ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Re: ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Мнениеот ***cska*** » 02 авг 2011 22:30

danko_sot написа:Сега гледах и първия гол на Мораеш. Откачена работа е тоя бразилец, сега разбирам защо Стяуа толкова го искат. Класа, класа, класа! ;) :geek:

+ Личи си от самолет че Мораеш е много,много класен футболист!Но започвам да се притеснявам дали въобще някога ще успеем да го картотекираме.Някак си ми се струва,"прекалено хубаво за да е истина". :? Признавам си че малко ми убягва развоя на събитията около него. :oops:
Някой може ли да ми разясни каква е ситуацията в момента?УЕФА ли се чака за решение,или?
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 авг 2011 22:50

И аз мисля, че още чакаме УЕФА да се произнесе по случая с Мораеш. Очаква се решението да е в негова и наша полза, но в момента не си спомням кога щеше да излезе въпросното решение.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
***cska***
Контакти:

Мнениеот ***cska*** » 02 авг 2011 22:54

Udoji90 написа:И аз мисля, че още чакаме УЕФА да се произнесе по случая с Мораеш. Очаква се решението да е в негова и наша полза, но в момента не си спомням кога щеше да излезе въпросното решение.

[offtopic]Мерси братле,явно никой не знае и ще чакаме.Дано да се сбъднат мечтите ни Изображение[/offtopic]
Не е нужно да работиш в аптека, за да бъдеш заобиколен от капути!

wiseman

Мнениеот wiseman » 03 авг 2011 10:30

Бях в Правец случайно и реших да гледам Цска. Ясно е че като Левскар съм пристрастен ,но все пак ще ви кажа какво ми е мнението: Първо за мача. Цска игра повече от слабо. Новите каращи проби са пълна музика,особенно Словенеца и още един от защитата/централен/ Мача беше изцяло под диктовката на гърците без да са никакъв отбор. Мораес е добър футболист ,но и двата гола бяха след подаръци от защитата на гърците. Този път от 3 положения/които си бяха грешки на защитата на ония/ вкарахте 2 гола и една греда. Гърците изпуснаха уникални положения. Мораес ще ви върши работа,ако остане но чак пък да го превъзнасяте. Малко играе като Брито,но често се изключва от играта за дълги периоди. Много е техничен на място и един на един. Не знам как стоят нещата със Стяуа,но е не лош футболист за Бг Първенството. Това е. Не се заяждам ,изказвам мнение. Мача беше доста слаб,особенно второто полувреме. Костов този път незабележим,Бандата е позагубил форма. Другите посредственни. Като на безсмисленна контрола.

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 03 авг 2011 11:13

И на мен ми се видяха много слаби, но да не забравяме, че това са резервите! Но и титулярите не са на много по-високо ниво, с много малки изключения. При първия по-сериозен отбор ще отидем на разлика с подобна игра. Такава просто е българската футболна действителност и ще трябва да се радваме и на най-малките възможни постижения, а именно докопване до групите, но тази година не виждам как ще стане. За следващата нещата пък ще са още по-трагични, ако не се възползваме от последните ни шансове да играем кръг или два по-малко. Общо взето всички бг отбори трябва да дават максимума тази година, това е моето скромно мнение. Няма значение, че се "мразим" като съперници, няма нищо лошо в това, но няма и да е лошо да се "помразим" и в групите примерно. Прав ли съм или да? :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 03 авг 2011 11:43

joro65 написа:
wiseman написа:Бях в Правец случайно и реших да гледам Цска. Ясно е че като Левскар съм пристрастен ,но все пак ще ви кажа какво ми е мнението: Първо за мача. Цска игра повече от слабо. Новите каращи проби са пълна музика,особенно Словенеца и още един от защитата/централен/ Мача беше изцяло под диктовката на гърците без да са никакъв отбор. Мораес е добър футболист ,но и двата гола бяха след подаръци от защитата на гърците. Този път от 3 положения/които си бяха грешки на защитата на ония/ вкарахте 2 гола и една греда. Гърците изпуснаха уникални положения. Мораес ще ви върши работа,ако остане но чак пък да го превъзнасяте. Малко играе като Брито,но често се изключва от играта за дълги периоди. Много е техничен на място и един на един. Не знам как стоят нещата със Стяуа,но е не лош футболист за Бг Първенството. Това е. Не се заяждам ,изказвам мнение. Мача беше доста слаб,особенно второто полувреме. Костов този път незабележим,Бандата е позагубил форма. Другите посредственни. Като на безсмисленна контрола.

