Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ogrizko
Контакти:

Re: Референдум(отнася се главно за фенове на Черно Море)

Мнениеот ogrizko » 04 юни 2009 02:52

Ако въпросният потребител обижда друг потребител на форума, направо му трий съобщението и му дай БАНан :) Ако се държи нормално, не му трий съобщенията и го остави да си пише. Ако смяташ, че се държи провокативно и се заяжда, но не псува и не обижда.... просто му трий съобщенията, това е :) За други потребители - пращай предупреждение при първо нарушение.... т.е. какво следва, ако продължават по същия начин. Ако не се вслушат в съвета ти (който обаче трябва да го дадеш спокоен и да не набираш енерция да спориш, че и потребителите има вероятност пък ти да ги подразниш), процедирай по същия начин като с потребителя с кодовото име блу,лагун :)
ИзображениеИзображениеИзображение

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 04 юни 2009 07:27

Ами това е ! Ако наистина си доволен,добре морски! Както виждаш на никой не му пука! И това е добре,пичовете са си наред! А иначе,има си правила на форума,карай по тях! Остави емоцийте,нищо че си на 18! Ако не се научиш да се владееш лошо! Ако пренасяш лична вражда в публичното пространство,лошо! Ако обекта на войната ти е над теб и то много пък си е направо катастрофа! Нали ти казах,че в израз на добра воля ,за да те позапазя ще те игнорирам и няма да те забелязвам! Така ще бъде! :!: Няма смисъл от излагаций! Все пак ако не можеш да постъпиш достойно и да се откажеш от поста модератор,нормално е да се намери някой от глобалните и да те избави от мъките! ;) Това беше! Каквото и да пишеш и правиш оттук натам просто те няма! Това е рецептата за теб! Аз съм удовлетворен!

Потребителски аватар
Veso1913
Контакти:

Мнениеот Veso1913 » 04 юни 2009 08:05

Тази синя лагуна,беше заявил,че повече няма да влиза във форума на Черно море.Явно провокативно настроената му психика не издържа!И пак започна с простотиите.Мен ако питаш,за всяко провокативно мнение-бан!Ако се държи като нормален форумец,да си дава мненията.Но все пак хората пишат във форумите за да споделят нещо,да научат друго,а този образ ни проглуши ушите с неговите глупости.Най-добре Морски,не го брой за жив!А и както те посъветвах малко по-горе,с гумичката...По честичко!За да е събрал толкова негативна енергия,сигурно като малък е бил често наказван и сега се чуди кого да обиди или с кого да се заяде.Това е мнението ми за ,,ТОЗИ КОЙТО ХРАНИ ЦЯЛА ВАРНА И ГИ РИТА ПО ЗАДНИЦИТЕ,КАТО ГО МОЛЯТ ЗА РАБОТА''.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 юни 2009 08:28

blue,lagoon написа:Това ми прилича на: 20 години без победа срещу Левски! Сега сериозно: За да позапазя останалото от психиката ти,няма да те забелязвам,обещавам! Иначе не е зле да се вслушаш в съвета на колегата за оставката! ;)

хахах ти това ли целиш :lol: Не ме разсмивай.....Ти прочете ли изобщоо първия пост в темата????
Това беше молба от страна на фен на Черно Море-даже той вече е писал в темата ;) Не беше моя инициатива,но аз я подкрепих..Както ще подкрепя всяка инициатива на фен на Черно Море-нали затова съм модератор на този форум!!!!!!
мен ми е през...за теб,но на доста хора им писна от твоите глупави заяждания-сега разбрахте ли защо е темата и тъй като аз трия мненията ти-да не кажеш после,защо си имал бан и да ми се жалваш после,защо съм ти триел мненията-защото ти това го умееш най-добре и няколко пъти вече го правиш пуснах тази тема-нали си вечно недовоелн-ей тук на спокойствие ще можеш да си излееш болката.......
За да има такава тема на някои хора им е писнало от теб-аз преди ти се впрягах на простотиите-сега ми е все тая и те оставям на свобода да си изкажеш болката в тая тема,а ти за оставки ми говориш :lol: И не се прави на нравствен,ако беше такъв нямаше да кибичиш постоянно във форума на Черно Море и да се чудиш с кого да се заядеш ;) Да обещаваш по сто пъти,че няма да влзиаш повече тук-понеже това ти е вече второ подобно обещание,това доказва,че ти обещанията ги раздаваш като топъл хляб.....
Но стига ,темата не какво мисля аз по темата,а какво мислят главно потребителите на Черно море за подобен род заяждания...

eighteen -аз проблем с лагуната нямам,но пак ти казвам полчуих лс с прелдожение за тази тема,а и идеята не е чак толкова лоша-нека тук се обсъжда именно това!!!
Не говоря само за лагуната,а изобщо :!:
За някои хора тази тема е безсмислена,но щом имаше желание да се появи такава тема значи смисъл от нея има :idea:Още повече,че не виждам някой фен на Черно Море да се противи по повод на темата......

