БЕШЕ добър, аз му бях голям фен до началото на последния сезон, който обаче (поне според мен) ни разби от тъпотия и съм на мнение, че трябваше да свърши след края му, както беше планирано, ама не - нали трябва да печелим, айде още 1 "оригинален" сезон.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2011 19:03

JalkiSte написа:

И кое му е уникалното - че не сме гледали демони, духове, зомбита, вампири? Ама не, НИКОГА :lol: Иначе наистина сериалът предлага интересен поглед върхи нещата и БЕШЕ добър, аз му бях голям фен до началото на последния сезон, който обаче (поне според мен) ни разби от тъпотия и съм на мнение, че трябваше да свърши след края му, както беше планирано, ама не - нали трябва да печелим, айде още 1 "оригинален" сезон.

Ако от целия сериал си разбрал, че ловуват разни същества, то значи нищо не си разбрал. Последния сезон наистина не беше много добър, но с всички сериали става така. Проблема не беше, че е шести сезон, а че създателя на сериала се оттегли от него, но когато се завърна се видя неговата ръка и имаше няколко велики епизода особено, когато играха себе си и серията с Титаник.

Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 03 авг 2011 20:54

Боби дали може да се окаже Бог :?:

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 04 авг 2011 09:31

pomiqrat написа:
JalkiSte написа:

Ако от целия сериал си разбрал, че ловуват разни същества, то значи нищо не си разбрал. Последния сезон наистина не беше много добър, но с всички сериали става така. Проблема не беше, че е шести сезон, а че създателя на сериала се оттегли от него, но когато се завърна се видя неговата ръка и имаше няколко велики епизода особено, когато играха себе си и серията с Титаник.

Що ме караш да се смея, естествено, че не съм разбрал това ... просто отбелязах, че не е кой знае колко уникален (в буквалния смисъл на думата).За мен уникален сериал е "Декстър".Но иначе не можеш да отречеш, че има във всеки сезон едни досадни поредици от епизоди (понякога дори по 3-4),в които просто ловуват нещо и единственото по историята са размислите и страстите им в последните 2 минути от епизода.Айде, аз както гледах първите 4 сезона наведнъж се ядваше, ама после вече като започнах да ги чакам седмица за седмица и особено през 6 сезон ... то не бяха алфа-вампири, алфа-върколаци, че дракони ли нямаше, майка на всичко, ебати плоските и скучни историйки.А това с душата на Сам беше върха на сладоледа, занимаваха ни 10 епизода с него и сега каква роля има за цялата история? Няма да се учудя ако пак му я извадят, за да може да прекърши врата на Кастиел като на пиле :lol: Явно просто ни се разминават вкусовете, щото и тия епизоди, които си дал за пример на мен никак не ми харесаха.За мен велик епизод е "Hammer of the Gogs" ;)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
Middlesbrough
Контакти:

Мнениеот Middlesbrough » 04 авг 2011 18:29

pomiqrat написа:Боби дали може да се окаже Бог :?:

Не Мисля ... даже мисля че Бог няма да излезе на яве !!

Офтопик:

Върни се в “Свободна зона”