***********************************************************************************

Е, аз не виждам нищо нередно - човекът си казва мнението. Само с 3 неща не съм съгласен: 1. Атромитос не са "никакъв отбор". 2. Костов не беше "незабележим". 3. Бандата не е "позагубил форма", а просто игра в центъра на защитата, където не му е мястото по принцип.
Иначе човекът си е прав, че играхме слабо и можеше като нищо да паднем. Резервите ни са неравностойни на титулярите - това е повече от ясно.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 11:58

Не дават човек едно мнение да напише във форума на отбора си,а тези другите вилнеят и пишат свободни съчинения както им падне!
Изображение

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 03 авг 2011 12:03

joro65 написа:Не дават човек едно мнение да напише във форума на отбора си,а тези другите вилнеят и пишат свободни съчинения както им падне!

[offtopic]Ако по-внимателно си подбираш думите мненията ти ще останат. Откровенни цинизми и псувни няма да минават! А "тези другите" са си написали мнението достатъчно културно, за да не се налага да се трият! Може да не ти допада съдържанието на написаното от тях, но това е съвсем друг въпрос, не касаещ правилата![/offtopic]
[center]I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...
[/center]

joro65
Контакти:

Мнениеот joro65 » 03 авг 2011 12:11

vaskonti написа:
joro65 написа:Не дават човек едно мнение да напише във форума на отбора си,а тези другите вилнеят и пишат свободни съчинения както им падне!

[offtopic]Ако по-внимателно си подбираш думите мненията ти ще останат. Откровенни цинизми и псувни няма да минават! А "тези другите" са си написали мнението достатъчно културно, за да не се налага да се трият! Може да не ти допада съдържанието на написаното от тях, но това е съвсем друг въпрос, не касаещ правилата![/offtopic]

Sorry,може да е културно ,но е с цел да дразни........от какъв зор ще пише ,че гърците не били никакъв отбор и че били изпуснали уникални възможности за гол,все едно ние не сме го гледали и не видях ,че гърците имаха всичко на всичко 3 удара във вратата.......а защитата ни дори не си знаеха имената......
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 03 авг 2011 12:14

Мисля, че този левскар дето се е изказал тук или нищо не разбира от футбол или просто завижда на играчите и качеството в ЦСКА в момента. Дребен джи съм изненадан и от неговото мнение. Първо за Мораеш- страхоте играч и много скоро ще се убедите в това. само да е всичко наред с картотекта и правата му. Не само техника има, но и бързина, голмайсторски усет, връща се много назад и в защита да помага, пресира, видях го и поне 3-4 пъти на крилата, изключително работоспособен нападател. И има много злоба в краката. Някои може да ми се смеят, но по стил на игра ми напомня за Уейн Руни.
Второ: За какви слаби резерви ми бълнувате тук, когато точно това е ОСНОВНАТА разлика между ЦСКА сега и ЦСКА миналия сезон. Вгледайте се в състава титулярния сега и миналия сезон. Срещу Литекс разликата беше Зику, е и Дечев, но само защото Бандата беше контузен. Така че на пръв поглед няма голяма разлика в състава на ЦСКА сега и миналия сезон. Разликата обаче идва от долу. Именно в широчината на състава и резервите. Питали са ме миналата година : Защо Радукана не прави смени или ги прави в края? Много просто- щото миналата година нямаше една свястна резерва почти и съставът беше късичък. Къде е разликата обаче между сеа и тогава??? Логично- Разликата е в резервите. Сега има много класни, млади и надъхани и талантливи момчета, доста от които са готови да влезнат и да заместят някои от титулярите, ако се контузят или просто се наложи ротация. Няма да изброявам имена, тези които следят отбора ги знаят. Това неминуемо ще доведе до цялостно повишаване на класата на отбора.
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Върни се в “Архив”