Middlesbrough написа:megan fox написа:misho0yy написа:Само немога да разбера, нали уж Сориано бе продаден на Залзбург, а игра за Ауди къп ?
Те това се чудя и аз...
явно си е в Барса и ще остане така и така се контузи за 2 месеца ...
Което мен лично много ме радва. Знаете мнението ми за Сориано..., сега след като продадохме Хефрен хубаво е да имаме поне Сориано като резерва.
В нападение нещата са доста добре, имаме Меси, Вия, Педро, Афелай, Сориано, Санчес, ама с бековете сме зле... Добре, че от школата имаме 2-3 момчета, които могат да играят като бекове: Монтоя, Ромеу и Бартра. Лошото е, че и тримата играят като десни бекове. Ок ще имаме резерви на Алвеш, ама какво правим с позицията на левият бек? Абидал вече е на годинки, а Трагедиано... тоя и за сапун не става... А ако Пеп си мисли да разчита на варианта в случай на нужда Пуйол да играе като ляв бек... дано не му излязат криви сметките. Капитана ни е много голям, може да играе на всеки пост от защитата на мега ниво, но не може да огрява навсякъде. В сми при ситуация с няколко контузени или наказани... Карлес не може сам да запълни всичките дупки, да не говорим какъв трап зейва в защитата ни, когато Пуйол е контузен...