Защо Камбуров не е в националния отбор?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paskaleevich
Контакти:

Re: Защо Камбуров не е в националния отбор?

Мнениеот paskaleevich » 29 май 2009 18:02

NUP-1995 написа:марто играе бавен футбол,такива хора не са за футбол от висока класа и ако излезнат с/у отворени защитници и са дотам,само вкарването на голове не е достатачно,всичките ни нападатели на 100 метра спринт ще го скъсат поне с 20 метра...

Марто не играе бавен футбол !! Той е най-бързия наш футболист. Но след тази контузия е нормално да не играе на 100 %. А Камбуров трябва да го икнат според мене защото е млад и има много хляб в него.
Величието на Родината се гради върху костите на онези, които достойно живяха и умряха за нея.

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 31 май 2009 11:59

jore1914 написа:
Paranoid написа::?:

Ми слушай са... не е трудно да се сетиш при нападатели като Бербатов .. Божинов ... Рангелов кога ще вземат някой от смешното ни БГ първенство вместо някой от клубове като Манчестър ? За това.. ;)

E да ама взеха един смешник от "Б" групата на Япония който беше уникално слаб и в 2-та мача.Нещо да кажеш.........
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
benquick
Контакти:

Мнениеот benquick » 31 май 2009 12:15

sedem_!_dva написа:
lud5r написа:
Armeeca31 написа:На Домовчийски примерно, футболист който за цял сезон влизал като резерва минутите му се броят точно, колкото за 1 мач.

Или на мястото на Рангелов, който е контузен и дори и да се възстанови едве ли ще е пълноценен, най-малкото защото е изгубил игрови ритъм.

А и двамата няма да играят титуляри, нито пък ще влезнат като резерви според мен и не се знае, кой ще остане в групата... И защо на мястото на Домо, който е на 22 години, да извика Камбуров, че всеки който се върне в България ще бъде голмайстор, всички го разкриха Камбуров и в Дубай, Гърция или тама където за по няколко месеци беше играч... Това че е вкарал няколко гола на Пирин, Беласица, Ботев ПД и някакви такива български отбори нищо не значи и направи един добър мач с Левски ... :roll:

Направил един добър мач с Левски.Не приятел не беше добър а си беше отличен с това че вкара цели 3 гола и ако с головете си през сезона не е доказал че има шанс за национала то незнам какво трябва да направи за да го повикат.В мача с ЦСКА нямаше шанс да се разпише но изведе на голови позиции поне 3 пъти свой съотборник но те не вкараха.Така че за мен не е правилно да викаш едни смешници като Мечо ,Коловати и Томашич а да пренебрегваш голмайстора на нашето пъвенство.За всеки е известно че Божинов не е във форма а Рангелов контузен,така че можеше да си партнира с Бербатов на върха на атаката още повече че ирландците ще охраняват здраво Берба и пред Марто можеше да се откриват повече възможности за гол.Ама големия тактик Мъри не иска да го взима и още веднъж показа че в нац. отбор има мениджърски интереси.Айде останете си със здраве и дано бием Ирландия че вече ми е жал за това поколение че не направиха нищо с което да ги запомним.
vaskonti написа:
flo написа:Най-много се кефя ,когато червеният балон се надува и накрая се пука с гръм и трясък.Ей направо гот ми става :mrgreen:

То и синият гърми не по-рядко и с не по-слаба експлозия... :)
А синият доста често проглушава цяла Европа с трясъка си :)

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 31 май 2009 12:28

Аз като гледам май всички нападатели, които Мъри е извикал не са титуляри в клубовете си (само за Макриев не знам, ама отборът му пък едва ли е по-силен от Локо Сф), което говори за формата им. Не трябва да се викат нови хора за всеки мач, а и аз не съм видял нещо кой знае какво от Камбуров, въпреки головете, ама човекът поне е здрав и играе.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Потребителски аватар
naskoni
Контакти:

Мнениеот naskoni » 01 юни 2009 22:05

fc_maritza_1921_pld написа:Причината Марто да не е част от националният отбор е една и е много проста,а именно накърнената гордост на господата Сираков и Стоилов от факта,че Камбуров отхвърли тяхната далече по прималива оферта да играе в Левски и предпочете своят любим ПЛОВДИВСКИ Локомотив.Този отказ ги накара да приемат крайно негативно отношение към Мартин Камбуров и сега те с удоволствие показват своето пренебрежение към него като не му изпращат повиквателна за националният отбор.

