Mickey Mauser написа:THE G.A.M.E написа:Нали се сещате, че победи с по 1 : 0 и 2 : 1 на "Герена" срещу съперници като Светкавица и Ботев Вр. ще бъдат приети на нож ?
Ако са постигнати и с подобна игра, както срещу Търнава ... На следващите домакински мачове ще ходят по 500 човека ...
Така, че тези които казвате, че играта не е от значение - важни са победите ... сетете се, какво сте изисквали и какво ви е било желанието сега.

Прав си!
И стига демагогия!-"Сега не е момента...""Да подкрепим...","АЗ съм от Левски..."
Кога е момента питам аз?Когато всичко се провали,ще говорите постфактум?
Хайде сега да създаваме "кухо" самочувствие,да се радваме на измъчени победи срещу посредствени отбори...
Не ми се спори с хора пишещи еднотипно.
Щом не ви стига 1 мач,утре идва и втори.Ако Левски не се класира напред,ще е време г-н Иванов да си ходи....
И ако някой се опита да ми каже,че съм "псевдо" привърженик,ще му отговоря,че съм ЛЕВСКАР от времето,когато повечето в този форум са били любовен блясък в очите на родителите си..
Всеки има право на мнение. Ако Левски отпадне и махнем Гонзо веднага ще тръгнем на горе ли ? Кой селектира тея футболисти и проведи подготовка с тях ? Кой може да носи някаква отговорност за резултатите? Евентуалния наследник на Гонзо ще има оправдания и на практика годината пак ще е "нулева" (нито купа нито развитие). Когато отпаднахме от Беверен и Мъри остана видяхме какво стана после. Момента е след края на сезона да се правят промени или при дълбока криза. Не може да искаме да махат някой, защото може да се провали, защото всеки може да се провали!С малко пари и малко време искаме зрелище и успехи. Може и да ги получим, но едва ли ще е в първия мач! Няма кухо самочувствие и играта не беше нищо особено. Но не може да правим от това трагедии и да искаме главата на Гонзо! Един пример: Реал М при втория престой на Дон Фабио стана шампион на Испания след редица подобни на Левски обрати. Махнаха Капело и .... Търпение и вяра

THE G.A.M.E написа:Нали се сещате, че победи с по 1 : 0 и 2 : 1 на "Герена" срещу съперници като Светкавица и Ботев Вр. ще бъдат приети на нож ?
Ако са постигнати и с подобна игра, както срещу Търнава ... На следващите домакински мачове ще ходят по 500 човека ...
Така, че тези които казвате, че играта не е от значение - важни са победите ... сетете се, какво сте изисквали и какво ви е било желанието сега.

Ти спомняш ли си, кога за последно на първият мач на Левски е имало толкова хора? Със сигурност не беше заради противника! Аз не съм казал, че играта не е важна, но не може да се изисква така всеки мач! Освен резултатност, скорост и комбинативност + техника има и други компоненти, които се нравят на публиката. Изключителен кеф поне за мен е да гледаш борба, шпагати или пресиране на противника и раздаване на играчите + малко техника. Спрямо стандартите ни не е редно да искаме всеки мач да "рисуваме" с топката. Те не се борят всеки мач, а вие искате да играят "красиво". Ако Левски става шампион с такива минимални победи с/у такива съперници и треньор е Гонзо ще има хора! Още не сме играли с български съперник за да правим изводи, че ще се мъчим с такива съперници! Ае да минат 3-4кръга от А група и да правим изводи и заключения.
Нека сме реалисти Гонзо е име за Левски! Ясно е, че не е топ мениджър, но аз поне нямам съмнения, че ще се опита да печели с Левски и то атрактивно(за нашите стандарти). Оставам с впечатление, че някои хора повече ще се радват на негов провал, а не на успех. В момента Гонзо представлява Левски! Никой не е длъжен да го харесва дори може да не го подкрепя, но просто си трайте! Ако Гонзо в края на сезона не е станал шампион ще се махне(или поне всеки, който иска доброто на Левски ще настоява за това, защото вече 3 година той дърпа конците, а резултати няма)! Ще е минала една година и толкова. Не е първата провалена при нас ще я преживеем! САМО ЛЕВСКИ!
ПП Знам, че звучи малко идеалистично и повечето хора не мислим вече така, но се надявам, че всички поне искаме ДА мислим така !