Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
blue,lagoon написа:Това ми прилича на: 20 години без победа срещу Левски! Сега сериозно: За да позапазя останалото от психиката ти,няма да те забелязвам,обещавам! Иначе не е зле да се вслушаш в съвета на колегата за оставката!
Прав си братле! Влез и виж мненията ми за Ботев,имам и теми,но по-оттдавна! Използувам случая да ти честитя оставането е А група! Както написах някъде,без Ботев футбола в България ще осиротее! Пожелавам ви само да се отървете от Селския! Тук всичко тръгна от това,че няма как да уважавам отбор който 20 години няма победа над Левски. И момчетата фенове на отбора,който от 2 години наистина е приличен ме емнаха. Стана ми интересно и ги хързулнах. Те пък клъвнаха дълбоко! И започнаха! А на мен така ми пука!емо73канар написа:Неви знам проблемите със синият фен ,но ка то ви дразни толкова използваите опцият ВРАГ,и така няма да му четете постовете.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
alfonso написа:Абе мизерници,що не вземете да му вземете верно компа на лагуната?Кво ви пречи,не скивате ли че ви е наврял в кучи гъз.Аааа Левскар е. Ми що не вземете да ходите с много тъмни очила та не виждате синьото небе?
Що не вземете да се топнете в синьото море и сигурен съм след това вече хич няма да е синьо
Егати палячовците.САМО ЛЕВСКИИИИИИИ!
daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта