ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
cska_90
Контакти:

Re: ЦСКА играе с Атромитос в Правец

Мнениеот cska_90 » 02 авг 2011 19:55

Нищо интересно
Изображение

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 авг 2011 20:14

Не си изпуснал много, мачът доста се поразкъса. нищо интересно почти
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 авг 2011 20:15

Доста скучничко е, откакто се върнах да го гледам. Томи Костадинов ми направи добро впечатление в някои моменти. За другите просто не мога да кажа нищо.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 авг 2011 20:19

Победа за самочувствие срещу отбор от първенство, доста по-силно от нашето. Даже съм изненадан, че бихме, тъй като играхме с експериментален състав. Има 3-4 души, които могат да се намесят в битката за титулярните места, но повечето не ме впечатлиха особено. Мораеш определено изпъкна. Айде, аз се пренасочвам към Хамбургер - Валенсия. ;)

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 авг 2011 20:22

Udoji90 написа:За първото полувреме:
Макенджиев - без вина за гола. В други ситуации не се намеси, защото гърците или стреляха неточно, или последният пас не им беше сполучлив при многото им опасни атаки.
Адемар - само 2 по-остри атаки имаше през неговата зона и той увисна и при двете. Повече време прекарва в чуждата половина, но не е направил кой знае какво в атака. Малко съм разочарован от него - Румен направо е Роберто Карлош в момента, сравнен с Адемар. :lol:
Кр. Григоров - доста притеснен е и сбърка както за гола, така и в други ситуации, в които бе под натиск.
Халилович - някак си не придобих впечатление за него досега. Рядко беше подлаган на натиск точно той, но в дадени ситуации може би трябваше да подсигури Виданов, а не го направи. При изнасянето на топката обаче действа хладнокръвно.
Петър Стоянов - струва ми се, че прилично си върши работата. Не е кой знае какво, но е един от добрите на терена.
К. Николов - В началото играеше честичко с топката, но после се скри и остави почти само на П. Стоянов да върши работата в тази зона. Все пак ми се стори стабилен и със самочувствие.
Живец - започна активно, но се скри. По-активен е от Карачанаков, но не особено ефективен. Има желание, има техника, но трудно за момента ще замени достойно Делев или Нелсън. Абе, от нивото на Тонев е сякаш.
Карачанаков - не комбинираха достатъчно с него, така че ми е трудно да преценя как се справя. В края на полувремето малко повече игра с топката.
Костов - Има талант, показа добра техника, борбеност и поглед в дадени моменти. Надявам се да го виждаме поне като резерва в официалните мачове.
Мораеш - най-добър засега. Връща се и назад, за да играе с топката. Бори се добре, пресира защитниците. Личи си, че е по-класен от другите, които играят за ЦСКА днес.

Горе-долу съм съгласен с тебе. От тоя мач ми е трудно да преценявам и да давам оценки на момчетата. Не може обаче да спестя и аз похвалите за Мораеш. Тоя играч не е за резерва при всички положения. Не мога да си представя някакси дебелия да си вихри шкембенцето и да подтичва, а пък тоя луд бразилец да гледа от пейката. Мисля, че и в Якимов има доста хляб, но на моменти и той се спускаше като конникът без глава. Но игра само на флангонете, а не вътрешен халф. Нищо друго не мога да кажа, защото просто не съм сигурен, а аз на догадки не разчитам
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]

Потребителски аватар
percival
Контакти:

Мнениеот percival » 02 авг 2011 20:25

Бандата така е вдигнал летвата за десния бек ,че сега който от Дечев и Виданов да играе направо ми се плаче.
Хубавото е че Мораеш почва да навлиза във форма ,а като гледам с какво желание му се играе чак ми е мъка като го пуснат в официален мач за противника .Направо изора терена.Нека да продължават така имаме много добри футболисти и огромен потенциал.Ако сме плътно зад отбора титлата тая година е наша.
Кашчей:Никаква песен няма да пея.Ще тегля една сочна на БФС и футбола и ще го заеба!
Не Япония,ами и Сан Марино ще не натътрузи 7 гола в един мач,ако продължават така да го управляват този футбол-с компромиси, врътки,спестени наказания, щото са наши хора

Потребителски аватар
bekono
Контакти:

Мнениеот bekono » 02 авг 2011 20:56

percival написа:Бандата така е вдигнал летвата за десния бек ,че сега който от Дечев и Виданов да играе направо ми се плаче.
Хубавото е че Мораеш почва да навлиза във форма ,а като гледам с какво желание му се играе чак ми е мъка като го пуснат в официален мач за противника .Направо изора терена.Нека да продължават така имаме много добри футболисти и огромен потенциал.Ако сме плътно зад отбора титлата тая година е наша.

+11111111111111111
[wrapimg=]http://i45.tinypic.com/2yywn10.gif[/wrapimg] Изображение Изображение Изображение

Потребителски аватар
Бекъма
Контакти:

Мнениеот Бекъма » 02 авг 2011 21:26

Тези са от класата на Академик,да не кажа и на Вихър Горубляне.Ако срещу такива ви се налага да обръщате мача?????
СПУКАНОГЪРНЕ

Потребителски аватар
Udoji90
Контакти:

Мнениеот Udoji90 » 02 авг 2011 22:00

Бекъма написа:Тези са от класата на Академик,да не кажа и на Вихър Горубляне.Ако срещу такива ви се налага да обръщате мача?????

Глупости! Атромитос са 9-ти в гръцкото първенство през изминалия сезон. Имат победа и равен срещу ПАОК, равни срещу АЕК, Арис и Панатинайкос и победа срещу шампиона Олимпиакос. Освен това, са играли и на финал за Купата. Предполагам, че е излишно да подчертавам, че техният шампионат е много по-класен от нашия, така че 9-тият в Гръция в нашето първенство вероятно би се борил за челната тройка. Да не говорим, че играхме с резервите.

Потребителски аватар
danko_sot
Контакти:

Мнениеот danko_sot » 02 авг 2011 22:13

Сега гледах и първия гол на Мораеш. Откачена работа е тоя бразилец, сега разбирам защо Стяуа толкова го искат. Класа, класа, класа! ;) :geek:

Върни се в “Архив”