ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра 1:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- Искам си Акаунта
Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра, 06.08.11
Според мен лесна победа за ПСФК-то и поне 1 гол на Венци Христов . За публиката ... всеки уважаващ себе си фен на футбола в Бургас трябва да стои далеч от стадиона в Лазур , докато Събев не бъде изгонен от града ... или погребан ( за предпочитане второто
) .
- NEFTOCHIMIK 1962
- Контакти:
cena62 написа:Искам да ги бием с поне 3-0 и да затапим шиб.ните мазути
Сам си търсиш интриги и после мазутите са ти виновни. С победа дори и с 5:0 няма как да затапиш някой. Ще затапиш мазутите когато постигнеш по-добро класиране.А на мазутите най-доброто е второ място-нали се сещаш че едва ли може този Черноморец (извинявам се на Конан) да затапи някога (поне в обозримо бъдеще) Нефтохимик. Не се заяждай ,нищо че форума си е ваш.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... ny9fY#t=7s "Името на НЕФТОХИМИК е такова, че и на малки вратички да играем и срещу майките и бащите си да играем, пак ще играем за победа!" - Димчо Ненов.
Абе хора вие нямате ли си форум ? Пишете си там , тук сме фенове на Черноморец
Ние да ви спамим в форума ?
[center]Черноморец Бургас !
[/center]
[/center]
- hristo1306
- Контакти:
И все пак нека не пожелаваме най- лошото на Нашия любимец др Зъбев /Митьо селския - 2 /
Сигурен съм, че усеща всенародната "бургаска" любов, но нищо не може да го спре от прословутата му алчност /ах тези 400 дка / Дано да дойде Хр Стоичков да докара испански инвеститори и какво мислите става с "черноморец" отиват в родното си място Айтос, а той в Подвис ! Този полу- човек, не обича футбола, не иска да инвестира в него - няма я тръпката от футбола за разлика от Гр Ганчев за него цел № 1 е далавера, пари и имоти ! Дано час по скоро си ги прибера ама на ОНЯ свят !
Сигурен съм, че усеща всенародната "бургаска" любов, но нищо не може да го спре от прословутата му алчност /ах тези 400 дка / Дано да дойде Хр Стоичков да докара испански инвеститори и какво мислите става с "черноморец" отиват в родното си място Айтос, а той в Подвис ! Този полу- човек, не обича футбола, не иска да инвестира в него - няма я тръпката от футбола за разлика от Гр Ганчев за него цел № 1 е далавера, пари и имоти ! Дано час по скоро си ги прибера ама на ОНЯ свят !
hristo1306 написа:И все пак нека не пожелаваме най- лошото на Нашия любимец др Зъбев /Митьо селския - 2 /
Последна промяна от Converse на 02 авг 2011 23:45, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]- hristo1306
- Контакти:
cena62 написа:Абе хора вие нямате ли си форум ? Пишете си там , тук сме фенове на ЧерноморецНие да ви спамим в форума ?
като гледам сте една две цаци трябва да черпите, че ви вдигаме рейтинга ! Все пак има и по - умерини фенове, които пишем и в двата форума, но все пак лоша реклама няма !
hristo1306 написа:cena62 написа:Абе хора вие нямате ли си форум ? Пишете си там , тук сме фенове на ЧерноморецНие да ви спамим в форума ?
като гледам сте една две цаци трябва да черпите, че ви вдигаме рейтинга ! Все пак има и по - умерини фенове, които пишем и в двата форума, но все пак лоша реклама няма !
Последна промяна от Converse на 02 авг 2011 23:45, променено общо 1 път.
[center]
[/center]
[/center]Re: ЧЕРНОМОРЕЦ - Калиакра, 06.08.11
Не пожелавам лошо на никого, никога. Така съм възпитаван, така ще възпитавам децата си! Който и човек да е, какъвто и да е, има справедливост и не съм аз този, който да пожелава, да дава оценки и да плюе. Аз не знам, освен Кметъла и Гришата дали има други обичани футболни президенти в България. Добър или лош, той си дава парите - малко или много. И аз да ви кажа честно не мисля, че тези 120 декара земя са толкова притегателни, за да си провали бъдещето в Петрол и да си плюе на името и позициите така лекомислено. Нали за да направи нещо с тези декари му трябват пари!? Нали се одобряват проектите и той не може да построи различно от това, което е заявил? Както и да е... Всеки има право да мисли и говори каквото си иска, но мен няма да ме видите и чуете да говоря против никого! Дали Портос, Дражев или Събев... Относно парите - купуват се карти и се ходи за без пари (май излизаше по 3лв. някъде на мач) Който не иска, все пак сме българи, да си купува билет. Който не иска пък да ходи, да не ходи. Аз съм и там и в Долно, и в Поморие, и в Българово! Успех на всички!
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]- Искам си Акаунта
Bourgas написа:Не пожелавам лошо на никого, никога. Така съм възпитаван, така ще възпитавам децата си! Който и човек да е, какъвто и да е, има справедливост и не съм аз този, който да пожелава, да дава оценки и да плюе. Аз не знам, освен Кметъла и Гришата дали има други обичани футболни президенти в България. Добър или лош, той си дава парите - малко или много. И аз да ви кажа честно не мисля, че тези 120 декара земя са толкова притегателни, за да си провали бъдещето в Петрол и да си плюе на името и позициите така лекомислено. Нали за да направи нещо с тези декари му трябват пари!? Нали се одобряват проектите и той не може да построи различно от това, което е заявил? Както и да е... Всеки има право да мисли и говори каквото си иска, но мен няма да ме видите и чуете да говоря против никого! Дали Портос, Дражев или Събев... Относно парите - купуват се карти и се ходи за без пари (май излизаше по 3лв. някъде на мач) Който не иска, все пак сме българи, да си купува билет. Който не иска пък да ходи, да не ходи. Аз съм и там и в Долно, и в Поморие, и в Българово! Успех на всички!
Ми то там е проблема , приятелю ... За да се одобри или отхвърли даден проект , трябва да го има най-напред . Проект за "Бургас Арена" няма ... освен няколко снимки витаещи из интернет пространството . Освен тях , няма нищо свършено ... грешка , има и един макет . За парите си прав - трудно един инвеститор ще извади половин милиард евро просто така . Като казвам инвеститор въобще нямам предвид Събев . Ако се вярва на документите извадени от Ершов най-голямото бизнес постижение на Събев е загубата на 200 млн евро в борсови спекулации . Събев не може да реализира проекта ... няма и да позволи на друг да го направи . Собствеността в Петрол АД ще се изяснява минимум поне още 5 години . За нас ( бургазлии ) най-добрия вариант е Ершов да си реши проблемите със Събев по алтернативен начин .
Аз не съм казал, че ще стане този стадион. Даже не вярвам в тази утопия, както и всеки един, който е с всичкия си. А за милионите и начините, да се изясняват, на мен не ми дреме... Ако има човек, който е алтернатива на Събев, да дойде, до тогава ще си го траем. Същото е и с Нафтата, не мисля, че случиха на собственик. Който има пари, поръчва музиката, пък била и тя чалгия...
[center]ЗА ЧЕРНОМОРСКИТЕ АКУЛИ ГОЛЕМИ РИБИ НЯМА![/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center][center]
[/center]Кой е на линия
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 5 госта