Бравост,един правилен отговор.Само така Марто среден пръст на мафиата в БФС.Където и да отидеш си оставаш вечно черно-бял

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 03 юни 2009 01:04

и Стоилов се оказа клубно мекере :evil: нагло при това, не вика Камбуров щото не отиде в "Левски" навремето, а днес гнидата даже поканил Ивеличо на сбора :evil: нищо, че за цял сезон е вкарал 3 пъти по-малко голове от Марто :evil: :evil: :evil:

такъв треньор не мога да подкрепям
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 03 юни 2009 09:37

Pride написа:и Стоилов се оказа клубно мекере :evil: нагло при това, не вика Камбуров щото не отиде в "Левски" навремето, а днес гнидата даже поканил Ивеличо на сбора :evil: нищо, че за цял сезон е вкарал 3 пъти по-малко голове от Марто :evil: :evil: :evil:

Защо? Само защото е предпочел нападатели играещи в Европа, пред родните? Че по твоята логика и Дормушали ли да беше извикал?
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

Потребителски аватар
sedem_!_dva

Мнениеот sedem_!_dva » 03 юни 2009 22:57

Pride написа:и Стоилов се оказа клубно мекере :evil: нагло при това, не вика Камбуров щото не отиде в "Левски" навремето, а днес гнидата даже поканил Ивеличо на сбора :evil: нищо, че за цял сезон е вкарал 3 пъти по-малко голове от Марто :evil: :evil: :evil:

Боли ни оная работа, че няма да го подкрепяш него... първо аз като ходя на стадиона не отивам заради Мъри Стоилов или треньора, футболистите и т.н, а отивам да подкрепя Националния отбор на родината ни...

benquick написа:Направил един добър мач с Левски.Не приятел не беше добър а си беше отличен с това че вкара цели 3 гола и ако с головете си през сезона не е доказал че има шанс за национала то незнам какво трябва да направи за да го повикат.В мача с ЦСКА нямаше шанс да се разпише но изведе на голови позиции поне 3 пъти свой съотборник но те не вкараха.Така че за мен не е правилно да викаш едни смешници като Мечо ,Коловати и Томашич а да пренебрегваш голмайстора на нашето пъвенство.За всеки е известно че Божинов не е във форма а Рангелов контузен,така че можеше да си партнира с Бербатов на върха на атаката още повече че ирландците ще охраняват здраво Берба и пред Марто можеше да се откриват повече възможности за гол.Ама големия тактик Мъри не иска да го взима и още веднъж показа че в нац. отбор има мениджърски интереси.Айде останете си със здраве и дано бием Ирландия че вече ми е жал за това поколение че не направиха нищо с което да ги запомним.

Кви мениджърски интереси, кви 5 лева... че Камбуров, ако беше добър играч нямаше 3 пъти да се връща в България след 3-4 месечен престой в Гърция или Дубай... :roll: Ама Мечо, Томашич и Коловати нямат нищо общо с Камбуров или да махне защитник и да викне още един нападател, че Камбуров виждаш ли е успял да вкара на Левски 3 гола, подал е 3 паса с/у ЦСКА и е вкарал по 2 гола на Беласица, Пирин, Ботев ПД и още няколко смешни отбори от "елита" ни... ами да, успех е наистина, но просто няма на мястото на кой да бъде извикан. И да бъде викан на мястото на Божинов, че не бил във форма... :lol: Как ще не е във форма, като вкара гол на Тотнъм и още няколко за резервите на Сити, изигра няколко мача за първия отбор и е с класи над Камбуров, който не е играч за здрава защита, като ирландците... трябват борци, точно като Божинов. Мениджърски интереси, кой ще продават Мечо, Коловати и т.н, които са на по 30 и нагоре години... :lol: Дано наистина бием Ейре и да увеличим значително шансовете си за класиране. 8-)
NON MOLLARE MAI

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 04 юни 2009 07:38

bigbonusprize написа:
Pride написа:и Стоилов се оказа клубно мекере :evil: нагло при това, не вика Камбуров щото не отиде в "Левски" навремето, а днес гнидата даже поканил Ивеличо на сбора :evil: нищо, че за цял сезон е вкарал 3 пъти по-малко голове от Марто :evil:

Защо? Само защото е предпочел нападатели играещи в Европа, пред родните? Че по твоята логика и Дормушали ли да беше извикал?

моля :?: :?: :?: и кои са играещите - Домовчийски с 90 минути за цял полусезон и коя е тая футболна Европа Израел ли или Ловеч :lol: :lol: :lol:

много ясно, че и аз подкрепям начионалния, но не и треньор клубно мекере
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Върни се в “Национален отбор”