От Лаута обмислят бойкот на дербито с Ботев

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
nik_bg1
Контакти:

Re: От Лаута обмислят бойкот на дербито с Ботев

Мнениеот nik_bg1 » 04 юни 2009 00:15

kubik написа:
vladoo1912 написа:абе ей мишка тва че един наркоман ви купи първенството и вие да усетите какво е радост не ти дава повод да влизаш и да досаждаш като искаш има си места и начини да плямпащ простотии не съм длъжен да чета смехотиите ти зомбиран интернет хулиган пф...

смешко ,ако беше жив Георги Илиев нали би написал ,че е наркоман, а интернет хулиганино?

Ако беше жив наркобоса Г.Илиев, "локото" нямаше да чества една шампионска титла а пет.Зомбиран нещастник.Да си пазиш клипчето,че след 200г.,внуците за бая пари ще го продадат.Уникатите струват скъпо,да те светна ,че ти явно си малоумен като Христолов.И да си измиеш пръста и устата, след като я задоволиш, оная дето не може да заспи.

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 юни 2009 00:24

nik_bg1 написа:
kubik написа:
vladoo1912 написа:абе ей мишка тва че един наркоман ви купи първенството и вие да усетите какво е радост не ти дава повод да влизаш и да досаждаш като искаш има си места и начини да плямпащ простотии не съм длъжен да чета смехотиите ти зомбиран интернет хулиган пф...

смешко ,ако беше жив Георги Илиев нали би написал ,че е наркоман, а интернет хулиганино?

Ако беше жив наркобоса Г.Илиев, "локото" нямаше да чества една шампионска титла а пет.Зомбиран нещастник.Да си пазиш клипчето,че след 200г.,внуците за бая пари ще го продадат.Уникатите струват скъпо,да те светна ,че ти явно си малоумен като Христолов.

Мерси за далаверата,а след 200 години пра пра внука на Христолов ,нали поне веднъж ще ви направи шампиони ?
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
CATALUNYA_23_SP
Контакти:

Мнениеот CATALUNYA_23_SP » 04 юни 2009 00:36

BOTEV MOJE KATO OTBOR SEGA D ANE SA NI6TO,NO IMETO VINAGI SI OSTAVA GOLQMO,KAKVOTO I DA SE SLU4VA: :)

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 04 юни 2009 08:35

alive написа:ОСТАВЕТЕ НИ ДА СЕ ПОРАДВАМЕ МАЛКО :lol:

Да се радваш на какво??? Ти пък ме застреля...

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 юни 2009 08:47

Абе alive, майна, от Ботев си, само тва ме спира да не избухна, ама вземи вече се спри бе! В тази тема написа 40 поста лишени от всякъв смисъл, единствено доказващи че си комплексиран от Локомотив. Невярвам, че трябва на канарче трябва да го казвам това, но с държанието си показваш комплекса който имаш. Все апелираме към добрият тон в форума, а кво правим. Наспами темата с абсолютно безмислени постове, на момненти с заяждане и обиждане!

Има проблем в пловдивският футбол! Двата отбора са пред бойкот, а ти се радваш. На какво се радваш. Че Локо няма да излезе ли, че ще спечелим 3 точки служебно ли? На какво се радваш а? Немога да разбера! Това е трагично което се случва в Пловдив.
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 04 юни 2009 09:22

абе тва е 100 % партенка, не се връзвайте! Ще излезнат и ще ни бият, ама за нас това НЕ Е ИЗОБЩО ВЪПРОС В МОМЕНТА! Другаде трябва да насочим вниманието си!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 04 юни 2009 09:26

Abbiati написа:абе тва е 100 % партенка, не се връзвайте! Ще излезнат и ще ни бият, ама за нас това НЕ Е ИЗОБЩО ВЪПРОС В МОМЕНТА! Другаде трябва да насочим вниманието си!

Съгласен на 100%. Дербито е ясно, въпроса е какво ще се случва с паразита, да го хване дизентерията дано...

Потребителски аватар
botev_1912
Контакти:

Мнениеот botev_1912 » 04 юни 2009 10:13

kubik написа:щаслив или щаслива? :oops:

ЩасТлив ; щасТлива

kubik написа:alive помичтаи малко! :)

Днес, мечтите са безплатни за вас.... :mrgreen:

помЕчтай

kubik написа:смешко ,ако беше жив Георги Илиев нали би написал ,че е наркоман, а интернет хулиганино?

под нали, най-вероятно си искал да ползвуваш думата ДАЛИ, но не се си сетил за нея!

kubik написа:Като спомена превъздуден,айде лека ти вечер ,че на мойта нещо не и се спи и трябва да е утешавам! :oops:

Да е утешаваш или да Я утешаваш?

НЕ НА ИНТЕРНЕТА В СТОЛИПИНОВО

kubik написа:Мерси за далаверата,а след 200 години пра пра внука на Христолов ,нали поне веднъж ще ви направи шампиони ?

Нас не ни правят шампиони! При нас футболистите печелят титли!
100
покривни прозорци

великата публика на Локомотив си прави великите хореографии с фотошоп:
[wrapimg=]http://www.snimki.be//store/1/181337362492.jpg[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
rump_shaker
Контакти:

Мнениеот rump_shaker » 04 юни 2009 10:46

kubik написа:alive помичтаи малко! :)

Днес, мечтите са безплатни за вас.... :mrgreen:

Колкото и да ми беше неприятно, си направих труда да изслушам това клипче. МИслех си че то ще е за Локомотив, че ще има песни за възхвала на този отбор, но какво та чуя и видя. В тази песен се пееше само за отбора на Пловдив - Ботев. Е, не както искам да го чувам, ами с епитети като "жълтури", "жълта сган" и от сорта. Направи ми впчетеление че на фона на шампионски кадри, пак се пее за Ботев. Всъщонс вие не възхвалявате отбора на Локомотив, и неговите успехи, ами възхавалявате умразата си към нас. Поне това разбирам аз. Явно наистина повече ви вълнува Ботев, което доказва че отбора на Пловдив в крайна сметка е един! БОТЕВ ПЛОВДИВ! Някак си не се вързва, всички в града да говорят за един отбор, и в съшото време да се твърди, че това не е отбора на Пловдив!
ИзображениеИзображение

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 04 юни 2009 12:06

ЗНАМ,ЧЕ НЯМАШЕ НИКАКЪВ СМИСЪЛ ОТ ТЕЗИ МОИ ТВОРЕНИЯ.НО АКО СТЕ РАЗБРАЛИ ИМАШЕ ПОСТОЯННО ИРОНИЯ В ДУМИТЕ МИ...МАЛКО Е ТРУДНО ДА СЕ РАЗБЕРЕ.НО ОК ПРИЕМАМ КРИТИКИТЕ!
Изображение

Върни се в “Ботев”