Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ 2:1 ( 5-4 при дузпите)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Re: Спартак Търнава - ЛЕВСКИ СОФИЯ

Мнениеот Ficolan » 03 авг 2011 13:10

joring написа:Как не разбрахте, че никой не блокира стриймовете, просто като постнете линк някъде се качват по 1000 маймуни и съвсем нормално е стрийма да увисне, търсете си p2p стриймове за да нямате проблеми.

Аз нямам възможност, а и канала както се разбра иначе питам някой не е ли чувал за системата Sopcast, където толкото повече маймуни на клона, толкова по- стабилна е връзката. Та идеята е не може ли някой да завърже линка за Sopcast и тогава ще върви без ядове!!!

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 03 авг 2011 13:12

joring написа:Моят часовник е ОК свери си твоя, мача е от 20 часа българско време. ;)

Блях са еВа в заспалата глава, отивам за кафе, явно още не съм се събудил, щом си мисля, че мача е от 21 наше време :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 авг 2011 13:17

Ficolan написа:
joring написа:
Ficolan написа:... че ги знам онези олигофрени как започват да блокират техните стийминги.

Как не разбрахте, че никой не блокира стриймовете, просто като постнете линк някъде се качват по 1000 маймуни и съвсем нормално е стрийма да увисне, търсете си p2p стриймове за да нямате проблеми.
Аз нямам възможност, а и канала както се разбра иначе питам някой не е ли чувал за системата Sopcast, където толкото повече маймуни на клона, толкова по- стабилна е връзката. Та идеята е не може ли някой да завърже линка за Sopcast и тогава ще върви без ядове!!!

Тази система също дава фира, един приятел е гледал първия мач от някакъв чужд линк(най-вероятно словашки), първото полувреме е вървял добре,гледали са го между 15-20хил човека, но второто полувреме са стигнали до 25-30хил и сървара се е сринал
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2011 13:20

http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=217131
Отново качествен материал на Стефчо! Поздравления, господин Стоянов!

Питайте Доктор Хаус, че блокират стриймове. ;) Човекът работи към тях май.
Последна промяна от metodito на 03 авг 2011 13:22, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 03 авг 2011 13:20

BLUE CHAMPIONS написа:Тази система също дава фира, един приятел е гледал първия мач от някакъв чужд линк(най-вероятно словашки), първото полувреме е вървял добре,гледали са го между 15-20хил човека, но второто полувреме са стигнали до 25-30хил и сървара се е сринал

Разбира се, че може и на п2п да се получат сривове, особено ако половината и повечето са на адсл.
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Ficolan
Контакти:

Мнениеот Ficolan » 03 авг 2011 13:23

BLUE CHAMPIONS написа:Тази система също дава фира, един приятел е гледал първия мач от някакъв чужд линк(най-вероятно словашки), първото полувреме е вървял добре,гледали са го между 15-20хил човека, но второто полувреме са стигнали до 25-30хил и сървара се е сринал

Но някак си е по- добре от колкото, ако влезнат 1000 в обикновен и той гръмне веднага... а и съм сигурен, че ако пуснат 3- 4 стрийминга в Sopcast всички желаещи ще могат да гледат без ядове!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 авг 2011 13:27

Относно линковете и Сопкаст (друга не ползвам) има 2 неща, които ще ви помогнат да не ви умират стриймовете. Гледайте скоростта каква е: над 1000 - 1200 kb/s да е. Най-лесно гледайте дали има руски стрийм - НТВ и тъ нъ. Холандските също пускат на добри скорости. Има и китайски с добри скорости, но рядко. Гледайте да се включите малко преди мача и не изключвайте Сопкаста на полувремето. Не помага винаги, но все пак помага.

Потребителски аватар
emigo
Контакти:

Мнениеот emigo » 03 авг 2011 13:31

Чу се от накъде,че нито една словашка телевизия няма,да излъчва мача.Това означава,че може,да "увиснем" с гледането,утре!

Потребителски аватар
BLUE CHAMPIONS

Мнениеот BLUE CHAMPIONS » 03 авг 2011 13:34

Трябва да се разчита на чужди стриймове, в България са ги подгонили яко и никой не смее да пуска вече. Ето какво съобщение излезе в известен Бг сайт миналата седмица, които излъчваха и филм+ и тв+ а вече са спряни:

Скъпи потребители на TV.CLUB-BG.ORG. Днес 29.07.2011 Служители на местна полиция нахлу в дома ми и ми извзе 3 компютъра, както и ГДБОП спряха хостигна на сайта. Вече сме с нов хостинг, но при всички положения ще последва още нещо. Надявам се да не е най-лошото... Могат да искат да ни спрат? И за какво? Телевизията има авторско право... нека го кажа ясно на родната ни полиция: АЗ НЕ ИЗЛЪЧВАМ ТЕЛВИЗИОННИ КАНАЛИ! Нека да Ви стане ясно, първото от което аз НЯМАМ ТАКАВА ТЕХНИКА (както сигурно вече след тършуването в нас сте разбрали!) ТЕЛЕВИЗИИТЕ КОИТО СА В ТОЗИ САЙТ, СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в интернет пространството! Когато БТВ имаха проблеми с мен, бяха доста по цивилизовани! Пратиха ми имейл, МАХНАХ ТЕХНИТЕ КАНАЛИ! Толкова ли не можахте да кажете нещо, а дйествате така грубо? Аз да не съм Zamunda или Arena? В сайта съществува както имейл, така и форма за контакти и телефон! Но така без предупреждения, е доста тъпо, че даже и незаконно, не мислите ли? В каква държава живеем?
Скъпи потребители, очаквам и вашите коментари по темата в книгата ни за гости: ТУК
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
joring
Контакти:

Мнениеот joring » 03 авг 2011 13:51

Как пък все нахлуват при хора който реално не печелят нищо, или да печелят го влагат веднага в техника и на практика по никакъв начин не се облагодетелстват, а го правят само за спорта/хобито, а примерно не нахлуят в мсат които откровено си пиратстват и се облагодетелстват на гърба на всички? Разбира се това е риторичен въпрос. :mrgreen:
Believe in better
[offtopic]Най-много мразя расизма и циганите :mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Архив”