А сега какво ?

Модератори: paceto, Модератор ЛокоПД, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

А сега какво ?

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юни 2009 22:47

Измина и този сезон.Има още един мач,който,макар и без значение за класирането,е малко по -особен и за него ще има тепърва да се пише ;) . Сезона в крайна сметка,мисля,че не беше лош,като се има предвид началото.С тази президентка,с този треньор,с тази селекция /то нямаше такава/,класирането на шесто-седмо място е успех.Голям успех.Ще мине и мача с "Ботев".Мисля,че ще ги бием.Канарите мислят иначе.Нормално.Какво правим след това ? Версиите са много.ГТ заяви,че ще прави "селекция без пари" :roll: Щяла да взима "свободни агенти".Всички знаем какво означава това.Има вероятност Галя Т да вземе стадиона "на концесия".Лошо.Другия слух е,че Коко Кошарата щял да купува Локомотив ПД. :!: В отбора има финансова криза - това не е слух,а истина.Знам го от сигурен източник,от наш футболист,с който сме съседи.Футболистите ни имат да взимат премии и заплати.Факт.Не ми се иска да правя аналогии с един друг отбор от Пловдив,но работите вървят натам.Има всички признаци,че се започват едни "селски" номера,до болка познати напоследък.Някои от основните ни играчи са без нови договори,други се спрягат за продажба.!Какви ще са последствията ?Положението,според мен,не е никак "розово".Отива се към един познат сценарий.Това,което се случи с "Ботев"ПД,може да се случи на всеки един отбор в България.!!! Какво е вашето /на черно-белите фенове/ мнение по тези въпроси? ПП Ще помоля феновете на други отбори да се въздържат от излишни "емоции".
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Re: А сега какво ?

Мнениеот alive » 03 юни 2009 23:00

Влака с който е модератора на локото е страшно симпатичен.НЕ ви го пожелавам това което се случи на нас.По-долу пуснах една тема за проблемите ви...По добре Коко кошарата да ви вземе,плащал редовно...
Изображение

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юни 2009 23:04

alive написа:Влака с който е модератора на локото е страшно симпатичен.НЕ ви го пожелавам това което се случи на нас.По-долу пуснах една тема за проблемите ви...По добре Коко кошарата да ви вземе,плащал редовно...

Видях.Благодаря все пак.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 03 юни 2009 23:12

ne znam

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 03 юни 2009 23:42

Тая ***** по скоро да се омита от Лаута,дано не вземи концесията ,че тогава ни майка жална.А относно Коко Динев това е възможно най-добрия сценарии в момента за нас ,да ни вземе!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 03 юни 2009 23:50

kubik написа:Тая ***** по скоро да се омита от Лаута,дано не вземи концесията ,че тогава ни майка жална.А относно Коко Динев това е възможно най-добрия сценарии в момента за нас ,да ни вземе!

Май се е ориентирал към жълто-черните.Така разправят.Нашата го е отрязала.Иска да е соло за концесията.

Потребителски аватар
alive
Контакти:

Мнениеот alive » 03 юни 2009 23:55

НЕ МИСЛЯ,ЧЕ ЩЕ НИ ВЗЕМЕ.ТОЯ БЕШЕ ДЯСНАТА РЪКА НА ИЛИЕВ,И ПОВЕЧЕ ИСКА ВАС ОТКОЛКОТО НАС! ;)
Изображение

kubik
Контакти:

Мнениеот kubik » 04 юни 2009 00:02

Модератор ЛокоПД написа:
kubik написа:Тая ***** по скоро да се омита от Лаута,дано не вземи концесията ,че тогава ни майка жална.А относно Коко Динев това е възможно най-добрия сценарии в момента за нас ,да ни вземе!

Май се е ориентирал към жълто-черните.Така разправят.Нашата го е отрязала.Иска да е соло за концесията.

Някъде четох ,че ще пресъства в петък на Лаута.На нашта патка дано и дойде акъла до тогава ,имам чувството ,че на празника ще станат ясни нещата!
Локомотив Пловдив е моята душа, Пловдив е моя град ,а Лаута е моя дом !!!

Потребителски аватар
drughi
Контакти:

Мнениеот drughi » 04 юни 2009 00:13

Положението в момента в Локомотив е като в повечето български отбори - плачевно, откъм финанаси и организация, но както казах така е в почти всички отбори....а да не говорим,че като цяло ситуацията в страната с тази криза и безпаричие е обхванала всички сфери на живота, затова няма какво да се чудим и маем, ние все пак сме ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ, а не мездра или някой друг отбор без традиции и публика като нашата,.....точно заради това съм сигурен, че НИЕ отново ще изплуваме и ще се оправим по някакъв начин и отново ще се борим за пъвите места, както каза и Зума, а докато той е близко до ЛОКОМОТИВ винаги съм бил спокоен.....има светлинка в тунела.

ЛОКО ПЛОВДИВ ДО ЖИВОТ.
Изображение

Потребителски аватар
Fallen_Angel
Контакти:

Мнениеот Fallen_Angel » 04 юни 2009 08:39

Една моя статия по темата.

За първи път пиша статия за Локо, но съм съгласен с Мод-а - ГТ твърде много "селски" неща прави... Като кавичките са за аналогия с ДХ-С

Върни се в “Локо Пловдив”