milan199440barca написа:Нема, всички пишат реферати по сериозни теми, а то си е футболен форум. Малко смех требе. Ъхъ. Сподели ти, вашата женска гледна точка за абортите. Пича се хвали, че втори аборт е предизвикал, уеле-уелеееееееее...
Къде е тая тема. Ако знаеш как да се предпазваш няма и да стигаш до аборт. Ако стане фал, взимаш ескапел(малко с 30 лв се бръкваш) и всичко е ток и жица.
И все пак едно дете е много голяма отговорност. Имам племеница на 3 годинки,гледала съм я доста пъти още от бебенце и знам ква отговорност е и какво се изисква.И за едно младо момиче ще е много трудно да гледа дете само, без подкрепа от никого.Затова от гледна точка на това, че ако едно момиче не е готово да става майка и има други приоритети, по-добре да направи аборт докато е време. Отколкото да роди и да си захвърли детето в някой дом. Но от друга страна аборта е опасен и ако се прави тайно и не както трябва може след това да нямаш деца. Затова тази тема е много специфична и може да бъде видяна от различни гледни точки. Всичко зависи и от ситуацията, и от човека.