Трябва да се разчита на чужди стриймове, в България са ги подгонили яко и никой не смее да пуска вече. Ето какво съобщение излезе в известен Бг сайт миналата седмица, които излъчваха и филм+ и тв+ а вече са спряни:
Скъпи потребители на TV.CLUB-BG.ORG. Днес 29.07.2011 Служители на местна полиция нахлу в дома ми и ми извзе 3 компютъра, както и ГДБОП спряха хостигна на сайта. Вече сме с нов хостинг, но при всички положения ще последва още нещо. Надявам се да не е най-лошото... Могат да искат да ни спрат? И за какво? Телевизията има авторско право... нека го кажа ясно на родната ни полиция: АЗ НЕ ИЗЛЪЧВАМ ТЕЛВИЗИОННИ КАНАЛИ! Нека да Ви стане ясно, първото от което аз НЯМАМ ТАКАВА ТЕХНИКА (както сигурно вече след тършуването в нас сте разбрали!) ТЕЛЕВИЗИИТЕ КОИТО СА В ТОЗИ САЙТ, СЕ РАЗПРОСТРАНЯВАТ НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО в интернет пространството! Когато БТВ имаха проблеми с мен, бяха доста по цивилизовани! Пратиха ми имейл, МАХНАХ ТЕХНИТЕ КАНАЛИ! Толкова ли не можахте да кажете нещо, а дйествате така грубо? Аз да не съм Zamunda или Arena? В сайта съществува както имейл, така и форма за контакти и телефон! Но така без предупреждения, е доста тъпо, че даже и незаконно, не мислите ли? В каква държава живеем?
Скъпи потребители, очаквам и вашите коментари по темата в книгата ни за гости: ТУК
[offtopic][wrapimg=]https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/q71/s480x480/576815_272513049560227_557336297_n.jpg[/wrapimg][/offtopic]