ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Модератори: paceto, Irish stout, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist, Udoji90

Потребителски аватар
stannn
Контакти:

Re: ЦСКА дължи лихви в размер на 84 хиляди лева

Мнениеот stannn » 02 авг 2011 08:34

Венци Стефанов мисля, че го сложи на мястото му. Няма нужда от повече коментари след неговия.

"За разлика от онова какаду, където е някакъв ръководител в БФС, няма да ме видите с къси гащи да се изтреса като папагал на заседание на БФС и да претендирам колко пари имам да взимам. А той колко има да дава? Някои отбори за 15-20 или 50 хиляди като Пирин ги изхвърляме, а той има да дава милиони и продължава да играе в професионалния футбол. И на нас ни дължи пари ЦСКА, но ще се разберем”, възмути се Венци след контролата на Славия с кипърския Аполон Лимасол.
[center]ИзображениеИзображение[/center]

toniha2
Контакти:

Мнениеот toniha2 » 02 авг 2011 09:29

Дал ни бил национални играчи.......АЛО, КМЕТЕ КЪСА ТИ Е ПАМЕТТА.Те станаха национални именно в ЦСКА.Ние ги правим такива не ти и смешния ти отбор...ПЛЕШИВ ПЛАШИПУТАРНИКО

valkaredgi

Мнениеот valkaredgi » 02 авг 2011 10:47

имам един въпрос към всички червени фенове.защо нашият отбор преди години беше страшилище за всички в европа а сега е едно нищо?
един мой комшия който е поне с десет години по голям от мене ми каза че докато бкп е помагало на цска всичко е било наред .след това бкп падна от власт,милко балев умре и нашия отбор закъса.но аз се надявам че не е за дълго,пка ще бъдем факттор в европа.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 02 авг 2011 10:50

Е няма ли и адв. Величков да каже колко милиона дължат ЦСКА на негови клиенти ?

Потребителски аватар
kokic1986
Контакти:

Мнениеот kokic1986 » 02 авг 2011 11:11

Тоя Лечков взе да омръзва , даже започва да дразни :(

Потребителски аватар
florentin_petre
Контакти:

Мнениеот florentin_petre » 02 авг 2011 11:14

ЦСКА дължи следното: 1. Да влезе в групите на ЛЕ; 2. Да стане шампион за 32 път и да докара феновете си до делириум; 3. ако са им останали сили да вземат и купата на страната.

Предлагам Радуканов да пуска следния клип преди всеки двубой за да надъхва играчите да изорат всяка педя стадион : http://vbox7.com/play:0b655e2a

ето това дължат ЦСКА на себеси, ръководството и НА ФЕНОВЕТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ!!!
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s

Потребителски аватар
BIG RED
Контакти:

Мнениеот BIG RED » 02 авг 2011 11:18

Pichichi написа:Е няма ли и адв. Величков да каже колко милиона дължат ЦСКА на негови клиенти ?

Oооооо бъди сигурен че клиентите на този адвокат ако бяха осъдили ЦСКА, със сигурност адвоката щеше да се появи пред БФС със окончателни решения за дължими суми. И щеше да има един рев.....тури му пепел!

Сега искам да гледам футбол а не да слушам брещолевенето на щуротии.

Само ЦСКА

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 02 авг 2011 11:22

valkaredgi написа:имам един въпрос към всички червени фенове.защо нашият отбор преди години беше страшилище за всички в европа а сега е едно нищо?
един мой комшия който е поне с десет години по голям от мене ми каза че докато бкп е помагало на цска всичко е било наред .след това бкп падна от власт,милко балев умре и нашия отбор закъса.но аз се надявам че не е за дълго,пка ще бъдем факттор в европа.

след това бкп падна от власт, милко балев умре и нашето образование закъса. но аз се надявам че не за дълго, пка ще се намери някой да ограмоти и милиционерите - провокатори. :mrgreen:
Последна промяна от pampi на 02 авг 2011 11:39, променено общо 1 път.
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
TheClub
Контакти:

Мнениеот TheClub » 02 авг 2011 11:33

florentin_petre написа:ЦСКА дължи следното: 1. Да влезе в групите на ЛЕ; 2. Да стане шампион за 32 път и да докара феновете си до делириум; 3. ако са им останали сили да вземат и купата на страната.

Предлагам Радуканов да пуска следния клип преди всеки двубой за да надъхва играчите да изорат всяка педя стадион : http://vbox7.com/play:0b655e2a

ето това дължат ЦСКА на себеси, ръководството и НА ФЕНОВЕТЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ!!!

Най-точно казано !!

Потребителски аватар
david_villa
Контакти:

Мнениеот david_villa » 02 авг 2011 11:48

Искам да попитам:
ЦСКА ли е единствената институция в България ,която дължи пари на някого?
Всеки отбор в даден момент има задължение. И не е важно дали дължи, а дали има съгласувани документи за разплащане, щото "Барса" дължи 480 млн. А и ЦСКА не трябва да плаща директно на "Сливен", а на трети лица.
Всички искат сметка от ЦСКА, но както каза Венци, защо никой не поиска сметка от Плешивия колко той дължи - още половин млн., които няма откъде да извади. И защо, да речем, поне веднъж не споменете нещо за сумата, която ни дължи "Алания" или който и да е друг отбор или институция?

Върни се в “Футбол - България”