А
А какво е значението?
Вечният дебат - А или В
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Вечният дебат - А или В
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Не знам какво толкова сложно има... За неразбралите - как развивате ролката тоалетна хартия у вас? Отдолу или отгоре - вижте графиката - всичко е показано там.
P.S. И не разбирам как може да омаловажавате проблема - това е фундаментален въпрос за всяко едно домакинство

P.S. И не разбирам как може да омаловажавате проблема - това е фундаментален въпрос за всяко едно домакинство

-
- Контакти:
Carpy написа:Майтап, майтап ама знаете ли колко скандали и разводи има заради подобни детайли![]()
Може ли малко разяснение? Защото не мога да си представя едно нормално, интелигентно, средностатистическо семейство да стигне до скандал или развод за нещо такова.
И все пак, винаги съм В.
P.S. Наистина добра тема...
Последна промяна от familyjewels на 02 авг 2011 21:52, променено общо 3 пъти.
- pesho_1913
- Контакти:
В

СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]
Твърдо В.

- milan199440barca
- Контакти:
familyjewels написа: Може ли малко разяснение? Защото не мога да си представя едно нормално, интелигентно, средностатистическо семейство да стигне до скандал или развод за нещо такова.
И все пак, винаги съм В.
След 10 години брак се започва от "А" или "Б", минава се през спуснат капак на тоалетната чиния, забравена годишнина, кавга за ШЛ или "Листопад", червило по яката на ризата, гонене на тъщата, за да се стигне до Ергенска квартира и Мента всяка вечер. Общо-взето това е пътя към щастието.
П.п. И най-малкото камъче обръща каруцата, която скрибуца

Don't drink and drive, don't smoke and fly, take LSD and TELEPORT!!!
-
- Контакти:
milan199440barca написа:familyjewels написа: Може ли малко разяснение? Защото не мога да си представя едно нормално, интелигентно, средностатистическо семейство да стигне до скандал или развод за нещо такова.
И все пак, винаги съм В.
След 10 години брак се започва от "А" или "Б", минава се през спуснат капак на тоалетната чиния, забравена годишнина, кавга за ШЛ или "Листопад", червило по яката на ризата, гонене на тъщата, за да се стигне до Ергенска квартира и Мента всяка вечер. Общо-взето това е пътя към щастието.
Tова подчертаното е просто първа и последна грешка. Всичко друго, което изброи е много по-маловажно от спор, където е намесена съдбата на ШЛ.

milan199440barca написа:П.п. И най-малкото камъче обръща каруцата, която скрибуца.
Зашо да скрибуца 10 годишен брак ?
- Levski4Ever
- Контакти:
pehopeho написа:Е тука ме замисли. Щях да кажа "а", обаче като проверих се оказа, че съм "б"! Много интересно!
Аз пък мислех, че съм "B", и като проверих се оказа "А".

familyjewels написа:milan199440barca написа:familyjewels написа: Може ли малко разяснение? Защото не мога да си представя едно нормално, интелигентно, средностатистическо семейство да стигне до скандал или развод за нещо такова.
И все пак, винаги съм В.
Tова подчертаното е просто първа и последна грешка. Всичко друго, което изброи е много по-маловажно от спор, където е намесена съдбата на ШЛ.
milan199440barca написа:П.п. И най-малкото камъче обръща каруцата, която скрибуца.
Зашо да скрибуца 10 годишен брак ?
Пич, chilax. Темата е за разтоварване.