ЕЙ ГО ХИТА!!
Спам тема vol.2
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Red_Girl
- Контакти:
Re: Спам тема vol.2
Rivaldo10 написа:Много остроумни са станали феновете на Бешикташ!
Те феновете на Бешикташ пееха" само Левски". Значи говориш и за себе си включително.
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

Red_Girl написа:Rivaldo10 написа:Много остроумни са станали феновете на Бешикташ!
Те феновете на Бешикташ пееха" само Левски". Значи говориш и за себе си включително.
Нека не си прехвърляме топката! Много добре знаем, феновете на кой отбор обичат да ходят в чужди агитки.
Вашите приятелства - за България предателства!
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
Абе ние приятелства драги нямаме!!
Нз обаче кой се пъчи че били приятели с Лацио,Реал,Звезда а сега и със Спартак ТЪрнава???

Нз обаче кой се пъчи че били приятели с Лацио,Реал,Звезда а сега и със Спартак ТЪрнава???

Реал? Звезда? Ха! Ха! Първо се предложихте на звезда, но не ви мина номера, естествено решението беше просто - Партизан. На Стяуа се предложихте - ама и там нещо не ви огря, на московчани се предлагате от доста години, дори на Рома се предложихте - ама и там нещо не ви огря! А Лацио пяха "само Левски" срещу нас, а не в мач срещу вас! Схващаш ли разликата? 
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]
- blue avalanche
- Контакти:
cska_90 написа:Абе ние приятелства драги нямаме!!
Нз обаче кой се пъчи че били приятели с Лацио,Реал,Звезда а сега и със Спартак ТЪрнава???![]()
А кой се бил "целувал" с феновете на Рома,Партизан ли беше или Ц.звезда и т.н.?Ти не знаеш,обаче аз ЗНАМ!
Дайте да избегнем очертаващият се спор, не е тук мястото, но понякога е невъзможно да се сдържиш на постоянни провокации!
- blue avalanche
- Контакти:
Rivaldo10 написа:Дайте да избегнем очертаващият се спор, не е тук мястото, но понякога е невъзможно да се сдържиш на постоянни провокации!
Аз,общо-взето,много рядко почнах да влизам в темата,но,понякога,"червените фенове" ти отправят "оферта",която не можеш да откажеш!
- Red_Girl
- Контакти:
Падайте утре и тва е. Не ме интересуват никви приятелства.
Ако искате после убивайте мъката с феновете на Търнава, все тая. 
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

blue avalanche написа:cska_90 написа:Абе ние приятелства драги нямаме!!
Нз обаче кой се пъчи че били приятели с Лацио,Реал,Звезда а сега и със Спартак ТЪрнава???![]()
А кой се бил "целувал" с феновете на Рома,Партизан ли беше или Ц.звезда и т.н.?Ти не знаеш,обаче аз ЗНАМ!
С Рома -ахахахахаха-ще ме съсипеш от смях!!
Миналата година така се прегръщахме,че половината римляни бяха с разбити носове и глави-то от любова ще да е!!