ЦСКА играе с Атромитос в Правец
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: ЦСКА играе с Атромитос в Правец
тия ше ги бием и с третия отбор 

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Защитата-трагедия-ама те едва ли ще играят в ЦСКА-така е не ми пука особено!!
Само ще кажа,че в тоя отбор има толкова потенциал колкото не е имало от поне 10 години!
Само ще кажа,че в тоя отбор има толкова потенциал колкото не е имало от поне 10 години!

Не можах да го гледам много добре честно казано. Пиша и тук и ми изключваше, няма и повторения да видиш нещо по така. Обаче се вижда, че Мораеш е класа. Станислав не играе зле също. От новите- тоя дългия отзад според мен не става засега, този в средата малко играе с топката, но като че ли не е зле. Не знам. Но четох, че можел да играе и като опорен халф и като защитник. Халилович от Вилем явно си има класа, щом е играл и в Сатурн и Вилем, но се чудя защо Жилина не са го одобрили
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
Аз си мечтая още от сега за една схема 4-4-2 с Мораеш и Платини в атака. И двамта могат да се връщатт назад, да пресират, да подават и т.н. А виждаме, че и двамата са и голаджии, имат и техника. Ще стане нещо страшно с тея двамата напред. А пък и в средата разполагаме с двама типични опорни халфове, което предполага за баланс в отбора. Лошото е, че оня дебелия само ще ни развали схемата. Или поне засега така ми изглежда. Ситуацията ми напомня на Тотнъм, които взема Ван Дер Ваарт и той бележеше много но като цяло качеството на играта на Тотнъм спадна. А по-предишния сезон играеха с чисто 4-4-2 с двама нападатели и се крласираха в Топ 4
[imghttps://www.facebook.com/photo?fbid=3542266495868071&set=a.637564013005015][/img]
- WeAreCSKASofia
- Контакти:
Зику също е класа, общо взето всички нови попълнения са класа. Само Адемар като чели не е към тях. Иначе, незнам как ще избира Радуканов, кои футболисти да пуска... общо взета в атака да се чуди човек кой да пусне, всички са уникални! Ще бележим много тоя сезон
още първия мач на Локо не им мърдат 5 гола.

България значи ЦСКА!!!
- Udoji90
- Контакти:
За първото полувреме:
Макенджиев - без вина за гола. В други ситуации не се намеси, защото гърците или стреляха неточно, или последният пас не им беше сполучлив при многото им опасни атаки.
Адемар - само 2 по-остри атаки имаше през неговата зона и той увисна и при двете. Повече време прекарва в чуждата половина, но не е направил кой знае какво в атака. Малко съм разочарован от него - Румен направо е Роберто Карлош в момента, сравнен с Адемар.
Кр. Григоров - доста притеснен е и сбърка както за гола, така и в други ситуации, в които бе под натиск.
Халилович - някак си не придобих впечатление за него досега. Рядко беше подлаган на натиск точно той, но в дадени ситуации може би трябваше да подсигури Виданов, а не го направи. При изнасянето на топката обаче действа хладнокръвно.
Петър Стоянов - струва ми се, че прилично си върши работата. Не е кой знае какво, но е един от добрите на терена.
К. Николов - В началото играеше честичко с топката, но после се скри и остави почти само на П. Стоянов да върши работата в тази зона. Все пак ми се стори стабилен и със самочувствие.
Живец - започна активно, но се скри. По-активен е от Карачанаков, но не особено ефективен. Има желание, има техника, но трудно за момента ще замени достойно Делев или Нелсън. Абе, от нивото на Тонев е сякаш.
Карачанаков - не комбинираха достатъчно с него, така че ми е трудно да преценя как се справя. В края на полувремето малко повече игра с топката.
Костов - Има талант, показа добра техника, борбеност и поглед в дадени моменти. Надявам се да го виждаме поне като резерва в официалните мачове.
Мораеш - най-добър засега. Връща се и назад, за да играе с топката. Бори се добре, пресира защитниците. Личи си, че е по-класен от другите, които играят за ЦСКА днес.
Макенджиев - без вина за гола. В други ситуации не се намеси, защото гърците или стреляха неточно, или последният пас не им беше сполучлив при многото им опасни атаки.
Адемар - само 2 по-остри атаки имаше през неговата зона и той увисна и при двете. Повече време прекарва в чуждата половина, но не е направил кой знае какво в атака. Малко съм разочарован от него - Румен направо е Роберто Карлош в момента, сравнен с Адемар.

Кр. Григоров - доста притеснен е и сбърка както за гола, така и в други ситуации, в които бе под натиск.
Халилович - някак си не придобих впечатление за него досега. Рядко беше подлаган на натиск точно той, но в дадени ситуации може би трябваше да подсигури Виданов, а не го направи. При изнасянето на топката обаче действа хладнокръвно.
Петър Стоянов - струва ми се, че прилично си върши работата. Не е кой знае какво, но е един от добрите на терена.
К. Николов - В началото играеше честичко с топката, но после се скри и остави почти само на П. Стоянов да върши работата в тази зона. Все пак ми се стори стабилен и със самочувствие.
Живец - започна активно, но се скри. По-активен е от Карачанаков, но не особено ефективен. Има желание, има техника, но трудно за момента ще замени достойно Делев или Нелсън. Абе, от нивото на Тонев е сякаш.
Карачанаков - не комбинираха достатъчно с него, така че ми е трудно да преценя как се справя. В края на полувремето малко повече игра с топката.
Костов - Има талант, показа добра техника, борбеност и поглед в дадени моменти. Надявам се да го виждаме поне като резерва в официалните мачове.
Мораеш - най-добър засега. Връща се и назад, за да играе с топката. Бори се добре, пресира защитниците. Личи си, че е по-класен от другите, които играят за ЦСКА днес.
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...
Румбата засега печели сблъсъка с Адемар- и на мен така ми се струва. Много го плюехме, ама момчето се раздава за червената фанелка и е цесекар и в червата
Има 4 смени. Този в средата на терена 31 номер можеше и да го остави. Исках да го гледам още едно полувреме поне. Но и Якимов не съм го гледал никога
16 номер прави много приятно впечатление. Май е Якимов това
- Udoji90
- Контакти:
Аз ходих до вечерям, затова чак сега се включвам за второто полувреме. Как се справяме?
Valencia, Arsenal, Pink Floyd, Alice In Chains...