blue,lagoon написа:eighteen написа:Направо ще падна.Абе още ли го дъвчете тоя.Абе той направо ви е разбил психиката. Изобщо не се учудвам че ви е взел на мезе.Целия форум на Тича ви е побъркал. Бах ти и тъшака! Дъвчете го все едно ви е бръкнал в задниците

Оставяйте го бе стана на сапунка всичко
Направо не вярвам!

Намери се в този форум един,който най-после разбра! Пичаго,не знам ника ти дали има връзка с възрастта ти,но ако наистина си на 18:- Ти просто ставаш! Разбрал си всичко симпатяго! Да си жив и здрав! И мястото ти не е в този форум! Ти си печен! Бягай оттук! А ако си и от Варна,изумлението ми е пълно! Остани си със здраве!
Според мен пък, пича дето цитираш нищо не е разбрал

Просто изказа мнение, което ти е изгодно на теб и реши да използваш, за да излезне, че ти в крайна сметка си пича едва ли не... пък другите ти се връзват и се хабят и т.н.

Верно е, че Морски... както и разни други потребители се връзват на приказките ти... ама това не значи, че истинските ти подбуди в началото са били тия дето 18 годишното момче от София казва. Според мен просто си показваш злобата вътре в теб и се чудиш с кого и за какво да се заяждаш. Но накрая излезна смешен и думите на ейтийн ти дойдоха твърде удобни и реши да ги използваш

))
И честно казано, според мен Морски наистина не е много подходящ за модератор. Не за друго, ами просто наистина се връзва на всичко къде се каже. Имаш късмет, че не съм аз модератор... щото тогава всичките ти провокации и приказки щяха да бъдат безполезни. Бил съм модератор в други форуми и лично аз оставям като има негативни мнения, или дори псувни към мен и не ги трия.... според мен модератора трябва да защитава другите потребители, а не самият себе си. Ако ме беше напсувал или да ми дрънкаш глупости, просто щеше да ми стане смешно дето си вярваш, че можеш да ме обидиш по някакъв начин.... човек сам, ако не допусне... никой не може да го обиди по никакъв начин. Щеше също така да ми е забавно как евентуално ти, или разни други потребители се пените да ме ядосате и колкото повече виждате, че не можете... толкова повече самите вие щяхте да се ядосвате

Така че тук си изкарал късмет, че Морски е с по-буен характер.... щото както казвам, ако бях аз модератор... сигурно щеше да си скубеш сам косите от яд с глупавите си провокации
Както и да е.... със здраве и дано да покажеш, че можеш да се държиш и културно като пишеш по другите форуми. Но за това трябва да преглътнеш част от егото си, което май е доста голямо като виждам как се опитваш да се налагаш

))
Ако не, надявам се Морски да не се разправя повече с теб и направо да те бан-ва, че ми писна да чета глупости....