АКо някой все пак се е обидил и засегнал от подобна тема-ок ще му се изивиня-макар,че тя далеч не цели това както вече споменах в пускайки я :!: :!: :!:

eighteen

Мнениеот eighteen » 04 юни 2009 09:12

Почвам да си мисля че е от климата :lol: Нещо доста нередовни ми се струват някои постове, Опитвам да видя с какво точно ви провокира Лагуната. Ми не виждам. :!: Значи е друго.Нещо му завиждате. Ами той въобще не ви се връзва,а вие си се палите ли палите. :oops: Слагайте оръжието и се предавайте излагате се :oops: Може пък защото е от Левски или от София.Ако вие обаче,морски,весо сте лицето и младежта на Варна жалко. :idea:

Потребителски аватар
емо73канар
Контакти:

Мнениеот емо73канар » 04 юни 2009 09:15

Неви знам проблемите със синият фен ,но ка то ви дразни толкова използваите опцият ВРАГ,и така няма да му четете постовете. ;) ;) ;) ;) ;) ;)

Lori_7396
Контакти:

Мнениеот Lori_7396 » 04 юни 2009 09:15

аре бе.тука простотийте продължават. Направо сте гола вода :mrgreen: абе всички ли фенове на тича са толкова зле. :twisted: майтааааап! направо ви сбръчкал тоя лагунчо.ептен са ви гръмнали бушоните.то единия май е и модератор.смях :mrgreen: бах ти и тъпата тема :idea:

blue,lagoon

Мнениеот blue,lagoon » 04 юни 2009 09:24

емо73канар написа:Неви знам проблемите със синият фен ,но ка то ви дразни толкова използваите опцият ВРАГ,и така няма да му четете постовете. ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Прав си братле! Влез и виж мненията ми за Ботев,имам и теми,но по-оттдавна! Използувам случая да ти честитя оставането е А група! Както написах някъде,без Ботев футбола в България ще осиротее! Пожелавам ви само да се отървете от Селския! Тук всичко тръгна от това,че няма как да уважавам отбор който 20 години няма победа над Левски. И момчетата фенове на отбора,който от 2 години наистина е приличен ме емнаха. Стана ми интересно и ги хързулнах. Те пък клъвнаха дълбоко! И започнаха! А на мен така ми пука! :lol: Ама както и да е! carry on seaman! :mrgreen: А иначе за теб лично: Уважение,което всички фенове на Ботев заслужават! Вие винаги сте играли достоен футбол! Освен това Пловдив е прекрасен град! През цялата година! ;)

alfonso

Мнениеот alfonso » 04 юни 2009 09:33

Абе мизерници,що не вземете да му вземете верно компа на лагуната? :mrgreen: Кво ви пречи,не скивате ли че ви е наврял в кучи гъз.Аааа Левскар е. Ми що не вземете да ходите с много тъмни очила та не виждате синьото небе? 8-) Що не вземете да се топнете в синьото море и сигурен съм след това вече хич няма да е синьо :mrgreen: Егати палячовците.САМО ЛЕВСКИИИИИИИ!

Потребителски аватар
more
Контакти:

Мнениеот more » 04 юни 2009 09:45

alfonso написа:Абе мизерници,що не вземете да му вземете верно компа на лагуната? :mrgreen: Кво ви пречи,не скивате ли че ви е наврял в кучи гъз.Аааа Левскар е. Ми що не вземете да ходите с много тъмни очила та не виждате синьото небе? 8-) Що не вземете да се топнете в синьото море и сигурен съм след това вече хич няма да е синьо :mrgreen: Егати палячовците.САМО ЛЕВСКИИИИИИИ!

Мизерник ела да ми говориш във Варна така отворко ама пред компа сме много смели.
ДОЛУ ЛЕФСКИ!САМО ЧЕРНО МОРЕ!
С ДУЗПИ БИЕ, ОТ ДУЗПИ ОТПАДА - ЩО Е ТО ?

daniel875 написа:След "Левски" и ЦСКА, "Ботев", Локомотив Пловдив, Локомотив София и в последните години "Литекс" вие сте най - бутаният отбор в България. Какво повече искате?

Върни се в “Черно море”